domeldoom Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 Cześć, krótki temat: mamy kogoś z Poznania, kto odebrałby wędkę od sprzedawcy OLX i nadał ją do mnie?Trzeba tylko odebrać wędkę, wsadzić ją do kartonu i przekazać kurierowi. Ja zapłacę za kij oraz ogarnę kuriera.Potrzebuję tylko pomocnej ręki w Poznaniu. pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 Hej.Pisz na PW. Pomogę Wysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 31 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 Hej.Pisz na PW. Pomogę Wysłane z mojego SM-S916B przy użyciu TapatalkaDzięki, PW poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi