granvorka Opublikowano 8 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 Cześć, zdecydowałem się na wymianę okrągłego knoba w TP 4000 PG na jakis normalniejszy T knob. Zastanawiam się tylko czy dam radę sam to zrobić? Jeśli jest to proste to jak to zrobić. Ewentualnie proszę o polecie kogoś kto szybko mi to zrobi gdzie najlepiej kupić taki knob żeby był dobrej jakości? I jaki rozmiar wybrać? Wiem, że dużo tych pytań, ale jestem laikiem w sprawach majsterkowych w kołowrotkach.Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 8 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 Odkręcić śrubę lub dwie to raczej dasz radę. A co do knobs, to najlepiej spytaj Mefisto o zamiennik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 8 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 Mi tam gała na poaczatku też przeszkadzala, a teraz ją polubiłem. Wymiana knoba prosta sprawa, uważaj tylko żeby dekielka nie zarysować przy gale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew16 Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Pełna informacja oraz knob u Mefista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi