Pride Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Super wykonanie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Super wykonanie! Dzięki. Staram się jak tylko mogę, szkoda tylko ,że na te starania czasu coraz mniej Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 zdecydowanie wole Twoje malowanki niż oklejanki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 zdecydowanie wole Twoje malowanki niż oklejanki Nie długo, jak skończę będą i malowanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Półtora roku tu nie zaglądałem, pora to zmienić. Od jakiegoś czasu bawię się w odlewanie gum. Gumy to przynęty na które łowię najczęściej więc postanowiłem spróbować, czemu nie Parę osób już na moje wymysły połowiło. A tak wyglądają aktualnie robione przeze mnie gumy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Zdjęcia nie oddają tego jak wyglądają w rzeczywistości , ta ostatnia gumka też bardzo ciekawa jaka wielkość tego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 8,5 cm. Pod większe okonie i sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Bardzo dobre gumy! Polecam wszystkim co mają kanibale w łowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Dokładnie gumy bardzo łowne ja nie mogę się doczekać nowej dostawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Tomek a jakieś wormy robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Na razie tylko takie jakby naturalne Powiem szczerze,że na wormy w życiu nie łowiłem baa nawet w ręku nie miałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 czas to zmienić. Na co będzie łowić trocie Że o rozpiórach już nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Fajne te gumioki Napiszesz coś o nich więcej? Jak powstają itp? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 W Końcu Tomku wstawiłeś te cudeńka. Bylem jednym z pierwszych, którzy mieli przyjemność łowić na te gumy. I ja osobiście nie widzę sie bez tych gumiaków idąc na okonie. Na zdjęciach widać gumy, które byly prototypami . Pozdrawiam i życze ci Tomku wytrwałości w robieniu przynęt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 1 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Fajne te gumioki Napiszesz coś o nich więcej? Jak powstają itp? Dzięki. Najpierw rodzi się w głowie pomysł - co by mi tu się przydało Później pomysł ten przenoszę na przyszły wzór. Wzory- kształtki wykonuję od A do Z wg. własnego pomysłu. Później wiadomo, formy, lanie plastisolu i najlepsze na koniec testy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Witam Kolegę Chętnie poczekam na nową partię gumek. I równie chętnie kupię pod spróbowanie, zarówno na naszych jak i obcych łowiskach.Znaczy się po polsku: REZERWA sztuk paru. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Nowy projekcik.Smukła jaskółka. W wersji finalnej będzie miała około 10-11 cm Edytowane 4 Października 2016 przez tomasxt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 docelowo soft czy hard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Bueeeeeeeee Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Nie chce coś ostatnio mi się bawić w woblery :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Bo na nie nie lowisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Bo na nie nie lowisz... No niestety czasu malutko na łowienie więc zostałem na chwilę obecną tylko przy softach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Jaskółeczka skończona. Wyszła super. Szkoda tylko ,że przy zdjęciach z telefony efekt jest słabo widoczny... Edytowane 12 Października 2016 przez tomasxt 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 super czy coś na sprzedaż będziesz wystawiał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi