Skocz do zawartości
  • 0

Warszawskie Spotkanie 27 grudnia 18:00

@slider@

Pytanie

Mam zaszczyt zaprosić wszystkich na po wigilijne warszawskie spotkanie

Start?: 27.12.2012 godz 18:00 - (Czwartek).

Impreza odbędzie się w samym centrum warszawy w restauracji Legends przy ulicy Emilii Plater 25. ( www.legendsbar.pl )

Spotkanie nie będzie miało żadnego żadnego motywu przewodniego, a więc zapraszam również osoby które chciałyby zaprezentować coś ciekawego od siebie lub przedstawić w doborowym gronie swoje rzemiosło.

Mapka dojazdu

Mam nadzieję, liczę że wpadniecie w jak największym gronie

:)

Do zobaczenia !

Pozdrawiam

Slider

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Pomyślę :)

Natomiast kolejne spotkanie będę planował wstępnie zrobić w tym samym lokalu ze względu na lokalizacje. Myślę że taka lokalizacja pasuje każdemu. Jeśli temat spotkań przetrwa do okresu letniego to będę szukał lokalizacji blisko wody. Jeszcze jest wariant zrobienia sobie w wolną  sobotę wyjazd gdzieś blisko Warszawy na mały zlot ekipy warszawskiej i okolic. Myślę że taka inicjatywa nie którym pozwoliłaby oderwać się od pracy i naładować trochę baterie :)

To zależy od waszej frekwencji  i chęci udziału w spotkaniach. Jakikolwiek sens zorganizowania spotkania to min 20osób. Najlepiej żeby spotkanie miało jakiś motyw przewodni, prezentacja sprzętu, pokaz slajdów  z relacją z wyjazdu etc. Jeśli chodzi o wczorajsze spotkanie jestem zadowolony że przybyło aż tyle osób. Jeśli nadal tak będzie jak wczoraj chętnie będę organizował spotkania.

Poza tym jeszcze nie chce żeby było tak jak wcześniejsze spotkania w Jerku gdzie na pierwszych spotkaniach było bardzo dużo osób a potem frekwencja była poniżej 10 osób.

Jestem tylko organizatorem wynajmuje lokal, zbieram ludzi, wymyślam temat przewodni spotkania, reszta zależy tylko od waszej woli przyjścia na spotkanie.  

Jeśli ktoś chciałby pochwalić się zrobionymi własnorecznie wędkami, przynętami albo opowiedzieć na spotkaniu o swojej wyprawie  zapraszam na prv.

Pozdrawiam,

Slider

• 0

Ja również dziękuję za miłe spotkanie.Warto uczestniczyć bo można poznac nowych uzytkowników,popodglądać co tam kryją w pudełkach,podłsuchać  wiślanych wyjadaczy gdzie rybki biorą i pośmiać się z różnych sytuacji które wydarzyły sie w przemijającym sezonie 2012 :) A najbardziej jestem happy z pokręcenia Stellką Millenium 4000SS która bardzo pozytywnie wpłynęła na mój sen :lol:

• 0
Ja również dziękuję za miłe spotkanie.Warto uczestniczyć bo można poznac nowych uzytkowników,popodglądać co tam kryją w pudełkach,podłsuchać  wiślanych wyjadaczy gdzie rybki biorą i pośmiać się z różnych sytuacji które wydarzyły sie w przemijającym sezonie 2012 :) A najbardziej jestem happy z pokręcenia Stellką Millenium 4000SS która bardzo pozytywnie wpłynęła na mój sen :lol:

Ja też jakoś spokojnie spałem ale to nie Stella tylko Guinness zrobił  :P  

• 0

Ja również dziękuję organizatorom za zorganizowanie spotkania, a uczestnikom za interesujące rozmowy ! :)

Odnośnie kolejnych zlotów, osobiście jestem gorądym zwolennikiem dwóch typów:
- spotkanie w klubie z tematem przewodnim (jak np. kiedyś przy bodajże ul. Myśliwieckiej)
- albo zloty nad wodą, gdzie oprócz rozmów teoretycznych, można również potestować sprzęt i wyroby Kolegów lub się czegoś nauczyć od bardziej doświadczonych wędkarzy