Tarłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam, czy tytułowy kołowrotek jest w stanie ogarnąć suma ( w trolu )?Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Prawdopodobnie tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 ..... ale nie ma oporówki i jest z plastyku, może lepszy byłby nowy spinnfisher albo slammer, w podobnej cenie jest ima gwarancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehhooo Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam,czy tytułowy kołowrotek jest w stanie ogarnąć suma ( w trolu )?Pzdr.Tarłoś Miałem ten kołowrotek chwilę w łapkach właśnie pod kątem suma, kupiłem go tu na forum i odsprzedałem od razu. Mi nie odpowiadała jego kultura pracy, chodź kręciłem nim tylko na sucho. Czy się nada pewnie że tak, jakiś czas temu kolega @bigos w wątku sumy chwalił się sumem coś 240 złowionym w Ebro właśnie na ten kołowrotek. Czy kupiłbym ten kołowrotek do trolla za sumem, nie. ;)Wolałbym kupić jakiś mocny kołowrotek wielkości 5000/6000, który już swoje waży ale przy trollu gdzie wędką nie machasz za często niema to znaczenia, a dodatkowy zapas niecienkiej linki przecież zawsze się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jak chodzi o kolowrotek SS2600 i sumy to ponizej zdjecia z kwietnia tego roku. O wiekszej rybie zlapanej na zestaw z Daiwa SS2600, niz ta ponizej, nie slyszalem: Kolowrotek nie przezyl Wiec jesli planujesz regularnie lowic takie ryby na niego, to poszukaj jednak multika A jesli planujesz mniejsze sumy to do trollingu sie nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 To chyba lepiej coś w stylu Tura iT lub TD-SW i jak ma być po "staro daiwowskiemu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 No własnie miało być po "strodaiwoskiemu" - pewnie żebym wolał Turka iT albo TD SW ale cena odgrywa dość istotną rolę w wyborze a takiego SS mogę mieć za nieduże pieniądze. @Guzu jakbym takie coś zobaczył na końcu zestawu to bym się ( i tu powinno paść niecenzuralne słowo ) , nie no nie wierzę że mogę coś takiego zobaczyć. Ja amator jestem. Tak się pytam co bym się nie zbłaźnił jak już się wybiorę na kijany. A tak z ciekawości to co w tym SS padło? Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 @Guzu jakbym takie coś zobaczył na końcu zestawu to bym się ( i tu powinno paść niecenzuralne słowo ) , nie no nie wierzę że mogę coś takiego zobaczyć. Ja amator jestem. ...dlatego właśnie większość takich ryb wygrywa z wedkarzem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi