Skocz do zawartości

Gumy, woblery i jerki @ tomasxt - T.P

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Jak to jest z łownością Tomka gum? A no jest wyśmienita. Nie wyobrażam sobie jechać  na ryby nie mając gum Tomka w pudełku. Okoń, szczupak, sandacz one wszystkie  je uwielbiają. Parę fotek z wypraw. Tomka guma otworzyła mi jezioro gdy  1 raz  w życiu wybrałem się na sandacze z jeziora na nieznane łowisko.
354322423_qexwnwr.jpg IMG201806_qexwnwe.jpg IMG201806_qexwnws.jpg IMG201706_qexwnwa.jpg IMG201707_qexwnsp.jpg IMG201804_qexwnsn.jpg IMG201804_qexwnsa.jpg

Edytowane przez Lysy...
  • Like 2

Uwaga na gumy Tomka !

W dniu dzisiejszym pędziłem na pocztę jak oszalały . Serce biło jakbym na randkę gonił.

Siadłem i kopara opadła. A te maluchy "jaskółki"  to "magia" ...za które serdecznie dziękuję . Towar  mega , mega realistyczny i super wykonany, kolory jak w realu. Dziękuję  z całego serca , jakiem dorosły chłop , ale nie mogę tak banalnie skończyć tej historii.

I tu zaczyna się dramat; Kawka na balkonie , oglądam gumy na stoliczku, mlaskam ze szczęścia i nagle telefon. Biegiem i trala, trala do słuchawki , po 10 minutach  już umówiony jestem  z kumplem na ryby. 

Wracam i nagle widzę jak dwie sroki odlatują trzymając w dziobach moją płotkę i malutką nową gumę jaskółkę . Gumy do sejfu i koniec przedstawienia.

Uwaga , ten towar jest niezłym kąskiem  dla "porywaczy" . Miłego dnia.

post-51478-0-22191900-1530947561_thumb.jpg

• Like 5

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...