Skocz do zawartości
  • 0

wersja mobilna - problem z otwieraniem zawartosci + obsluga z tableta

pitt

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam

Co do komunikatu, że strona nie otwiera się z powodu zbyt wielu przekierowań to u mnie również nie działa jeśli otwiera się w wersji mobilnej (galaxy S), ale na samym dole jest jakby to nazwać?hm może "przełącznik" na "pełną wersję" i wówczas działa normalnie. Więc problem chyba jest w tym, że nie wszystkie telefony obsługują w pełni wersję mobilną. Np z postami z dużą ilością zdjęć.

Więc wypada od razu przełączyć jeśli ma się taką możliwość na pełną wersję, a jeśli się nie ma to trzeba zmienić telefon :D Bo jak żyć bez jerkbaita poza domem?? ;) i nie wiedzieć co się dzieje na giełdzie??Zwłaszcza po zmianach w regulaminie...

• 0

To też sprawdziłem i u mnie na Androidzie chodzi. Prośba o zgłoszenie:

a) jaki typ telefonu

B) jaki system operacyjny - wersja

c) dokładnie jaki link

Pozdrawiam

Remek

Samsung Galaxy Ace Duos GT-S6802

Android 2.3.6

Link :  http://jerkbait.pl/topic/23342-s-silnik-tohatsu-6-km-4-suw-kr%C3%B3tka-stopa-do-pontonu-%C5%82odzi/

• 0

mam 2 pytania dotyczace obslugi forum z tableta samsung, przegladanie strony w wersji pelnej, android, firefox:
1. w moim przypadku lista emotek, do wyboru, podczas pisania posta nie pokazuje sie, dlaczego? czy zablokowalem jakas opcje?
2. po edycji posta zawartosc nie aktualizuje sie automatycznie, tzn. pomimo, ze post zostal zmieniony, to moj browser pozostaje w oknie edytora, dlaczego?

• 0

Sorry nie zauważyłem. Niestety nie mam androida. Sprawdzę w pierwszej kolejności na ipadzie. 

Czy mógłby ktoś z forumowiczów sprawdzić to o czym pisze Pitt i dać znać czy u niego występują podobne problemy?

potwierdzam u mnie to samo - tablet -Manta -android 4.2.2