Leszczyk12_3 Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2024 Witajcie, poszukuję spodniobutów nie za miliony, które nie zawiodą mnie jeśli chodzi o wytrzymałość. O resztę ich parametrów tak naprawdę nie dbam. Używałem PROS Standard, które już od samego początku przeciekały, a reklamacja nic nie dała, więc długi czas chodziłem w lekko przeciekających, które zaczęły z czasem przeciekać jeszcze bardziej. Z tego to właśnie względu zależy mi na tym, żeby moje kolejne spodniobuty były nie do zdarcia. Myślałem nad PROS Strong, ale zauważyłem też jedne z fagum stomil, a kiedyś słyszałem dobre opinie o ich produktach. Uważacie, że któreś z wyżej wymienionych są rzeczywiście warte uwagi, czy znacie jakieś lepsze propozycje? Z góry dziękuję za odpowiedzi:) P.S. Półka cenowa, jak modele wyżej do maksymalnie trzystu kilkudziesięciu złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2024 PROS Strong. Dopiero jak potniesz nożem albo myszy Ci zeżrą to się poddadzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2024 Mam Stomilowskie już 8 rok, łażę tylko nad Wisłą, krzaki, kamienie, gałęzie i zero przebić. Brat ma te strongi, też zadowolony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolti Opublikowano 15 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 PROS Strong - swoją drogą te Standardy też mnie zaczęły cieknąć i na nawet nie mogę zlokalizować wycieku. I chciałem kupić druga pare i oniemiałem bo płaciłem jeszcze niedawno za nie w okolicach 100-150zł. Ale w przeciągu krótkiego czasu podrożały o 50-100% i nie ma już tak dużej różnicy pomiędzy Standardem a Strongiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebZen Opublikowano 17 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Mam Pros te zielone chyba to jest podstawowy model. Jak się dupą po kamieniach nie szoruje i lata po krzakach to nic się z nimi nie dzieje. Ja złego słowa nie powiem a mam je już kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 (edytowane) Ostatnio, piękna niedziela, brodzę od 7ej. Po 5 h czuję poniżej lewego kolana podejrzany chłód. Po dalszych 4 h kończę łowienie. Zdejmuję spodniobuty i i bardzo mokro od kolana w dół. W domu patrzę a poniżej wzmocnienia minimalne przetarcie bardzo delikatnego jak się okazało materiału.Więc tych nie polecam:https://allegro.pl/oferta/spodniobuty-pros-wzmocnione-wedkarskie-wodery-szelki-rybackie-wysokie-mocne-14512374194?bi_s=ads&bi_m=productlisting:desktop:query&bi_c=YTE5MmM0MDgtZmE5My00MTNmLTk3MzEtMzEwZWExNjdjMzBkAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=c68c318c-b357-4c68-83f2-658be00620b3 Dodam że wodery mają 3 lata, i brodziły może z 20-25 dni.. Edytowane 31 Października 2024 przez homax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 Tanie i mocne to jednak PROS Standard lub Strong. W razie uszkodzenia mechanicznego klej Ulow płynna łata PVC załatwia sprawę.Dawniej bardzo dobre były Oceany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi