Skocz do zawartości

Serwis kołowrotków w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Ponownie odwiedzilem Pana na Walicow i po malej wpadce Pana serwisanta moj super aero kreci jak zly :) (nowy kablak, lozysko na rolke, ramie kablaka)

Sprawa zostala zalatwiona pozytywnie.

Pozdrawiam

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

• 11 miesięcy temu...

Czy oprócz wymienionych do tej pory w temacie może ktoś dać namiar na dobry serwis w Warszawie lub kogoś polecić.

Z serwiskołowrotków korzystałem, a w salar kupowałem trudno dostępne części do Abu c3 i od tej strony polecam, ale widziałem też efekty przezbrajania kijka i tu już nie bardzo.

• Like 1

polecam: Sławomir Zieliński

532 510 800

Żelazna 83/85, Warszawa

Osobiście i kilku moich kolegów serwisujemy u niego kołowrotki i jest OK. W pobliżu jest też Salar (ul. Waliców), ale to inna osoba!

• Like 1

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Znam SŁAWKA ZIELIŃSKIEGO z Żelaznej osobiście,konserwuje i naprawia mój sprzęt od kilku sezonów i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić jego usługi. Pan SŁAWEK pracował przez kilka lat w serwisie schimano ( w firmie normark) więc doświadczenie ma ogromne,konserwuje i naprawia kołowrotki,naprawia przelotki,pęknięte blanki, wklejki,uchwyty itp. posiadam dwie catany schimano, w których zrobił wklejki i jestem z nich bardzo zadowolony bo za niewielką kaskę mam super kije do jigowania,a z tego co się orientuję niema problemu z naprawianiem sprzętu z "wysokiej półki" typu daiwa,schimano,fenwick.Do tego bardzo przystępne ceny i dobry kontakt, istnieje możliwość wysłania sprzętu po wcześniejszej konsultacji telefonicznej.POLECAM ps. jak ktoś potrzebuje oto nr  ********

Kolejny post z kryptoreklamą, proszę o zaniechanie podawania danych kontaktowych

Edytowane przez milupa
  • Like 2

Znam SŁAWKA ZIELIŃSKIEGO z Żelaznej osobiście,konserwuje i naprawia mój sprzęt od kilku sezonów i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić jego usługi. Pan SŁAWEK pracował przez kilka lat w serwisie schimano ( w firmie normark) więc doświadczenie ma ogromne,konserwuje i naprawia kołowrotki,naprawia przelotki,pęknięte blanki, wklejki,uchwyty itp. posiadam dwie catany schimano, w których zrobił wklejki i jestem z nich bardzo zadowolony bo za niewielką kaskę mam super kije do jigowania,a z tego co się orientuję niema problemu z naprawianiem sprzętu z "wysokiej półki" typu daiwa,schimano,fenwick.Do tego bardzo przystępne ceny i dobry kontakt, istnieje możliwość wysłania sprzętu po wcześniejszej konsultacji telefonicznej.POLECAM ps. jak ktoś potrzebuje oto nr.532-510-800

No, jak pan Sławek pracował w serwisie schimano, to nie byle kto.  ;)

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

polecam: Sławomir Zieliński

532 510 800

Żelazna 83/85, Warszawa

Osobiście i kilku moich kolegów serwisujemy u niego kołowrotki i jest OK. W pobliżu jest też Salar (ul. Waliców), ale to inna osoba!

Dobre opinie dotyczą napraw mocno używanych kręćków, czy również topowych kołowrotków w zakresie standardowego corocznego czyszczenia/smarowania ?

• Like 1