Skocz do zawartości

Serwis kołowrotków w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Głupio cytować samego siebie, ale w odniesieniu do tego, co napisałem powyżej chcę Wam powiedzieć, że Pan Sławek jest i ma się dobrze. Ale rozpoczął pracę na etacie i w pracowni można Go zastać jedynie pomiędzy 16:00 a 18:00. 

Witaj a mam pytanko czy jest do Sławka tel kontaktowy, dzwoniłem na ten co zawsze i jest wyłączony dłuższy czas?

• 1 rok później...

Witam. Czy mogę prosić o plecenie kogoś w Warszawie, kto zajmuje się naprawą i serwisem wędek i kołowrotków. 

Po sezonie chciałem zrobić serwis kołowrotków Shimano i w jednym wędzisku wymienić przelotki.

Stary kijek ale ulubiony któremu bym chciał dać drugie życie.  

• 1 rok później...

Robert bardzo dziękuję, że o mnie wspomniałeś, ale zdaje się, że jeszcze nie zasłużyłem. Są o wiele lepsi specjaliści tu na forum. Piotrek nic się nie wydało, kto dopytał to wiedział ;) I tak przy okazji chciałbym dodać jeszcze, że serwis ma kilka twarzy o czym mało kto wspomina. Bo czym innym jest samo smarowanie kołowrotka czy multiplikatora w bardzo dobrym lub minimum dobrym stanie, a zupełnie czym innym serwis zaniedbanego albo styranego kołowrotka czy tam multiplikatora. Przy poważniejszych naprawach potrzeba trochę czasu, tym bardziej jeśli dostęp do części jest mizerny, a nie wszystko można dostać od ręki. Bo nareperować można wszystko, ba można odbudować, wymienić elementy, że będzie jak nowe. Pytanie czy koszty będą akceptowalne ... A te wbrew pozorom bywają niemałe.

I tera uwaga, jest taki wątek :D   :lol:  jerkbait.pl/topic/35827-serwis-kołowrotków-w-warszawie/page-14

• Like 3

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...

Sokołowski i Leśniak to dziady i oszuści jak nie wiem co . Każdy z nich dostał do zrobienia kołowrotek . Sokołowski stradica a Leśniak ultegre . Każdy z nich dokonał pseudo serwisu . Sokołowski pododawał niepotrzebnie podkładki gdzie to przyczyniło się do szybszego zużycia przekładni i nie dał wogole smaru żadnego sucho było w środku . Leśniak w ultegrze dał tak gęstego smaru że nie dało się prawie że kręcić młynkiem . Tragedia . Jest tylko jeden serwis w Polsce godny polecenia . Rzetelny , profesjonalny , oddany sprawie fachowiec . Podpowiedź że jego pseudonim to sposób łączenia szczytówki z dolnikiem w wędce spinningowej . Niech to będzie przestroga i przemówienie wędkarzom do rozumu komu ufać a komu nie . Pozdro !

Edytowane przez Sandacz 77

Zalogowałeś się na JB tylko po to żeby to napisać?!

Obserwuję tą specyficzną 'branżę' od dawna i moje podstawowe spostrzeżenie jest takie, że większość serwisantów próbuje budować swoją 'renomę' na oczernianiu innych zamiast oferować najwyższej jakości serwis, który sam się obroni...

Ten post jest negatywny dla wszystkich wymienionych - nikt nic na nim nie wygra, włącznie z niewymienionym na końcu Spigotem.

• Like 10

• 2 tygodnie później...

Jak się bierze za coś kasę to obligatoryjne należy porządnie wykonać swoją pracę a nie robić bałagan w kołowrotku brać za to pieniądze a później jeszcze robić z klienta idiotę przez telefon . Jeżeli się czegoś nie umie albo się nie zna na powierzonym zadaniu to nie powinno się go podejmować i odwracać później kota ogonem . Są tacy co robią to z pasją i odpowiednim podejściem do klienta i są też tacy którzy tylko patrzą na pieniądze i wymarzają się jakby byli inżynierami pracującymi nad projektami rządowymi .

• 4 tygodnie później...