Jozi Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Aby się przekonać kupiłem i jedno i drugie, uczciwie piszę, że starsze modele stelli nie mają tak kulturalnej przekładni jak arc-ki. Smaru dobrego trzeba.Kultury pewnie nie mają ale materiał na przekładniach taki że 3 spro przeżyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 To i tak te 3 spro wyjdą taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 To i tak te 3 spro wyjdą taniej No tak zasadniczo jak będziesz codziennie spożywał same ziemniaki to też taniej wyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Do tego są nawet podobne wizualnie. Zobaczymy na co stać te legendarne, czarne koła hehehe ja póki sam nie sprawdzę to nikomu nie uwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_tp Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Również jestem zainteresowany tym nowym wynalazkiem spro.. Czekam na wieści z "pola walki".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) To i tak te 3 spro wyjdą taniej Snoba nie przekonasz (bez uraz proszę, to żart)A tak btw. Jak będziesz jadł sam kawior to wyjdzie drożej. Ale co z tego? Edytowane 2 Marca 2013 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Posiadanie czegoś co jest trwałe, wykonane z dobrych materiałów i niełatwo się psuje nie należy traktować jako snobizm. Osobiście używam telefonu Nokia 6310i oraz civic-ów z 97 i 2000 roku, wiele osób trochę się z tego naśmiewa ale ja zwyczajnie lubię "niezniszczalność". Jeśli chodzi o kolekcjonerstwo też nie widzę w tym nic złego, ludzie kolekcjonują różne rzeczy, mój ojciec zbiera stare dzwony i moździerze chociaż ma elektryczny dzwonek w drzwiach a na stole młynek do pieprzu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_tp Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ktoś już wie jak radzi sobie z układaniem plecionki ten spro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Także jestem bardzo ale to bardzo zainteresowany tym młynkiem Maj się zbliża więc trzeba coś kupić lepszego do spina Prosiłbym autora tego tematu aby się wypowiedział szerzej na temat tego kołowrotka, zdjęcia z jakością układania linki także były by na miejscu Najprawdopodobniej go w najbliższym czasie zamówię, tylko potrzebna mi jest jakaś opinia / opinie na temat tego modelu, najbardziej mnie interesuje jak on nawija, ponieważ płynność pracy za taką cene już raczej musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 A proszę bardzo:http://jerkbait.pl/topic/7503-podglad-szpuli-kolowrotkow-z-nawinietymi-linkami/page-10 Jest na tej stronie fotka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 W końcu jakiś sensowny kołowrotek nie wyglądający jak pierścionek zaręczynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ok dzięki bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 A proszę bardzo:http://jerkbait.pl/topic/7503-podglad-szpuli-kolowrotkow-z-nawinietymi-linkami/page-10 Jest na tej stronie fotka;) klikając tam powyżej fotki w napis hypalite 1120 jest odnośnik do youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Młynek zamówiony w poniedziałek - wtorek będzie.. więc jakąś opinie / teścik zamieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyciepi Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) M4TYY czekam z niecierpliwoscia, a jaki model zamowiles ? na przyszly sezon planuje go kupic ale nie wiem za bardzo jaki rozmiar ... 200 czy 300 ? kij to team dragon 2,7m 4-21g przeznaczenie to nasze polskie rzeki narew,bug,wisla Edytowane 31 Marca 2013 przez zyciepi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zamówienie trochę się niestety przez te święta przedłużyło.. ;/ Jutro powinien dotrzeć już na 100 %. Zamówiłem 300 pod Guide Select'a Fanatic 2.75 5-25g. Jak tylko przyjdzie to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Spro 1120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Hehe, zabrakło otwierania kabłąka. Też zamówiłem i w tym tygodniu powinienem odebrać, zastanawiam się tylko jak zamalować wstawki na rotorze i korpusie na matowo, może ktoś ma dobry patent na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Hehe, zabrakło otwierania kabłąka. Też zamówiłem i w tym tygodniu powinienem odebrać, zastanawiam się tylko jak zamalować wstawki na rotorze i korpusie na matowo, może ktoś ma dobry patent na to...No nie przesadzaj, aż tak źle nie jest .Spro naprawdę przyjemna maszynka, ładnie kręci super spasowana, byłem pod wrażniem tego kołowrotka, w środku prowadnice jak w certate. Edytowane 16 Maja 2014 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Konkretnie to wygląda,ma łożysko pod szpulą?Pasował by mi do kongierka którego sobie przezbrajam na czarnucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Marek, na filmiku widac ze ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Marek, na filmiku widac ze ma Wygląda właśnie na łożysko,chciałem się upewnić bo trochę jednak dziwnie to wygląda...przynajmniej w moich młynkach inaczej...zastanawiam się też czy nie za bardzo dziurawy ten młynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyciepi Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) napisze ktos czym rozni sie 20 od 30 ? tylko mniejsza szpulą ? boje sie ze 20 to taki podlodowy kreciol a 30 bedzie juz za duzy a nie moge porownac obydwu bo nie ma ich za bardzo w sklepach M4TYY jak juz przyjdzie to napisz czy bardzo sie rozni od tego 1120 z filmiku i czy nadaje sie do lekkiego spina Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez zyciepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam 1120 nie jest taki mały(podlodowy)przymierzaliśmy u kolegi do shimano 2500 taka sama wielkość też sie bałem że będzie mały bo sugerowałem się okumą 20. jak do lekkiego spina to bierz spokojnie. porównanie do okumy 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Krecilem dzis w sklepie dwoma, nie zrobily szalu.czuc cos delikatnie w srodku jednak tylko momentami, pozatym pracuje dosc miekko.byc moze nad woda nie odczuje sie tego, ja nie zaryzykowalem.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi