jabadaon Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 jaki wniosek ?puskajtie rybu, sztoby nasze wnuki mogły łowit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 jaki wniosek ?puskajtie rybu, sztoby nasze wnuki mogły łowit Z tym to chyba u nich jeszcze gorzej niż u nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Pora na trocie, więc i ja się zmobilizowałem i coś tam zrobiłem pod w/w gatunek, jeszcze tylko stery i można łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goro400 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Eleganckie, bardzo estetycznie wykonane. Mi się bardzo podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 W rzeczywistości to są żarówy ,ale dzięki mojemu "talentowi" do robienia fotek wyglądają tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 podrzuuc je do mnie too je obfocimy bardzo mi się podobaja mam nadzieje, że masz kilka ponad stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Coś tam się znajdzie mam kilka ciekawych pstrągówek, których tu nie wstawiałem i szykuję jeszcze trochę dr z jajkiem pod jazika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Małe co nie co pod jazioklenie. Kilku wybrańców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Z jakiego materiału ten łamaniec? ile ma cm? Prezentuje się soczyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Z jakiego materiału ten łamaniec? ile ma cm? Prezentuje się soczyście Zrobiony jest z bardzo twardej lipy. Ma ok 11-12 cm. Sam korpus na szybko zrobiony w pracy w kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Te z ostatnich podobne do czapli Miernika ogólnie prezentują się bardzo ciekawie, daj znać jak wypadną na testach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Te z ostatnich podobne do czapli Miernika ogólnie prezentują się bardzo ciekawie, daj znać jak wypadną na testach Wiem wiem. Już jeden koleś mi to zarzucał. Nie taka była koncepcja ale wyszedł rzeczywiście podobny. Kilka stron wcześniej są inne w tym wzorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Niczego nie zarzucam bo kiedyś nieświadomie zrobiłem niemal kopię czapli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Spoko. Większość twórców wzoruje sie na wzorach firm produkujących wobki, więc zawsze będą podobizny Najważniejsze to robić swoje i się nie oglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Takie tam na pstrąga.Ciernik 5,5 cm Pstrążek 6,5 cm. Ma fajną łuseczkę i trochę opalizuje ale niestety nie widać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Boleniowe - bezsterowe pociski. Maja po 7,5 -9 cm i wagi od 15 do 20 gram Jeszcze kilka warstw lakieru i gotowe... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Eleganckie Jakoś zawsze przemawiały do mnie kształty jak te dwa pierwsze od góry po prawej. Ciekawe jak będą pracować Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Eleganckie Jakoś zawsze przemawiały do mnie kształty jak te dwa pierwsze od góry po prawej. Ciekawe jak będą pracować PozdrawiamDzięki. W opadzie mocne lusterkowanie a podczas jednostajnego zwijania zamiata prawo lewo dupką Takie same modele w zeszłym sezonie już połowiły (w watku bolenie 2014 są chyba 3 lub 4 fotki) Edytowane 24 Marca 2015 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Fajniutkie te pociski, choć na bezstery sam nie łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 tomek fajnie ze są nowe... bedziesz mial czym "placic" za urwane IZUMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) tomek fajnie ze są nowe... bedziesz mial czym "placic" za urwane IZUMI Hehe dlatego wolę na nie nie łowić bo nic w moich pudłach nie zostanie... @gutekjelonkiZa jakiś czas, jak skończę może wstawie fotki sterowców bo trochę sie ich też nazbierało... Edytowane 27 Marca 2015 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 no dobra, ale to nie zmienia faktu, że kilka sztuk i tak Ci wyparuje z pudełka po kolejnych moich odwiedzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Wrzuć, wrzuć Ja w sumie też w tygodniu wrzucę foty swoich pocisków. Podobny kaliber przy 7,5 cm wyszło średnio po 15 gramów na pocisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Sezon szczupakowy tuż tuż... Jerki 10 cm, większość pływające. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi