tomasxt Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Pracuje dosyć mocno, ma duży ster który to powoduje. Trochę namęczyłem się żeby dobrać ster i je ustawić ,ale jakoś się udało Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Moja interpretacja woblerka z jajkiem. Nazwałem go fajka, bo to jej kształt przypadkiem był natchnieniem . +/- 3cm. Zrobiłem też kilka większych, 7 cm pod suma, jeden nawet z grzechotką, ale zaprezentuję je za jakiś czas.C360_2014-04-25-10-50-39-311.jpgPelykan.Powinien nazywać się pelykan. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 La Fayette. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Pelykan dobre śmieszny woblerek i śmieszna nazwa. Zawsze to coś "innego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nazwa trafi w rynek 100% byle był łowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Ostatnia "dłubanina" ,małe woblerki, jakies 2.5 cm I z nudów w pracy wyskrobałem takiego a'la japan'a z myśla o szczupakach, ma jakieś 13-14 cm. Oklejany folią alu i malowany farbami opalizującymi. Jeszcze kilka warstw lakieru, malutki ster i można jerkować 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Ostatnia "dłubanina" ,małe woblerki, jakies 2.5 cmCAM00241.jpg I z nudów w pracy wyskrobałem takiego a'la japan'a z myśla o szczupakach, ma jakieś 13-14 cm. Oklejany folią alu i malowany farbami opalizującymi. Jeszcze kilka warstw lakieru, malutki ster i można jerkowaćCAM00393.jpgSuper Japan Style łeb rzeźbiłeś czy tylko malowany Bo jakoś na fotach wyglàda i tak i tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 (edytowane) Rzeźbiony, oklejony matową folią a następnie cieniowany i malowany. Niestety ani talentu ani sprzętu do robienia zdjęć nie posiadam więc widać jak widać... Edytowane 4 Lipca 2014 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Wyszło super! I malowanie i kształt. Poza tym najwazniejsze zeby łowił nie sztuka napstrykac ładnych zdjęć nic niewartych przynęt...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 tomek zrob mi takiego japana bez steru ok 7-9 cm... wiesz po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Mam juz wystruganego takiego małego, bedę chciał ,żeby chodził jak cykada. Zobaczymy co z tego wyjdzie. A bezsterow boleniowych mam jakies 15-20 sztuk tylko nie mogę się zmobilizować i ich skończyć. A kilka podobnych do japana też mam więc sie nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 no jak sie nie matrw... wychodzi na to ze musze sie martwic o to byś je w tym sezonie wykonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Boleniówki... 1 dostanie ster a reszta zostanie bez. 2 z nich ciężkie ok 17-18 gram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 tomas moze wpadniesz w sobote na wioske i pomachamy gdzieś razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Mam pewne plany co do soboty, ale jak plan nie wypali to bardzo chętnie, może gume by wyciągnął i popływał w poszukiwaniu nowych met jakby co to się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Boleniówy rewelka. A czy ja w końcu cosik dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Pewnie Marcinie a co by Cie interesowało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Boleniowe wobki mile widziane. Kolorki jeszcze są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Boleniowe wobki mile widziane. Kolorki jeszcze są?OK. Specjalnie wykonczę w wolnej chwili boleniówki to dostaniesz i coś jeszcze. Kolorków niestety powoli ubywa... Sporo maluję wobków ale mało wstawiam w mój temat, niestety ale mało ludzi tu zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 OK. Specjalnie wykonczę w wolnej chwili boleniówki to dostaniesz i coś jeszcze. Kolorków niestety powoli ubywa... Sporo maluję wobków ale mało wstawiam w mój temat, niestety ale mało ludzi tu zagląda Więcej by zaglądało gdybyś częściej pokazywał swoje wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Zagląda więcej niż myślisz, po prostu nie każdy komentuje 8000 wejść to wcale nie tak mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Sumowe Fajki 7 cm waga ok 25 gram. Bardzo mocno zamiatają. Mam do was pytanko, po testach pracy jeden z nich (żółty) pękł. Lipa napiła się wody przy sterze. W jaki sposób zabezpieczacie miejsce na ster przed takimi "ewentualnościami" ? Prawdopodobnie słabo zalałem klejem miejsce łączenia... Edytowane 10 Lipca 2014 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Zabezpieczam właśnie klejem - tym, którym wklejam ster ... Poza tym, po wydłubaniu początkowej fazy woblerka, należy zapewnić mu obfitą i dość długotrwałą kąpiel w Caponie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Poza tym, po wydłubaniu początkowej fazy woblerka, należy zapewnić mu obfitą i dość długotrwałą kąpiel w Caponie ...To chyba oczywiste... Zrobiłem już w życiu sporo wobków i to pierwszy taki mój przypadek, tym bardziej mnie to zdziwiło. A czy ktoś moczy rowek na ster. Np. Caponem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Uważam, że klej, którym wklejasz ster, bezue wystarczający. Ci, co żywicują ręcznie, mają chyba łatwiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi