tomasxt Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) W chwili wolnej zrobiłem na próbe kilka malych 2-2,5 cm wobków. Nie przepadam za takimi rozmiarami ale chciałem spróbować z ciekawości zrobić takie maleństwa. Coś tam wyszło. Jeszcze lakier, stery i gotowe. Skończyłem także jednego jerka 15 cm. Imitacja płoci. Neutralny / delikatnie tonący. Mam nadzieje ,że posmakuje metrowym pajkom Szkoda ,że zdjęcia są słabej jakości i nie pokazują "wdzięku" płoci Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Nowe cacka tak trzymaj Tomas czekam na wobki do testów pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Ostatnie woby.Dla Mifka na zlot głowatki Oraz jerki na jesiennego szczupaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Caculo . Szczupaki wsze wód, strzeżcie się.........!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Hehe, niech się boją nie długo zaprezentuje glidery 12 cm w wersji opalistycznej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Ostatnie woby.Dla Mifka na zlot głowatkiDSC_0479 (Small).JPGDSC_0481 (Small).JPG Bardzo fajne malowanie To są bezstery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Tak, bezstery 10 cm i ok 33 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 fajne wobki.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) W końcu znalazłem wolną chwilkę i ukończyłem glidery. Ich waga oscyluje w granicach 33-35 gram przy długości 12 cm. Neutralne Oraz nowy wzór jerka 10 cm Edytowane 29 Listopada 2013 przez tomasxt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 te podłuzne podobne to tych moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Tak, tylko te troche większe ,waga podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ciekawe jak to pracuje ... Tomas może będę je żarły moje szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Na pewno w maju potestujemy Teraz męczę Szczecińskie sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 odezwałbyś się skoro już tu bywasz może by się udało jakiegoś ZEDa na bezsterowca zmeczyc... a mam fajną miejscóweczke pod tym kątem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Jutro będę po 16 kolo mostu długiego. Bezsterów trochę szkoda bo zaczepów dużo (tam gdzie łowię). Podpasował mi drop shot i troszkę też cykadami łowiłem. Zapewne wiesz jakie byki brały Edytowane 4 Grudnia 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Cos tam wyrzeźbiłem na trotki, w końcu sezon w pełni...Wahadła : Trociowe woby Edytowane 10 Stycznia 2014 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 przygarne chętnie jutro kilka najmniejszych trociowców... pod katem pstrągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Te sa trochę za duże na pstrąga. Niedługo zrobię specjalnie pod ten gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Pierwsze próby ciapania gąbkami Kiełbik i dwa łamane opalizujące pstrążki. Jeszcze tylko stery i nad wodę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Nie no Tomek, pojechałeś na maksa z wobkami. Szczególnie glidery i jerki cieszą oko, przewidujesz morze jerki ale fiukane aero? Przydało by się kilka na zagramaniczne szczupaki które już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Dzięki za miłe słowa. Mam zrobione jeszcze strzeble potokowe, za jakiś czas wrzucę fotki. Rudi, jerki na pewno będe robił niedługo, majówka tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Małe co nieco na odkopanie tematu. Zdjęcia słabej jakości, robione w nocy... 9 cm, praca mocna ,takie V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Moja interpretacja woblerka z jajkiem. Nazwałem go fajka, bo to jej kształt przypadkiem był natchnieniem . +/- 3cm. Zrobiłem też kilka większych, 7 cm pod suma, jeden nawet z grzechotką, ale zaprezentuję je za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Bardzo ciekawy kształt ciekaw jestem jego pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi