Skocz do zawartości

Serwis kołowrotków w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, czy i ja mógłbym poprosić namiar na priv (twlefon, ewentualnie stronkę?). W dwóch kołowrotkach przepuszcza mi blokada, mam też problem z przelotką w okoniówce...może ten Pan coś poradzi...(?)

Najlepiej pofatygować się osobiście na Żelazną,  nacisnąć magiczny przycisk dzwonka na ladzie i Pan Sławomir po chwili pojawi się z pracowni. Ostatnio zrobił mi drobne wzmocnienie w wędce. Szybciej niż było zakładane. Nieco innym  również nr kontaktowym też się posługuje.

• 4 tygodnie później...

Witam ponownie, coś mi się wydaje, że niechcący mogłem wprowadzić kogoś w błąd i wychodzi na to, że pomylily mi się nazwiska Pan ma serwis w Słubicach a ja kołowrotki robiłem w Warszawie na ul. Żelaznej. Z jednej strony bardzo przepraszam za te gafe i oficjalnie wycofuje swoje słowa na temat Pańskiego warsztatu, z drugiej strony wychodzi na to, że jednak nie miał Pan tego spro i wciąż uparcie twierdzę, że chodził jak masło :) :) :) jak będę miał trochę funduszy to w ramach rekompensaty podeślę Panu te kołowrotki:)

Żelaznej czy Waliców: Sławek Z. Czy Sławek N.?!

Lokalizacja choć bliska robi wielką różnicę.

Edytowane przez klim

klim serwisowałeś tam swój kołowrotek i potwierdzasz na 100 że ten Sławek Z. jest taki jak piszesz?

Wątek się skończył jak mniemam?!

Tak,serwisowałem niejeden kołowrotek,nie miałem kłopotu z terminem.

Wcześniej Sławek Z./Żelazna pracował w Normarku/Shimano.

Ten drugi Sławek N./"Salar"Waliców-nieaktualne,zawsze był mierny w odróżnieniu do ojca

na przestrzeni 45 lat znajomości.

... to trzeba zadzwonić...podane są dwa nr tel do p. Sławomira. Mnie mówił o prostym serwisowaniu, przemycie, przesmarowanie o atrakcyjnej cenie. Trzeba sie odważyć lub osobiście podjechać... i ten magiczny przycisk na blacie... 

• Like 1

Jesli jeszcze dobrze widze to Józefa watek to raczej nie  jest tylko @bart74 ;)

Dobrze widzisz, mój wpis został tu przeniesiony razem z kilkoma wpisami z wątku J.L. (jak widać jest tam link do TEGO wątku) :)

Edytowane przez slawek_2348

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

...ostatnio odwiedzam regularnie p.Sławomira, trafiło się spotkanie z Ryszardem/Piotrkiem ;) , nieco zaaranżowane. Oddałem do przeglądu full metal body... i zaskoczenie...chodzi lepiej niż z pudełka,a a szczególnie zbicie kabłąką robi różnicę w ZX. To nieco utrudniłem zadanie, choć to pewnie bułka z masłem u Mistrza Serwisu. Do przeglądu i dorobienia terkotki/ blaszki na hamulcu poszedł weteran,Quantum 40 Long Stroke. Będzie druga młodość

Widzisz tylko Sławek to jest taki gość, że jak mu powiesz, że coś źle zrobił to weźmie i naprawi, a nie będzie wymyślał teorie spiskowe. Też mi raz zmaścił młynek trochę to oddałem i zrobił poprawkę bez pier...nia. Możesz też oddać do innego serwisanta i powie Ci, że nieumiejętnie korzystałeś z kołowrotka ;)

• Like 1

Ja chyba miałem pecha raz oddałem kołowrotek na żelazną i chodzi gorzej niż przed serwisem, może smarowanie mu wychodzi ale nie radze zlecać nic więcej.

Jaki kołowrotek?

Mogę zdiagnozować ew. rozebrać i złożyć na poczekaniu...