Banjo Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Bardzo fajny film. Jest w nim wszystko, troszkę w dużym skrócie, ale kto by chciał oglądać co najmniej godzinny film . ........ Ja .Gratuluję pasji i pomysłu na film . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Maciek, pięknie zmontowany i zaprezentowany film. Och !, a te szczupaki Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ale super! Graty A z jakiego materiału wykonujesz odlewy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Krótka zapowiedź czegoś nad czym pracowałem w ostatnim czasie. Podoba się? PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Mi się przyda ,bo właśnie zabieram się za budowę suszarki i już wiem od czego zacząć.Dopytam od razu o "najlepszą " ilość obrotów /min,który silnik ??? ...od mikrofali ,kuli czy kebab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ja używam kebabowych. Są mocne i tanie jak barszcz. W razie awarii (a takie będą na bank) można je dość sprawnie wymienić. Tym się kierowałem budując tą suszarkę. Zrobiłem test i wymiana silniczka to max 1,5min. Nagrywałem to więc miałem ciut ograniczone ruchy i musiałem uważać na statyw a do kontaktu miałem kawałek co by robić tą wymianę bez prądu na kablach bo mogło by zaboleć. Myślę, że byłbym w stanie wymienić silniczek w minutę Budując suszarkę musisz sobie zadać zajebiście trudne pytanie. Ile przynęt na raz będziesz kręcił i ile chcesz poświęcić miejsca na suszarkę. Jak coś większego to musisz zrobić 2 suszarki. Małą suszarkę roboczą, na której bedziesz nakładał żywice i drugą, na której ów żywica bedzie się krecić aż doschnie. W razie pytań wal. PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Trochę to trwało. Mam nadzieję że nie za nudne to video. Jeżeli się komuś spodobało klikamy łapkę w górę pod filmem na YouTube PozdrM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petr01 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Здравствуйте, Я сделал джерковое 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 No Piotrze nie jeden może się od Ciebie uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petr01 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Спасибо, что от вас на форуме есть много красивых приманку, я хочу показать вам, как сделать ваши приманки 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zapraszam do obejrzenia mojej ostatniej produkcji. Ulepszona wersja starego filmiku. Napisy PL bedą gotowe koło południa. PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zapraszam do obejrzenia nowego "How to" video. Może się komuś przydać.Napisy PL pojawią się pewnie jutro rano. Postaram się je zrobić w robocie. PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo40404 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Nagrałem film pokazujący, jak wykonuję blaszki podlodowe. To mój pierwszy taki film, więc z góry przepraszam za niedociągnięcia i moje nieogarnięcie.Blaszka nie została wykończona idealnie, ale nie chciałem przeciągać i myślę, że najważniejsze, czyli moją metodę pokazałem W opisie filmu na yt jest taka mała prośba, więc jakbyście chcieli pomóc, to byłbym wdzięczny https://www.youtube.com/watch?v=P5hriwIKDSY 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Kilka osób pytało się mnie jak robiona jest forma na żabę? W taki sam sposób jak inne formy do woblerów Poprzednio prezentowałem żabkę zieloną w innej mniejszej wersji i o innym nieco kształcie.Teraz chcę zaprezentować wykonanie formy na żabkę - większą, ma długość 6,5 cm i szerokość 4,5 cm. Robione będą w wersjach: powierzchniowych i podpowierzchniowych ze sterem. Zamierzam zrobić kolejny wzornik żaby o tym samym kształcie, jednak z otwartą mordką Myślę, że w ten sposób uda mi się omijając wklejanie steru zrobić żabę powierzchniową, robiącą troszeczkę hałasu na lustrze wody Zobaczę jak mi się to uda, ale to później.Teraz mój filmik instruktażowy Kolejna II część niebawem. Zapraszam na II część Edytowane 23 Marca 2017 przez Harjer 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Jurku, świetny poradnik. Aż miło się ogląda takie filmy! Dziękuję za już i czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Janusz dzięki za miłe słowa, miód na serce Jednak by nie dublować się z wstawianiem materiału, który uważam za szkoleniowy - instruktażowy, wszystkim zainteresowanym tym jak wykonać ster z poliwęglanu o grubości większej niż 2 mm, polecam obejrzenie filmu http://jerkbait.pl/topic/88117-wycinanie-sterow/#entry2118635 chyba, że Moderator uzna, iż można zamieścić go także tutaj Można Dziękuję. Mam nadzieję, że niektórym osobom pomoże to w rozwiązaniu ich technicznych problemów, a szczególnie dot. to profilowania sterów na gorąco. Edytowane 23 Marca 2017 przez Harjer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) Zapraszam do obejrzenia. https://www.youtube.com/watch?v=17I51Q_9kYk&feature=youtu.be Wszystkim, którzy byli ciekawi i cierpliwi oglądając filmiki - dziękuję. Mam nadzieję, że zawarte w materiale instruktażowym porady, wielu posłużą w niektórych problemach technicznych, a co niektórych natchną do twórczości i zainspirują do działania w budowie przynęt.Pozdrawiam. Jerzy Edytowane 25 Marca 2017 przez Harjer 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Kiedyś widziałem film, jak gosciu z folii termokurczliwej robił szablony do malowania woblerów. Czy ktos ma moze ten link, gdzie mozna taką folię nabyć. To jakaś grubsza forma. Z takiej chyba robi się opakowania typu blistr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Kiedyś widziałem film, jak gosciu z folii termokurczliwej robił szablony do malowania woblerów. Czy ktos ma moze ten link, gdzie mozna taką folię nabyć. To jakaś grubsza forma. Z takiej chyba robi się opakowania typu blistr.Mowisz, masz [emoji6] https://youtu.be/N1zPPanqcFc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 A jakby jeszcze ktoś podpowiedział pod jaką nazwą szukać tego plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 A jakby jeszcze ktoś podpowiedział pod jaką nazwą szukać tego plastiku.W opisie albo w komentarzach masz link do Ebaya [emoji6] Kupilem ale juz nie pamietam nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Woblero-kopiarka? Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez Bułka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Takie cos popełniłem. Może się komuś przyda PozdrM 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Malowanie okonia. PozdrM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Nowe video, w którym pokazuje jak robię pędzelki do epoxy.Szybko i mega tanio czyli tak jak być powinno.A Wy kupujecie pędzelki, sami robicie czy może myjecie? PozdrM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi