prezes79 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 W sumie banalny patent. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 W pracy głownie wobki wykonuję. Mam nawet swoje pomieszczenie do tego celu Jeżeli o patent chodzi, może i ktoś,gdzieś tak robił. Ja się nigdy z tym nie spotkałem i sam coś wymyśliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Fajna robota. Szeroko, chyba nadal szukasz swojej ścieżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Bardzo prosty, a skuteczny sposób. Jak widać ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Czy stosował ktoś z was taki lakier http://www.narzedziowy.biz.pl/?action=szczeg_osz&id_kat=045005&id_asort=1690 ? Właśnie mam remont w domu i stolarz będzie malował nim drewno. Twierdzi ,że trochę go zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Jest to lakier wodny - raczej się nie nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dzięki. Nie będę kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 A jak wkrętarka się spisuje? Bo to chyba biedronkowa o ile dobrze widzę.Głównie interesuje mnie akumulator ( wydajność, czas ładowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Tak to shit z biedronki. Używam jej już 2gi rok i jeszcze działa. Jak za te pieniądze to nie mam co narzekać , może to nie makita ale mi wystarcza. O wydajności cięzko mi sie wypowiedzieć ponieważ używam jej czasami w domu i do wobków, nigdy praca z nią nie trwa to długo. Ale jak w każdej akumulatorowej czy to wkrętarce czy wiertarce itd. podstawa to doładowywanie aku. Nawet gdy stoi nieużywana. Wtedy i ta z biedronki trochę posłuży. Kumpel ma tez jakąś z lidla już drugi rok. Dodam ,że bardzo ją chwali. Jego trochę dostawała w kość bo pracował z nią na budowie przy kręceniu regipsów itp. i dalej działa Edytowane 30 Stycznia 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Urodził mi się syn, więc wobki spadły na dalszy plan. Cos tam jednak ostatnio udało mi się dokonczyć (prawie), jeszcze tylko stery wkleić. A oto niektóre z nich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 No no GRATULEJSZYN!!!! :D:D. PS. Następny strugacz się narodził hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Dziękuję na struganie przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dawno nic tutaj nie wstawiałem. Przed majówka zrobiłem troszkę jerków. Oklejane podobnie jak robi to szymon z. Grafiki od a do z zrobione w photoshopie przeze mnie. W niektórych modelach rownież brzuch oklejony z płetwami Zrobiłem też kilka smiesznych obrotówek. Jedną wstawie, okazałą się bardzo skuteczna ,a przez cięzką paletke ma prace jakiej nie widziałem nigdy w obrotówce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 świetnie to wygląda ... ,kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Dzięki. Na żywo są dużo ładniejsze. Dużo roboty ale było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 tomas teraz pora na bezsterowce pod bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) Da się zrobić. Jak na razie kończę seryjkę około 40 sztuk boleniówek ale "sterowych" ,później zrobie kilka obklejanek bez steru Edytowane 17 Maja 2013 przez tomasxt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 a mnie się bardzo podoba ta duża obrotówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Mam zrobione jeszcze 4, ale inne kolory. Niestety nie mam weny żeby dorobić ten pseudo chwost na kotwicę. Praca tej obrotowki jest powalająca. Ten chwost myszukuje podczas ściągania. Jutro robię wyprawę na bolka, może uda się zrobić filmik z jej pracą. Edytowane 18 Maja 2013 przez tomasxt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Jerki wyszły Ci zajefajnie. Obrotóweczkę to na pewno mocno czuć na kiju.Kiedyś robiłem podobne z chwostem z marabuta i szczupłe się wieszały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Moje też maja chwościk z marabuta i skromnie powiem ,że w tym sezonie to jedna z moich najskuteczniejszych przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) Dzisiaj wkleiłem stery do kilku boleniówek. Narazie wstawie 2, najładniejsze fotki Edytowane 20 Maja 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 kurcze bardzo ladnie wyszly.. mozesz podac ich mase? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Mifek, jak wrócę z pracy to zwarzę i zrobie zdjęcia pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 coś dlugo pracujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi