Skocz do zawartości

Daiwa Tournament Whisker SS2600

Tarłoś

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy tytułowy kołowrotek jest w stanie ogarnąć suma ( w trolu )?

Pzdr.

Tarłoś

Miałem ten kołowrotek chwilę w łapkach właśnie pod kątem suma, kupiłem go tu na forum i odsprzedałem od razu. Mi nie odpowiadała jego kultura pracy, chodź kręciłem nim tylko na sucho. Czy się nada pewnie że tak, jakiś czas temu kolega @bigos w wątku sumy chwalił się sumem coś 240 złowionym w Ebro właśnie na ten kołowrotek.

Czy kupiłbym ten kołowrotek do trolla za sumem, nie. ;)Wolałbym kupić jakiś mocny kołowrotek wielkości 5000/6000, który już swoje waży ale przy trollu gdzie wędką nie machasz za często niema to znaczenia, a dodatkowy zapas niecienkiej linki przecież zawsze się przyda.

Jak chodzi o kolowrotek SS2600 i sumy to ponizej zdjecia z kwietnia tego roku.

dsc_3337.jpg

O wiekszej rybie zlapanej na zestaw z Daiwa SS2600, niz ta ponizej, nie slyszalem:

dsc_3365.jpg

Kolowrotek nie przezyl :) Wiec jesli planujesz regularnie lowic takie ryby na niego, to poszukaj jednak multika ;)

A jesli planujesz mniejsze sumy to do trollingu sie nada :)

No własnie miało być po "strodaiwoskiemu" - pewnie żebym wolał Turka iT albo TD SW ale cena odgrywa dość istotną rolę w wyborze a takiego SS mogę mieć za nieduże pieniądze.

@Guzu jakbym takie coś zobaczył na końcu zestawu to bym się ( i tu powinno paść niecenzuralne słowo ) , nie no nie wierzę że mogę coś takiego zobaczyć. Ja amator jestem.

Tak się pytam co bym się nie zbłaźnił jak już się wybiorę na kijany.

A tak z ciekawości to co w tym SS padło?

Pzdr.

Tarłoś