Hubert77 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Ja mogę p. Sławka polecić. Naprawdę równy gość. Można zadzwonić wstępnie powiedzieć o co chodzi i się umówić. Przynajmniej po ewentualnych oględzinach uczciwie powie czy zrobi. Ostatnio wstawił mi łożysko w biomku (bo sam sobie nie mogłem poradzić) i nawet grosza nie wziął. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Dobre opinie dotyczą napraw mocno używanych kręćków, czy również topowych kołowrotków w zakresie standardowego corocznego czyszczenia/smarowania ? Facet jest po mechanice precyzyjnej więc nie boi się niczego!!! A poważnie to Stelle i Saltigi oddaję w jego ręce bez obaw (oprócz tej ostatniej Stelli, bo nie mam jej niestety/ na szczęście). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Dobre opinie dotyczą napraw mocno używanych kręćków, czy również topowych kołowrotków w zakresie standardowego corocznego czyszczenia/smarowania ?P. SŁAWEK czyści i konserwuje mój sprzęt co sezon,już od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. Za każdym razem kręcioły są wymyte i przesmarowane jak należy,do tego po każdym serwisie konsultuję w jakim są stanie i co ewentualnie naprawić,lub wymienić. Polecam ten serwis. Edytowane 23 Grudnia 2015 przez Woytec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Swego czasu do Pana Slawka trafiła moja Saltiga Game 3500. Naprawił ją, ale to co zrobił urąga słowu "naprawa". Kołowrotek odkupił ode mnie kolega i trafił z nim do Pana Józefa. Od tamtej pory faktycznie cieszy swą pracą właściciela. Mnie mniej, bo straciłem kupę kasy sprzedając za bezcen "naprawiony" za ciężkie pieniądze kołowrotek. I to są twarde fakty, a nie odczucia typu tego lubię, tamtego nie.Moze moj przypadek był odosobniony i Pan Sławek to super fachowiec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) a powiedz mi dlaczego zapłaciłeś ""kupę kasy"" za coś co nie zostało zrobione...To może ja dopowiem.Uszkodzony suport z dwoma łożyskami z powodu rozkręcenia tego elementu od osi głównej,czego nie powinno się dokonywać ze względu na ustawienie fabryczne.Suport razem z osią jest integralnym elementem i sprzedawany fabrycznie jest jako całość. I tu był brak elementarnej wiedzy ze strony serwisanta odnośnie postępowania z tym elementem. Wspomnę też że sama oś była krzywa. W takim stanie ten kołowrotek opuścił serwis,co w pózniejszym czasie zaowocowało uszkodzeniem wałka posuwu szpuli (worm shaft) i wodzika. I kołowrotek jak to określił właściciel stanął "dęba" .Są to rzeczy bardzo drogie u Daiwy i proszę się nie dziwić że ktoś musiał wydać trochę kasy aby doprowadzić kołowrotek do stanu fabrycznego. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Józef Lesniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Najlepsze jest to, że właśnie to tak wygląda Dla mnie to też kosmos, bo jak usiadłem w domu z tym kołowrotkiem to mówiąc zupełnie szczerze - zgłupiałem Dlatego jeśli jest ktoś ma doświadczenie w majstrowaniu przy takim kołowrotku, a mieszka w Warszawie lub w okolicach Ostrowca Świętokrzyskiego, i chciałby zobaczyć na własne oczy taki ewenement to będę bardzo wdzięczny za pomoc W-wa mogę zajrzeć...pw.Wydaje się ,że sprzęgło blokady hamulca wymaga przeczyszczenia lub korekty na sprężynkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Heh, chciałem zapytać o coś podobnego, ale kołowrotek SHIMANO - Rarenium FB 2500 CI4+. Sprawny prawie...chodzi o wymiane wormshaftu + wodzika na nowe (częśći mam) - znajdzie się może chętny lokalnie w Warszawie? Chciałem wysłać do Pana Leśniaka, ale chwilowo muszę ciąć koszty na wszystkim (w tym wypadku przesyłka w 2 strony trochę podnosi koszt serwisu;/). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Spróbuj do p. Sławka na Żelaznej róg Ogrodowej, Ja u niego wszystko serwisuję i nie narzekam. Tel. 502838061. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Polecam Pana Sławka, operacja wymiany wormshafta zajęła 15 min. Szybko, miło i sprawnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Jam to, nie chwaląc się, pierwszy go polecał parę lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Nie wiem czy Pan Sławek z Żelaznej poza kołowrotkami nie zajmuje się kijkami... za tydzień odbieram kręciołek to mogę podpytać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Nie wiem czy Pan Sławek z Żelaznej poza kołowrotkami nie zajmuje się kijkami... za tydzień odbieram kręciołek to mogę podpytać Masz na myśli punkt na Waliców, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Nieee, nie Waliców, na Żelaznej jest serwis na Waliców jest szaman hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Dzięki właśnie mam podobne zdanie, zdziwiłem się że on robi kołowrotki, a można prosić namiar na pana Sławka z Żelaznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Dzięki właśnie mam podobne zdanie, zdziwiłem się że on robi kołowrotki, a można prosić namiar na pana Sławka z Żelaznej.532 510 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Na Waliców wymieniałem kiedyś przelotkę w wędce i serwisowałem kołowrotek, na jakość złego słowa nie powiem, choć cenowo wydawało mi się ciut drogawo. Mówicie, że na Żelaznej lepiej to wygląda? Pytam, bo też mam dwa młynki do przeczyszczenia i przesmarowania, sam się nie zabieram, bo zawsze mi kilka śrubek zostaje :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Cześć, potrzebuję namiar na p. Sławka ale z nie istniejących już Waliców. Mam kijek do odbioru a dawny nr nie istnieje. Gorąco pozdrawiam Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Sugeruję przeniesienie tej części dyskusji do wątku dot. warszawskich serwisantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Na Waliców to jakiś Harry z Tybetu pogłaszcze kołowrotek nic z nim nie zrobi a pieniądze weźmie... :-D Tylko Pan Sławek z Żelaznej! Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jak ktoś chciałby pzesmarowac kolowrotek w Warszawie mogę się podjąć tematu. A zwłaszcza na przednówku. Chyba nie ma młynka, którego już nie dotykałem. W sezonie urlopowym czyli sierpień wrzesień jesem na Pomorzu. Piszcie na pw ponieważ do 16 pracuję. Później łowie na Wisełce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ulica żelazna znana i droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio77 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Aby uniknąć kryptoreklamy podajcie mi aktualny numer do serwisu z Żelaznej do p. Nowickiego na maila p.antosik@gmail.com Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez antonio77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Na Zelaznej to jest Slawek Zielinski,a Slawek Nowicki byl na Walicow-podobno sie gdzies przeprowadzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Na Zelaznej to jest Slawek Zielinski,a Slawek Nowicki byl na Walicow-podobno sie gdzies przeprowadzil.Dokładnie to nie te same Sławki Tylko do Sławka z Żelaznej. Piotrek masz numer na priv. Nie zniechęcaj się Pan Sławek czasem nie odbiera ale zdecydowanie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Panowie, czy i ja mógłbym poprosić namiar na priv (twlefon, ewentualnie stronkę?). W dwóch kołowrotkach przepuszcza mi blokada, mam też problem z przelotką w okoniówce...może ten Pan coś poradzi...(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi