slawek_2348 Opublikowano 6 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Ktoś? coś? czy u wszystkich za cienko pod stopami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolti Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Od 5 lat nie mogę się wybrać bo za cienko , chodzą chłopaki na jakieś płytkie i małe komercje , ale mnie to nie rajcuje. Chodził za mną też wyjazd na Mazury ( Roś najbardziej by mnie pasował) ale podobno tez cienko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Ja obserwuje pogodę dla całej Polski i gdzie będzie lód tam bym pojechał. Niestety rokowania są słabe, dlatego zaczynam patrzeć promy do Szwecji . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Ja obserwuje pogodę dla całej Polski i gdzie będzie lód tam bym pojechał. Niestety rokowania są słabe, dlatego zaczynam patrzeć promy do Szwecji .Na razie i tam, przynajmniej w południowej części jest marnie. A na północy krótki dzień póki co, bo ledwie 5 godzin więc też trzeba czekać żeby to miało sens.Ja wyczekuję, bo gdzieś trzeba pojechać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Foxen wierciłem tydzień temu bylo 20cm lodu , w zatokach, nie w glownym biegu. Przymroziło noworocznie do -25 a teraz od dłuższego czasu na + , nocą delikatnie tylko mrozi. W zeszlym roku w mojej okolicy o tej porze na leśnych jeziorach bylo 50cm lodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi