Skocz do zawartości

SPRO Hypalite

Jumika.J

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadanie czegoś co jest trwałe, wykonane z dobrych materiałów i niełatwo się psuje nie należy traktować jako snobizm. Osobiście używam telefonu Nokia 6310i oraz civic-ów z 97 i 2000 roku, wiele osób trochę się z tego naśmiewa ale ja zwyczajnie lubię "niezniszczalność". Jeśli chodzi o kolekcjonerstwo też nie widzę w tym nic złego, ludzie kolekcjonują różne rzeczy, mój ojciec zbiera stare dzwony i moździerze chociaż ma elektryczny dzwonek w drzwiach a na stole młynek do pieprzu.

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Także jestem bardzo ale to bardzo zainteresowany tym młynkiem ;) Maj się zbliża więc trzeba coś kupić lepszego do spina :D Prosiłbym autora tego tematu aby się wypowiedział szerzej na temat tego kołowrotka, zdjęcia z jakością układania linki także były by na miejscu :) Najprawdopodobniej go w najbliższym czasie zamówię, tylko potrzebna mi jest jakaś opinia / opinie na temat tego modelu, najbardziej mnie interesuje jak on nawija, ponieważ płynność pracy za taką cene już raczej musi być :)

• 2 tygodnie później...

M4TYY czekam z niecierpliwoscia, a jaki model zamowiles ?

na przyszly sezon planuje go kupic ale nie wiem za bardzo jaki rozmiar ... 200 czy 300 ? kij to team dragon 2,7m 4-21g przeznaczenie to nasze polskie rzeki narew,bug,wisla 

Edytowane przez zyciepi
  • Like 1

Hehe, zabrakło otwierania kabłąka. Też zamówiłem i w tym tygodniu powinienem odebrać, zastanawiam się tylko jak zamalować wstawki na rotorze i korpusie na matowo, może ktoś ma dobry patent na to...

No nie przesadzaj, aż tak źle nie jest :) .Spro naprawdę przyjemna maszynka, ładnie kręci super spasowana, byłem pod wrażniem tego kołowrotka, w środku prowadnice jak w certate.

Edytowane przez Jozi

napisze ktos czym rozni sie 20 od 30 ? tylko mniejsza szpulą ? boje sie ze 20 to taki podlodowy kreciol a 30 bedzie juz za duzy :D a nie moge porownac obydwu bo nie ma ich za bardzo w sklepach

M4TYY jak juz przyjdzie to napisz czy bardzo sie rozni od tego 1120 z filmiku i czy nadaje sie do lekkiego spina :)

Edytowane przez zyciepi