tomasxt Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Już wrzucam. W domu mam awarię kompa :/ Ten na w/w zdjęciach ma 13 gr z kotwami a mam jeszcze takie 14 bez kotw, kółek i steru. Teraz wrzuce jeszcze kilka (niestety bez sterów jak będzie wolna chwila powklejam). Mam jeszcze obiecany filmik z pracą obrotówki, ale wrzuce dopiero jak naprawię kompa w domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Bardzo ładne i dopracowane boleniówki.Szczególnie czwarta od lewej,ta z zielono-oliwkowym grzbiecikiem jest miodna.Czym malujesz,aerograf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Tak. Aerograf, a po czym widać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 bo ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Ładne trzeba przyznać.Poznać mozna chyba po transparentności farby na podkładzie.Malowanie puchami to zawsze ilość farby jak z wiadra Zdradź jaka to farba ...ta zielona Edytowane 23 Maja 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Te garbate bardzo fajne, podobają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Mifek, jak pojedziemy na bolki to też będziesz takie miał Wild te farby dorobili mi chlopaki w sklepie z farbami do aut, są to akryle na bazie srebrnej. Zrobie fotkę jakie ładne są. Edytowane 23 Maja 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Mifek, jak pojedziemy na bolki to też będziesz takie miał uważaj co mówisz bo robię czasem rpzeciąg w pudełkach przynętorobów w Twoim przypadku, powiedzmy że coś mi się należy za wystawienie RYBNEJ miejscówki PS> jutro popoludniu a bardziej prawdopodobne, że w sobotę jadę na inną metę - może masz czas i chęci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Nie wiem. Może coś wymodzę. Tymczasem wstawię filmik z pracą obrotówki. Nie wiem czy dobrze będzie widać. Coś jesthttp://www.youtube.com/watch?v=5uzkMtR5-O4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) Ostatnio próbuje zrobić boleniowego bezsterowca. Coś tam wymodziłem. Czy on pracuje dobrze ? Czy może dupką za bardzo zamiata ? http://www.youtube.com/watch?v=1ZIu0kLY9DQ Edytowane 29 Maja 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Coś chyba zły link do filmu wkleiłeś bo mi jakaś dziwna stronka się otwiera . Tak będzie lepiej . http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&client=mv-google&v=1ZIu0kLY9DQ&nomobile=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Dziękuję panie Pawle. Już mnie krew zalewa jak mam pisać z tego smartfona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Wrzucam lepiej nagrany z pracą mojej obrotóweczki, tym razem w wersji fluo zielonej http://www.youtube.com/watch?v=sx6Csc_Ewp8&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ukonczyłem w końcu dwa wobki. Coś podobnego do Halco. Jestem zadowolony z efektu wizualnego oraz pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Test nowego aero. Co sądzicie o tym malowaniu ? Edytowane 12 Lipca 2013 przez tomasxt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Bardzo fajne malowanko kształt wobasów jeszcze lepszy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Dzięki. Staram się jak mogę. Te w/w są akurat wykonane z piany, w związku z tym są identyczne. Edytowane 12 Lipca 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Wobki z wąsem pod pyszczkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Hehehe to od szablonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Tomas ja juz wylazłem ze szpitala jak będę mógł już jeździć na rybki to sie zgadamy na jakieś testy aaa i jeszcze jedno jedna obrotówkę to ci zakoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 W końcu skończylem jednego z 4 jerków o wyglądzie szczupłego. Waga +/- 30 gram i długośc 13 cm Nowe wzorki jerków : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 kurde jestem pod wrazeniem twoich jerkow.... glidery ktorych nei trzeba szarpac by skakaly lewo prawo... szkoda ze boleslawy nei chcialy w sobote wspolpracowac, ale milo bylo sie spotkac i pogrzebac ci w pudelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Staram się robić dobre przynęty. Ten szczupaczek bardzo fajnie pracuje w opadzie, lusterkuje lekko przechylony na bok, taka konająca rybka. Myślę ,że na moim szczupakowym jeziorku zda egzamin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Oooo Tomas spisałeś sie na medal nie mogę sie doczekać az parę sztuk wpadnie w moje łapki... testy testy i testy p.s. Zacząłem jeździć na liny w dwa dni 6 złapanych jeden zerwany.... i kilka sztuk ojciec zlapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Świetne jerki,szczupły jest mega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi