M4TYY Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Nie potwierdza no ale, jakoś w redzie nic takiego co w hypalite nie zauważyłem. Poza tym płynnie chodzi pod obciążeniem jak i na sucho. Na necie wiele osób go poleca większość praktycznie użytkowników.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Sorry źle zrozumiałem Twój post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Witam. Mam małe pytanko. Czy do kołowrotka daja zapasowa drugą szpule ?? Czy można gdzieś dokupić zapasowa szpulke ?? Na allegro nie ma a jak tam nie ma to czy wogole jest do kupienia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Hypalite są bez dodatkowej szpuli kupowałem szpule u tego allegrowicza powinien mieć zapytaj. http://allegro.pl/show_user.php?uid=1960365 Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez marianosum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_tp Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Szpulę można nabyć bezpośrednio u dystrybutora. Ja właśnie tam zamawiałem. Koszt 60 plus przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 To ja płaciłem do hypalite 20 u tego jegomościa powyżej około 45pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Przeczytałem cały wątek i nadal się zastanawiam czy brać hypalite czy red arca. Lubię nowości ale z drugiej strony red już sprawdzony…. bądź tu człeku mądry Może ktoś już jest w stanie powiedzieć co będzie lepiej układało PP 10lb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Tylko pamiętaj, że obecne Red Arc-i, to nie to samo, co kołowrotki, które zapracowały sobie na tę świetną reputację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 No to zobaczymy w sobote, pojade do sklepu pomacam i coś pewnie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 BTW może ktoś wie gdzie są schematy kołowrotków SPRO ? chciałbym zobaczyć co tam pod maską jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Znajdziesz taki na pudełku. Jestem poza domem, więc fotki nie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Wojtek ja kupiłem reda w październiku tamtego roku, teraz w czerwcu oddałem go do serwisu bo zrobił się luźny i ciężko kręcił pod obciążeniem, dostałem nowego założyłem szpule pierwszy wypad i tak szumi łożysko w rolce ze to jakieś nieporozumienie... jak pisze kolega wyżej Redy teraz a kiedyś dzieli przepaść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Dawid nie wiesz czy w Gorzowie mają Hypalite w Sazanie na Okólnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 jak ostatnio byłem jakieś 2 tyg. temu to nie mieli., ale możesz zadzwonić do sklepu i się zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam, odświeżam temat. Jak ten Hypalite po sezonie łowienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 tez jestem ciekawy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_tp Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja swojego sprzedałem po kilku wypadach na ryby.. Mi osobiście nie przypadł do gustu.. Praca taka sobie i niezbyt precyzyjny hamulec... tyle zdążyłem zauważyć. W tym przedziale cenowym zdecydowanie wolę zaubera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 kolego tomek_tp - napisz proszę czy ten uchwyt rączki był wygodny w tym kołowrotku. szukam czegoś w tej cenie lekkiego ale przyzwyczajony jestem do płaskiego gumowego uchwytu rączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurass Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Czy orientuje się ktoś z kolegów czy Spro Hypalite ma posuw szpuli ma na Wormshaft czy na S-curve (S-stroke). Nie mogę nigdzie znaleźć schematu tego kołowrotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Posuw szpuli S-curve. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurass Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dziękuję kolego, za informację. Zastanawiałem się nad tym kołowrotkiem w roz. 20, nie ma zbyt wielu pozytywnych opinii Hypalite dlatego kupię Spro Opere. Ma solidniejszą obudowę oraz posuw na wormshaft. Reda też nie chcę, gdyż mam Ryobi Zauber 4000, jestem z niego zadowolony ale chcę coś innego do wypróbowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal00 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Czy rolke kablaka po naoliwieniu w hypalite ,nie nalezy mocno dokrecac? Gdy dokrece ciezko sie obraca ,musze luzowac śrube by bylo okey. Zawsze dokrecalem normalnie w innych mlynkach i smigalo w spro wystarczy pol obrotu wiecej i tak jak bym sciskal lub rozluznial rolke czy tak to w tym modelu wyglada ?? Moze mam cos z nim tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi