niko333 Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 "Poszukiwane" osoby, które korzytaja z podlogowych mat grzewczych lub innej elektrycznej formy ogrzewania domu do 100m2. Jestem na etapie remontu takiego domku i zastanawiam się nad takim ogrzewaniem. Koszty montażu, serwisu i eksploatacji. Wszystkie uwagi cenne i mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 21 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 "Poszukiwane" osoby, które korzytaja z podlogowych mat grzewczych lub innej elektrycznej formy ogrzewania domu do 100m2. Jestem na etapie remontu takiego domku i zastanawiam się nad takim ogrzewaniem. Koszty montażu, serwisu i eksploatacji. Wszystkie uwagi cenne i mile widziane.a zastanawiałes sie nad aspektami zdrowotnymi wprowadzania sobie do domu takiego pola elektromagnetycznego ?czy traktujesz takei rzeczy jak magiczne mambo dżambo ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 21 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Zupełnie się nad tym nie zastanawiałem. Cenna uwaga, trzeba się nad rym zastanowić. Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Ja u siebie mam zamontowane folie grzewcze Redsnake w suficie - ale nie mogę jeszcze nic powiedzieć o nich bo dopiero podłączone. Robiłem rozeznanie wśród użytkowników tego rodzaju ogrzewania i są zadowoleni. Zdaję sobie sprawę też że jest to ogrzewanie na chwilę obecną najdroższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 21 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 A masz FV i np bank energii czy prąd z sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 (edytowane) A masz FV i np bank energii czy prąd z sieci?Prąd z sieci . FV może kiedyś. Zobaczę po tej zimie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 21 Października 2024 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 21 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Są to folie synegis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Są to folie synegis?https://redsnake.pl/dla-domu/folie-grzewcze/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi