MefistoFishing Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Od ostatnich prac kilka dni temu nie otrzymuję, żadnych powiadomień...mimo, że mam odklikane co trzeba...o co biega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Dzięki Remek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kilerpulawy Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Na wp już są powiadomienia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Czy można jakoś przestawić aby w powiadomieniu o PW ma mailu nie dostawać treści tejże PW ? :)Bo znów wysłałem odpowiedź do j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MefistoFishing
Od ostatnich prac kilka dni temu nie otrzymuję, żadnych powiadomień...mimo, że mam odklikane co trzeba...o co biega?
Top użytkownicy dla tego pytania
8
6
6
4
Popularne dni
7 Gru
15
9 Gru
6
19 Gru
6