palibrzuch Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Ponownie odwiedzilem Pana na Walicow i po malej wpadce Pana serwisanta moj super aero kreci jak zly (nowy kablak, lozysko na rolke, ramie kablaka) Sprawa zostala zalatwiona pozytywnie.Pozdrawiam Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert77 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Czy oprócz wymienionych do tej pory w temacie może ktoś dać namiar na dobry serwis w Warszawie lub kogoś polecić.Z serwiskołowrotków korzystałem, a w salar kupowałem trudno dostępne części do Abu c3 i od tej strony polecam, ale widziałem też efekty przezbrajania kijka i tu już nie bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 polecam: Sławomir Zieliński 532 510 800 Żelazna 83/85, Warszawa Osobiście i kilku moich kolegów serwisujemy u niego kołowrotki i jest OK. W pobliżu jest też Salar (ul. Waliców), ale to inna osoba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Też u Sławka zostawiam mój szrot i wszystko jest ok- serwisuje solidnie i sporo taniej niż szaman z Waliców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert77 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ok. Dzięki za namiary. W takim razie podjadę na Żelazną do S. Zielińskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Kołowrotki wylądowały dziś u Pana Sławka Zielińskiego na Żelaznej do piątku odbiór. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Kołowrotki wylądowały dziś u Pana Sławka Zielińskiego na Żelaznej do piątku odbiór. Zobaczymy Dobry wybór, z tym że nie zawsze zdąży na czas. Ale tym się nie przejmuj bo gość się zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Informacyjnie dodam że Pan Sławek idzie w sierpniu na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Dziś odebrałem. Kasowanie luzów smarowanie . koszt 70 zł za oba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Znaczy się w obu kołowrotkach było łącznie 5,6 łożyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Znaczy się w obu kołowrotkach było łącznie 5,6 łożyska Kolega zdecydował się na serwis u Sławka z Żelaznej , stąd te śmiesznie niskie koszty . Gdyby serwisował u tamtego cwaniaczka , za jeden kręcioł zapłacił by dużo więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Kolega zdecydował się na serwis u Sławka z Żelaznej , stąd te śmiesznie niskie koszty . Gdyby serwisował u tamtego cwaniaczka , za jeden kręcioł zapłacił by dużo więcej .Koszty niskie ale firma solidna i warto polecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Znam SŁAWKA ZIELIŃSKIEGO z Żelaznej osobiście,konserwuje i naprawia mój sprzęt od kilku sezonów i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić jego usługi. Pan SŁAWEK pracował przez kilka lat w serwisie schimano ( w firmie normark) więc doświadczenie ma ogromne,konserwuje i naprawia kołowrotki,naprawia przelotki,pęknięte blanki, wklejki,uchwyty itp. posiadam dwie catany schimano, w których zrobił wklejki i jestem z nich bardzo zadowolony bo za niewielką kaskę mam super kije do jigowania,a z tego co się orientuję niema problemu z naprawianiem sprzętu z "wysokiej półki" typu daiwa,schimano,fenwick.Do tego bardzo przystępne ceny i dobry kontakt, istnieje możliwość wysłania sprzętu po wcześniejszej konsultacji telefonicznej.POLECAM ps. jak ktoś potrzebuje oto nr ******** Kolejny post z kryptoreklamą, proszę o zaniechanie podawania danych kontaktowych Edytowane 23 Grudnia 2015 przez milupa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Znam SŁAWKA ZIELIŃSKIEGO z Żelaznej osobiście,konserwuje i naprawia mój sprzęt od kilku sezonów i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić jego usługi. Pan SŁAWEK pracował przez kilka lat w serwisie schimano ( w firmie normark) więc doświadczenie ma ogromne,konserwuje i naprawia kołowrotki,naprawia przelotki,pęknięte blanki, wklejki,uchwyty itp. posiadam dwie catany schimano, w których zrobił wklejki i jestem z nich bardzo zadowolony bo za niewielką kaskę mam super kije do jigowania,a z tego co się orientuję niema problemu z naprawianiem sprzętu z "wysokiej półki" typu daiwa,schimano,fenwick.Do tego bardzo przystępne ceny i dobry kontakt, istnieje możliwość wysłania sprzętu po wcześniejszej konsultacji telefonicznej.POLECAM ps. jak ktoś potrzebuje oto nr.532-510-800No, jak pan Sławek pracował w serwisie schimano, to nie byle kto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Polecam serwis przy ul. żelaznej Edytowane 23 Grudnia 2015 przez milupa promowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobaltus Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) pomogę za dobre słowo ew. uznaniowy chmiel ^^ ///edyta: a najlepiej to wpadnij z chmielem i zobaczymy co dolega pacjentowi Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Cobaltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Polecam Sławka.. Nie gaworzy na forach więc nie jest tak znany jak celebryci "Napraw, tuningu i ...." ale rzetelny i z doświadczeniem serwisant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 A ja dzisiaj z problemem byłem u Cobaltusa . Banalny problem którego nie zauważyłem . Plecionka mi jeździ na szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 A ja dzisiaj z problemem byłem u Cobaltusa . Banalny problem którego nie zauważyłem . Plecionka mi jeździ na szpuli. Znaczy: nawój obraca się! Ach ta młodość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ach ta młodość Raczej odwrotnie wzrok już nie ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Raczej odwrotnie wzrok już nie ten.Zjechać "na dno", podkleić taśmą izolacyjną elektryczną, nawinąć od nowa i zapomnieć o problemie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zjechać "na dno", podkleić taśmą izolacyjną elektryczną, nawinąć od nowa i zapomnieć o problemie. Ewentualnie podwinąć 2m lub ile potrzeba grubszej żyłki..i zapomnieć o problemie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Ewentualnie podwinąć 2m lub ile potrzeba grubszej żyłki..i zapomnieć o problemie Też używam tego patentu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 polecam: Sławomir Zieliński 532 510 800 Żelazna 83/85, Warszawa Osobiście i kilku moich kolegów serwisujemy u niego kołowrotki i jest OK. W pobliżu jest też Salar (ul. Waliców), ale to inna osoba! Dobre opinie dotyczą napraw mocno używanych kręćków, czy również topowych kołowrotków w zakresie standardowego corocznego czyszczenia/smarowania ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Skoro robił w Shimano/Normark to Stelkę udźwignie-a jeśli się nie podejmie,to przynajmniej nie będzie ściemniał...p.Sławek na Żelaznej to wyjątkowo pozytywna i skromna osoba:rzadkość w tej profesji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi