@slider@ Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Przypomnialo mi sie ze znajomy dał tam kolowrotek do przegladu czekal na niego 3 miesiace i zaplacil 100zł , mowil ze po przegladzie tak samo dzialal Słyszałem od kogos ze mozna unich kupic kolowrotki i wedki nieodebrane z napraw, i płaci sie tylko za naprawe takiego sprzetu. PozdrawiamSlider <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Jeszcze właściciel sklepu w głównej siedzibie PZW ma jakiś kontakt z gościem co naprawia sprzęt wędkarski. PozdrawiamSlider <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 hehe nieodebrane dobre moj był za drogi by zrobic prezent serwisantom ale faktycznie najwyzszych lotów w tym serwisie jest cennik pozdro hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Znajomy kupil w ten sposob chyba starego aero na czesci zapasowe PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Pozwolę sobie odświeżyć temat....... Coś się zmieniło jeśli chodzi o serwis w Warszawie???? Oddawałem kilka razy jakieś stare kołowrotki do naprawy/konserwacji na Waliców, ale teraz przyznam, że się boję. A mam do przesmarowania Stradica, który się skąpał 2 razy i 2 razy po wysuszeniu zalałem go dołączoną oliwką No i teraz po jakimś czasie zaczął inaczej pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Troche off topic, ale nie do konca - podobno swietny fachowiec jest w...Elblagu. Warto popytac Zanderixa o referencje.W sumie wysylka w te i nazad nie zrujnuje jesli dzentelmen jest naprawde dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Jeśli chodzi o pana Jacka S.z Elbląga to już mam namiary. Znalazłem jednak kogoś w Warszawie kto swoje młynki konserwuje i zajmie się moimi też. A może ktoś się orientuje jakie są wielkości łożyska w Stradiku FH 2500 a jakie w 4000?? Chodzi o te łożysko co się daje przy korbce przy prawej stronie. Podobno dodanie czy zamiana tego łożyska(nie orientuję się za bardzo bo wczoraj telefonicznie zostałem poinformowany, że to warto zrobić) wydłuża żywotność sprzętu. I jeszcze jedno pytanko pozwolę sobie w tym wątku serwisowym: gdzie i czy dostanę oryginalną sprężynkę do kabłąka do ABU Cardinal C4 z 84 roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Zakładam, że chodzi o wymianę łożyska podpierającego oś korbki z prawej strony - ze ślizgowego na toczne. Jak ma Ci to poprawić samopoczucie - tu wymień, może kołowrotek będzie odrobinę lżej się kręcił. Ja osobiście, jeżeli łozysko ślizgowe nie jest uszkodzone - nie widzę specjalnie sensu takiej wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 WitamKoledzy powiedzcie mi gdzie w Warszawie badz najblizszej okolicy moge naprawic kolowrotek??? Sprzet nie jest moj a musze pomoc go naprawic;) Niepamietam nazwy modelu ale to jest Okuma z wolnym biegiem. Problem: nietrzyma hamulec zwykly, bardzo leciutko trzyma. A moze ktos z was dalby rade sie z tym pobawic?? Wiadomo temat odpowiednio bedzie zalatwiony. Piszcie tu ewentualnie priv. Pozdrawiam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Naprawde w wawie niema osoby ktora moglaby naprawic kolowrotek???pomozcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Na Woli przy ulicy Waliców na przeciwko mennicy jest serwis wędkardki Salar Osobiście korzystałem i jestem zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Dzieki Ryjson. <piwo>Skorzystalem, ustarka naprawiona wzorowo, cenowo super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart74 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 WItam, pewnie temat był poruszany na forum, ale nie znalazłem na szybko, stąd mój wątek. Poszukuje godnego polecenia serwisanta koówrotków z W-wy lub okolicy. Nazbierało mi sie już kilka kalsowych młynków, którym należałoby się przesmarowanie (może czasem i jakaś podkładka) Myłnki pokroju : Stella FA (SW PG)Stella - starszy model przed F-kąStarsza Daiwa TournemanetAle także Daiwa Exist czy Certate Schematami dysponuję, ale zakałdam, iż człowiek miał już na warsztacie podobne młynki.Chciałbym uniknąć roczarowań po przesmarowaniu. Miłoby było gdyby ceny za usługę były przystępne. pozdrawiam i czekam na wasze posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Witam. Nie jestem z okolic Warszawy,ale oferuję usługi w tym zakreśie. Wszystkie Pana kołowrotki są mi bardzo dobrze znane.Jeżeli jest pan zainteresowany to reszta szczegółów na priv. PozdrawiamJózef leśniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Polecam również Józia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Józio to magik, walta śmiało tylko okien i drzwi nie rozwalcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Sławomir Zieliński502 838 061 Warszawa Robił mi grzecznościowo Stelke z pozytywnym wynikiem. W CV ma pracę w serwisie Shimano. Wiele dobrego o nim słyszałem też od kolegów. Ostatnio, w jednej z warszawskich pracowni wędk, znalazłem wizytówki jego, nowo otwartego punktu serwisowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Hej,Mam 3 kołowrotki Spro Red Arc 10400, które chciałbym poddać profesjonalnemu smarowaniu i konserwacji, takiemu z rozkręcaniem, wyjmowaniem łożysk itd. Jeden ma się trochę gorzej po kontakcie ze słoną wodą, więc może się nie kończyć na samym smarowaniu. Gdzie w Warszawie mogę to załatwić? kogo polecacie? Najlepiej blisko centrum, ale nie koniecznie. Pozdrawiam,Traq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watykanczyk Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Polecam serwis u Pana Sławka Nowickiego na ulicy Żelaznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 A ja nie polecam. Jak oddałem kij do przeróbki (dwuskład na travela + wklejka) do dostałem blank uwalony klejem, szczytówkę wklejoną chyba na ślinę bo odpadła przy pierwszym łowieniu, kij złamał się na pierwszym spigocie od korka (najgrubszym) a i jeszcze lakier na przelotkach wklejki popękał. Oddałem też raz kręćka do prostej naprawy- wymiana sprężyny kabłąka- chyba nawet gościu nie zajrzał bo oddał mi zbijającego tak samo c.ujowo i zgolił niebieskiego Kazimierza (podejrzewam, że za olśnienie kołowrotka blaskiem eksperckiego oka i za nic więcej). Obok jest gdzieś chłopak, który naprawia kije i kręciołki, jakiś sklep z AGD też na Żelaznej. Poszperaj w necie a Salara sobie odpuść. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watykanczyk Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Ja tam od kilku lat serwisuję wszystkie kołowrotki i wszystko jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Nie Żelazna tylko ul. Waliców 12,niedaleko Komendy Drogówki,tak dla sprostowania Też nie polecam. Na Żelaznej jest,tylko niewiem czy nadal funkcjonuje.Możesz oddać do CW do chłopaków.Oni mają jakiegos majstra,ponoc gośc trochę czasu przepracował w serwisie. Edytowane 13 Lutego 2014 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watykanczyk Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Faktycznie pomyliłem się z tą ulicą.Pozdrawiam. Edytowane 13 Lutego 2014 przez watykanczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Sławek Nowicki jest to Pracownia Salar przy ulicy Waliców..Sławek Zieliński naprawia i serwisuje kołowrotki przy ulicy Żelaznej... Niedaleko Ogrodowej, naprzeciwko sklepu z akumulatorami. Jest tam mały sklepik wędkarski i komis..I tego pana polecam!!! Zdecydowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 A mógłbyś tak w skrócie napisać co u niego naprawiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi