Szukam rozwieracza do szczupaczej paszczy najezonej ostrymi klami (jezyk polski jest naprawde przyjemny ) Na fishing-mart maja jaxonowskie i Halinowkiego. Macie jakas opinie na ten temat. Robi roznice ktory z nich, a moze cos innego? Mam juz dosyc kaleczenia sie przy wyhaczaniu, przedwczoraj znowu sobie palca zalatwilem. Za kilka dni smigam na urlop do polski i przygotowuja male zakupy. Czekam na sugestie.
Pytanie
lukomat
Szukam rozwieracza do szczupaczej paszczy najezonej ostrymi klami (jezyk polski jest naprawde przyjemny
) Na fishing-mart maja jaxonowskie i Halinowkiego. Macie jakas opinie na ten temat. Robi roznice ktory z nich, a moze cos innego? Mam juz dosyc kaleczenia sie przy wyhaczaniu, przedwczoraj znowu sobie palca zalatwilem. Za kilka dni smigam na urlop do polski i przygotowuja male zakupy. Czekam na sugestie.
Pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
8
7
7
5
Popularne dni
1 Lip
20
28 Cze
16
27 Cze
15
29 Cze
10
Top użytkownicy dla tego pytania
mifek 8 odpowiedzi
lukomat 7 odpowiedzi
Kuba Standera 7 odpowiedzi
pitt 5 odpowiedzi
Popularne dni
1 Lip 2007
20 odpowiedzi
28 Cze 2007
16 odpowiedzi
27 Cze 2007
15 odpowiedzi
29 Cze 2007
10 odpowiedzi
Popularne posty
pitt
wszystkie rozwieracze to masakra szczupaczego pyska, potrzebne sa dlugie kleszcze ... albo tniesz kotwice i wabik wyciagasz od strony pokryw skrzelowych
admin
takich bzdur juz dawno nie slyszalem Pitt, no prosze Ciebie delikatniej prosze! Pozdrawiam Remek
haukii
Właśnie takie rękawiczki stosuje , wiele razy mi ręce uratowały przed przecięciem pokrywa skrzelowa.Ale jak już się trafi na duży ząb to wchodzi on w ta rękawice jak w każdą . Ale zawsze lepiej tak ni
Opublikowane grafiki
82 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi