Skocz do zawartości

Tanie i mocne spodniobuty

Leszczyk12_3

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, poszukuję spodniobutów nie za miliony, które nie zawiodą mnie jeśli chodzi o wytrzymałość. O resztę ich parametrów tak naprawdę nie dbam. Używałem PROS Standard, które już od samego początku przeciekały, a reklamacja nic nie dała, więc długi czas chodziłem w lekko przeciekających, które zaczęły z czasem przeciekać jeszcze bardziej. Z tego to właśnie względu zależy mi na tym, żeby moje kolejne spodniobuty były nie do zdarcia. Myślałem nad PROS Strong, ale zauważyłem też jedne z fagum stomil, a kiedyś słyszałem dobre opinie o ich produktach. Uważacie, że któreś z wyżej wymienionych są rzeczywiście warte uwagi, czy znacie jakieś lepsze propozycje? Z góry dziękuję za odpowiedzi:)

P.S. Półka cenowa, jak modele wyżej do maksymalnie trzystu kilkudziesięciu złotych.

PROS Strong - swoją drogą te Standardy też mnie zaczęły cieknąć i na nawet nie mogę zlokalizować wycieku. I chciałem kupić druga pare i oniemiałem bo płaciłem jeszcze niedawno za nie w okolicach 100-150zł. Ale w przeciągu krótkiego czasu podrożały o 50-100% i nie ma już tak dużej różnicy pomiędzy Standardem a Strongiem. 

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Ostatnio, piękna niedziela, brodzę od 7ej. Po 5 h czuję poniżej lewego kolana podejrzany chłód. Po dalszych 4 h kończę łowienie. Zdejmuję spodniobuty i i bardzo mokro od kolana w dół. W domu patrzę a poniżej wzmocnienia minimalne przetarcie bardzo delikatnego jak się okazało materiału.

Więc tych nie polecam:

https://allegro.pl/oferta/spodniobuty-pros-wzmocnione-wedkarskie-wodery-szelki-rybackie-wysokie-mocne-14512374194?bi_s=ads&bi_m=productlisting:desktop:query&bi_c=YTE5MmM0MDgtZmE5My00MTNmLTk3MzEtMzEwZWExNjdjMzBkAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=c68c318c-b357-4c68-83f2-658be00620b3

Dodam że wodery mają 3 lata, i brodziły może z 20-25 dni..

Edytowane przez homax