zetika16 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 czy koniecznie ta reklama musi byc na topie?? tzn. nie moge sprawdzić wiadomości bo reklama wchodzi na treść otwieranego menu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Adblock i nawet nie wiesz że jest jakaś reklama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) już mnie popper uświadomił :-) mimo to dzięki serdeczne... już się nie będe wkur***ł Edytowane 6 Grudnia 2012 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Dodałem adblocka do chroma i dalej reklamę widzę, coś tu jeszcze trzeba ustawić ? Za szybko chciałem , już działa Edytowane 6 Grudnia 2012 przez janusz.walaszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dzięki za podpowiedzi i mnie wk...a ta reklama, a że ciemna masa jestem to koledzy mnie wyratowali od natręctwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Reklamy bywają natrętne szczególnie duże wyskakujące na całe okno ale ta nalutka na topie, bez przesady utrzymanie dedykowanego serwera z portalem kosztuje $$$, ktoś to musi przysponsorować inaczej będziemy mogli sobie pogadać na facebooku. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 ja nie mam nic do tej reklamy, tylko niech ona nie zachodzi na rozwijane okna... utrudnia obsługe forum.... i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zetika16
czy koniecznie ta reklama musi byc na topie?? tzn. nie moge sprawdzić wiadomości bo reklama wchodzi na treść otwieranego menu....
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi