Krystiano99 Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 Cześć poszukuję kołowrotka do spiningu w wielkości 4000 z przełożeniem 4.4:1 lub mniejszym daiwa Shimano lub coś innego pancernego co byście doradzili Pozdrawiam Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 sustain fi 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 Shimano Twin Power 4000pg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystiano99 Opublikowano 4 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 System był w wersji 4.4? Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 Poszukaj DAIWY CERTATE 2004 a jeszcze lepiej z dodatkiem HYPER CUSTOM ... nic tego nie przebije i nie zabije , chyba , że ty sam ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzIncognito Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 Uruchomiłem przeglądarkę, wpisałem frazę pt. Kołowrotek w rozmiarze 4000 z przełożeniem 4.4. Przeglądarce wystarczyła mniej niż sekunda, żebym otrzymał parę stron wyników. Przypuszczam, że znacznie dłużej trwało zakładanie tego temu i pisanie posta. Autor tematu to albo to jakiś troll, albo osoba cierpiąca na nadmiar wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 Potwierdzam Exist 2004 … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 A certate 2004 HC nigdy nie było i nie będzie … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 A jeżeli chcesz coś pancernego co żadna Daiwa tego mocą nie przebije to polecam na ślimaku z przełożeniem 1:4,25 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 No lub ewent … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 (edytowane) Co Ty masz za zbiory! przy tych Existach coś oznaczają te końcówki w rozmiarze? Te 12,8,6… co to jest? Edytowane 5 Listopada 2024 przez Darek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrys Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 A jeżeli chcesz coś pancernego co żadna Daiwa tego mocą nie przebije to polecam na ślimaku z przełożeniem 1:4,25To fakt tysiące godzin nad rzekami , setki salmonidów , nic nie nawala - poza sprężynką kabłąka.Kiedyś, poniżej mostu w Bardach pękła mi sprężynka , a do Ząbrowa ho ho.. Rozebrałem obrotówkę i z niej zrobiłem sprężynkę , wszystko działało jak należy. ( Owinąłem na korpusie od obrotówki reszta szczypce i po bólu ) . Moje Quicki dalej kręcą jak w masełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
star Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 A jeżeli chcesz coś pancernego co żadna Daiwa tego mocą nie przebije to polecam na ślimaku z przełożeniem 1:4,25Piękny zestaw kołowrotków Dam Quick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 A certate 2004 HC nigdy nie było i nie będzie … ... nalezy czytać : ... Certate 2004 (w domysle granatowa) lub jeszcze lepiej Certate Hyper Custom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 ... i jeszcze jedno : jeżeli Shimano 4000 , to jego odpowiednikiem w Daiwie będzie 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 Co Ty masz za zbiory! przy tych Existach coś oznaczają te końcówki w rozmiarze? Te 12,8,6… co to jest?To są różne pojemności szpul. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 Dzięki poczytam więcej o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 6 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 Dragon Rock HD 840ito młynek produkowany przez Okumę dla Dragona,bardzo solidna i prosta konstrukcja z przełożeniem 4,5:1Tu na forum niedawno ktoś oferował za 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luciano Opublikowano 6 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 Shimano Twin Power 15 4000PG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystiano99 Opublikowano 6 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 Uruchomiłem przeglądarkę, wpisałem frazę pt. Kołowrotek w rozmiarze 4000 z przełożeniem 4.4. Przeglądarce wystarczyła mniej niż sekunda, żebym otrzymał parę stron wyników. Przypuszczam, że znacznie dłużej trwało zakładanie tego temu i pisanie posta. Autor tematu to albo to jakiś troll, albo osoba cierpiąca na nadmiar wolnego czasu.I co ci ta przeglądarką doradziła ????? U mnie 90% to twin power pg a reszta to wynalazki do feedera forum jest po to żeby się wymieniać informacjami dlatego zapytałem bardziej doświadczonych jak nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 Dragon Rock HD 840ito młynek produkowany przez Okumę dla Dragona,bardzo solidna i prosta konstrukcja z przełożeniem 4,5:1Tu na forum niedawno ktoś oferował za 150 zł.Mam trzy sztuki 830, miałem 840, ale jest dla mnie za wielki. Maszynka na prawdę wytrzymała. Gorzej z dostępnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 I co ci ta przeglądarką doradziła ????? U mnie 90% to twin power pg a reszta to wynalazki do feedera forum jest po to żeby się wymieniać informacjami dlatego zapytałem bardziej doświadczonych jak nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu TapatalkaSłowo "interpunkcja" coś Ci mówi? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzIncognito Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 I co ci ta przeglądarką doradziła ????? U mnie 90% to twin power pg a reszta to wynalazki do feedera forum jest po to żeby się wymieniać informacjami dlatego zapytałem bardziej doświadczonych jak nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu TapatalkaOjoj ktoś tu się chyba poczuł, ale dobrze spróbuję naprawić swój błąd. Wymienię Ci moje propozycje przygotowane specjalne dla Ciebie (oczywiście nie możemy zapomnieć o ogromnym wkładzie przeglądarki, która w niewiarygodnie pomocny sposób przyczyniła się do stworzenia tego zestawienia). Nie wiem tylko, czy rozmiar jest zgodny z Twoimi wytycznymi, ale za to tymi kołowrotkami wbijesz gwoździa do płotu i na rybki też się nadadzą. - Mitchel 300- Cardinal 44- Quick 550- Penn 710Z- Daiwa SS Tournament 1300 Specjalnie nic z eski nie wystawiłem, ponieważ to 90% wyników z Twojej przeglądarki. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 A mogę spytać, czemu przełożenie ma być 4.4 a nie np 4.2 Lub 4.6? Od razu dodam, że mało doświadczony jestem w różnych kołowrotkach, więc chętnie się czegoś dowiem ciekawego/pomocnego, co uczyni moje wędkarskie życie lepszym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Dla mnie 4.9:1 czy 5.0:1 to już spoko, wolniejsze to chyba do kotletów po 150g - ale tutaj znowu po doświadczeniu pozrywanej skóry na wskazującym chyba bym poszedł w casta.A jak w przełożeniu 4.9 czy 5.0 to bym coś polecił ale wolniejszych kompletnie nie znam oprócz starych konstrukcji po dziadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi