rózgaś Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Czy Jerkbait się nie śmieje już? Gdzie uśmiechnięty jerkbait? Ten wątek zawsze był moim stałym punktem odwiedzin. Od dawna zablokowany? Już nie można się śmiać? Żarty miały różny poziom ale lubiłem to. Prośba o wyjaśnienie. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Wątek został zamknięty ponieważ generował zbyt dużo pracy dla moderatorów - notorycznie dochodziło w nim do naruszeń regulaminu portalu, przede wszystkim poprzez zamieszczanie treści dotyczących polityki. Prośby i groźby nic nie dawały a z biegiem czasu było coraz gorzej więc problem trzeba było rozwiązać w końcu w radykalny sposób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Może jednak nadszedł czas odblokować ? Bo jak tzw. życie pokazuje radykalne rozwiązania bywają nieco kłopotliwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 (edytowane) Jak się dowiedzą Uśmiechnięci, że się nie śmiejemy a nawet nie uśmiechamy to zamkną cały portal a modów rano odwiedzą tacy jacyś......a paragraf się na to znajdzie Edytowane 20 Października 2024 przez strary 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Jak się dowiedzą Uśmiechnięci, że się nie śmiejemy a nawet nie uśmiechamy to zamkną cały portal a modów rano odwiedzą tacy jacyś......a paragraf się na to znajdzie :D :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 md30 Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Jak się dowiedzą Uśmiechnięci, że się nie śmiejemy a nawet nie uśmiechamy to zamkną cały portal a modów rano odwiedzą tacy jacyś......a paragraf się na to znajdzieWłaśnie dzięki takim osobom, wątek został zamknięty. Zamiast zamykać wątki, proponuję porozdawać bany okresowe wszystkim którzy zaczną temat o polityce. Jak to nie dotrze do głowy, to ban na stałe. Zawsze burdel który kończy się kłódką, robią te same osoby. BtwNie jestem fanatykiem żadnej partii politycznej. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 No właśnie do tego w gruncie rzeczy sprowadzał się wybór: można było albo zamknąć wątek albo pobanować użytkowników. Ponieważ poziom wątku i tak nie był zbyt wysoki i raczej trudno uznać, że stanowił on wizytówkę jerkbaita zdecydowaliśmy się zatem zamknąć wątek. W sumie z podobnych przyczyn zostały zamknięte również wątki piłkarskie w ostatnim czasie - tam nie chodziło o politykę ale były one okazją do wzajemnego obrażania się przez Forumowiczów. Naczelną dewizą polityki moderacyjnej jerkbaita od momentu utworzenia (w przyszłym roku będziemy obchodzic 20-lecie) pozostaje, że jesteśmy portalem wędkarskim, miejscem w którym jednoczymy się wokół wspólnej pasji. Społeczeństwo jest wystarczająco podzielone i nie chcemy, żeby te podziały z "zewnątrz" ( różne podziały: polityczne, kibicowskie, światopoglądowe , regionalne itp ) były tu przenoszone. Na jerkbaicie wszyscy powinniśmy być tylko i aż "kolegami po kiju" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 owszem, powinniśmy być kolegami, ale czy musimy być klonami spod jednej sztancy ? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Właśnie dzięki takim osobom, wątek został zamknięty. Zamiast zamykać wątki, proponuję porozdawać bany okresowe wszystkim którzy zaczną temat o polityce. Jak to nie dotrze do głowy, to ban na stałe. Zawsze burdel który kończy się kłódką, robią te same osoby. No, pięknie, pięknie... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 owszem, powinniśmy być kolegami, ale czy musimy być klonami spod jednej sztancy ? mamy różne działy: spinning, baitcasting, flyfishing, luredbuilding, rodbuilding, dział motorowodny... myślę że każdy wędkarz zainteresowany połowem na przynęty sztuczne znajdzie tu coś dla siebie i możliwość realizowania się w różnych tematach wędkarskich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WedkarzIncognito Opublikowano 21 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 No właśnie do tego w gruncie rzeczy sprowadzał się wybór: można było albo zamknąć wątek albo pobanować użytkowników. Ponieważ poziom wątku i tak nie był zbyt wysoki i raczej trudno uznać, że stanowił on wizytówkę jerkbaita zdecydowaliśmy się zatem zamknąć wątek. W sumie z podobnych przyczyn zostały zamknięte również wątki piłkarskie w ostatnim czasie - tam nie chodziło o politykę ale były one okazją do wzajemnego obrażania się przez Forumowiczów. Naczelną dewizą polityki moderacyjnej jerkbaita od momentu utworzenia (w przyszłym roku będziemy obchodzic 20-lecie) pozostaje, że jesteśmy portalem wędkarskim, miejscem w którym jednoczymy się wokół wspólnej pasji. Społeczeństwo jest wystarczająco podzielone i nie chcemy, żeby te podziały z "zewnątrz" ( różne podziały: polityczne, kibicowskie, światopoglądowe , regionalne itp ) były tu przenoszone. Na jerkbaicie wszyscy powinniśmy być tylko i aż "kolegami po kiju" mamy różne działy: spinning, baitcasting, flyfishing, luredbuilding, rodbuilding, dział motorowodny... myślę że każdy wędkarz zainteresowany połowem na przynęty sztuczne znajdzie tu coś dla siebie i możliwość realizowania się w różnych tematach wędkarskich A czy w takim razie z działu Cafe jerkabit.pl zostanie całkowicie usunięty wątek na temat bojkotu konsumenckiego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dzas Opublikowano 21 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Wątek Jerkbait się śmieje był tym miejscem, do którego z ochotą co dzień zaglądałem. Po zamknięciu jakoś spadła mi ochota na zaglądanie do Jerkbaita wogóle. Szkoda, bo wątek umilał mi dzień i niejednokrotnie wycisnął kilka łez ze śmiechu. A że trafiała się polityka - cóż takie mamy czasy, że polityka miesza się nawet do kształtu bananów sprzedawanych w sklepach. Mądry głupot nie czyta, głupi głupotą się karmi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Sama polityka, to w sumie proste zagadnienie, publiczna wizytówka kolejnej władzy. Tragedią dla wątku są uwiedzeni, medialnie uwiedzeni, nakręceni i rozemocjonowani - jak np taki rózgaś, walczący z polskim Orlenem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rózgaś Opublikowano 23 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Sławek jedynym rozemocjonowanym tutaj jesteś Ty. Z orlenu biorę tylko husteczki w dużych ilościach. Boli Cie ta medialność. Pewnie dajesz po kryjomu łapki w górę. A tak na poważniej to brakuje tego kafe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiekre Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Wątek Jerkbait się śmieje był tym miejscem, do którego z ochotą co dzień zaglądałem. Po zamknięciu jakoś spadła mi ochota na zaglądanie do Jerkbaita wogóle. Szkoda, bo wątek umilał mi dzień i niejednokrotnie wycisnął kilka łez ze śmiechu. A że trafiała się polityka - cóż takie mamy czasy, że polityka miesza się nawet do kształtu bananów sprzedawanych w sklepach. Mądry głupot nie czyta, głupi głupotą się karmi.Nie tylko tobie spadła ochota na zaglądanie na J.pl . Doskonale to widać po wpisach w "rybnych" wątkach..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czarny1 Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Polityki i dowcipow nie da się rozdzielić. I chyba nie należy tego robić... Może zamiast blokować cały wątek należy interweniować tylko jak zrobi się awantura? I kasować tylko wpisy nie mające nic wspólnego z tematem wątku? Niech się koledzy przerzucają kawałami o różnych politykach pod warunkiem, za są zabawne... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariusz1000 Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Polityki i dowcipow nie da się rozdzielić. I chyba nie należy tego robić... Może zamiast blokować cały wątek należy interweniować tylko jak zrobi się awantura? I kasować tylko wpisy nie mające nic wspólnego z tematem wątku? Niech się koledzy przerzucają kawałami o różnych politykach pod warunkiem, za są zabawne...Mnie też brakuje, a poza tym polecam lekturę ustawy zasadniczej, czyli Konstytucji RP, a konkretnie art. 54. Ta ustawa naprawdę obowiązuje w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Mnie też brakuje, a poza tym polecam lekturę ustawy zasadniczej, czyli Konstytucji RP, a konkretnie art. 54. Ta ustawa naprawdę obowiązuje w Polsce.Jerkbait to prywatne forum.Cenzury nigdy nie było i nie będzie, tym bardziej prewencyjnej, ale już konieczność przestrzegania wartości, zasad i regulaminów ustalonych przez Właściciela, to i owszem.Jeżeli ktoś ma ciśnienie na pozyskiwanie innej wiedzy i wyrażanie innego rodzaju poglądów niż "wędkarskie" to są inne miejsca.I tego się trzymajmy... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lamiglas Opublikowano 25 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Sprawa polityki to sliski temat zawsze bedzie lewica i prawica partia czy koalicja rzadzaca oraz opozycja moim zdaniem trzeba zachowac w tym wszystkim zdrowy rozsadek i nie narzucac nikomu swojego zdania . Wydaje mi sie ze na tym polega demokracja i wolnosc slowa niektozy jednak tego naduzywaja i ludzkiej natury nie zmieni . Jerkbait to forum wedkarskie a nie polityczne nie powinny sie tu pojawiac tematy polityki a tym bardziej nazucanie komus swojego zdania czy opcji politycznej.Po tych wszystkich wywodach napisze ze i mnie brakuje tego watku czasami gorszy dzien potrafil zmienic w lepszy i wywolac usmiech na twarzy . . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 26 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 (edytowane) Sam otarłem się o właśnie w tym wątku (oczywiście że niesłusznie ) . Mimo tego stanowczo postuluję znaczy się WĄTEK Edytowane 26 Października 2024 przez Pisarz.......ewski Piotr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 27 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Na jerkbait nigdy nie piję, na forum tylko próbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drChlubicz Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 To może petycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 killer zander Opublikowano 13 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2024 Podpisuję się pod petycją ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 A czy w takim razie z działu Cafe jerkabit.pl zostanie całkowicie usunięty wątek na temat bojkotu konsumenckiego? Dobrze że niebiesko żółte barwy znikły z logo forum o innych głupotach nie wspominając. Ale przecież moderatorzy pilnują żeby nie było polityki na forum Jak ma być moderowany i cenzurowany jak był dotąd ,to dla mnie dział ,, jerkbait się śmieje " może nie wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 OK, docierają do mnie głosy, że stosowanie zbiorowej odpowiedzialności za wybryki małej grupy osób to nie jest najlepsze rozwiązanie. Że powinno się karać tych, którzy popełniają wykroczenia a nie wszystkich użytkowników zamykając temat. Otwieram zatem wątek "jerkbait się śmieje" z tym zastrzeżeniem, że nie będzie żadnej taryfy ulgowej dla naruszeń regulaminu portalu w wątku a Forumowicze dokonujący takich naruszeń będą usuwani z portalu. Pamiętajcie wiec, że piszecie na własną odpowiedzialność 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 OK, docierają do mnie głosy, że stosowanie zbiorowej odpowiedzialności za wybryki małej grupy osób to nie jest najlepsze rozwiązanie. Że powinno się karać tych, którzy popełniają wykroczenia a nie wszystkich użytkowników zamykając temat. Otwieram zatem wątek "jerkbait się śmieje" z tym zastrzeżeniem, że nie będzie żadnej taryfy ulgowej dla naruszeń regulaminu portalu w wątku a Forumowicze dokonujący takich naruszeń będą usuwani z portalu. Pamiętajcie wiec, że piszecie na własną odpowiedzialność Dzięki, pamiętamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rózgaś
Czy Jerkbait się nie śmieje już? Gdzie uśmiechnięty jerkbait? Ten wątek zawsze był moim stałym punktem odwiedzin. Od dawna zablokowany? Już nie można się śmiać? Żarty miały różny poziom ale lubiłem to. Prośba o wyjaśnienie.
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi