Melanzyk Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Genialny sposob Nie wiem czy kiedykolwiek mi sie przyda, ale jak bede cos takiego chcial zrobic to napewno bede wiedzial jak Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolus Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zapraszam do obejrzenia filmiku, który ukazuje jak ukręcić najprostszego w wykonaniu koguta na główce 10 gramhttp://www.youtube.com/watch?v=EEg1gREwl5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolus Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nie zauważyłem na forum takiego posta dlatego dodaję.Myślę też, że jest to oczywista sprawa ale nie dla każdego i pokazać nie zaszkodzi http://www.youtube.c...eature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitalis24 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 co to za kombinerki fajna sprawa?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) To są szczypce do skręcania drutu. Takich używają w warsztatach motoryzacyjnych między innymi. Szukać najtańszych, na domowe potrzeby nic więcej nie jest potrzeba. Ceny od 110zł jak się dobrze rozejrzy. Można na allegro też znaleźć. Z powodu używania tych szczypiec nakręciłem filmik. Zrobiłem nimi kilka tysięcy skrętów z drutu od 0,6 do 1mm. Im grubszy drut, tym jest ciężej skręcić, szczególnie jeśli drut jest sprężysty. Im dłuższy drut do skręcenia tym łatwiej się skręca. Edytowane 21 Stycznia 2014 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Robert , dziękuję za kolejny filmik instruktażowy . Jednak możemy coś od siebie nakręcić . Pozdrawiam również innych chętnych do zmontowania takiego filmiku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Tu też może wrzucę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Co się stało z jednym stelażem Kuba? Edytowane 25 Stycznia 2014 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Wyjąłem z formy przed złożeniem, żeby to szybciej zrobić na filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Na pytania odpowiadam w wątku Joker - rękodzieło. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Kolejny "mistrzowski" filmik w moim wykonaniu tym razem micro jigi Marcin. myśle ze teraz wszystko jasne AAA i sorka za końcówkę, bateria mi padła Edytowane 19 Lutego 2014 przez kubaS 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Filmik pokazujący, jak w prosty i szybki sposób uzyskać efekt łuski po oklejeniu woblera folia aluminiową. Nie jest to może najbardziej efektowna łuska, ale na pewno nie zabiera wiele czasu i łatwą ją wykonać.Odciśnięcie faktury od 4:50 min filmu Można wykonać sobie narzędzie o innej fakturze Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Kathir 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Da tych co nie zaglądają do mojego wątku PozdrawiamM 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Maciej , dziękuję za filmiki instruktażowe . Szkoda tylko , że instrukcja nie jest po polsku . Czyżbyś języka już zapomniał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Nie, nie zapomniałem. Robiąc wideo po Polsku rozumiała by je tylko Polska część widzów. Robiąc po ang rozumie je cały świat w tym duża część rodaków. Poza tym wszystko na wideo widać a jak ktoś będzie miał jakieś pytanie może je zadać na forum lub w komentarzu pod wideo, chętnie odpowiem.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Od dawna chodzi mi to po głowie, tylko nigdy nie miałem czasu napisac. Nie chciałem też zaśmiecać nowym wątkiem, więc napisałem tu. Myślałem o zorganizowaniu konkursu na najlepszy film instruktazowy. Jest to luzna propozycja, jak się nie podoba to luz.Jak wiadomo dział lurebuilding powstał zeby sie dzielić wiedza a nie ma lepszej nauki od obejrzenia dobrego wideo. Jakby to przeszło mogę ze 2 przynęty "zasponsorować" dla zwycięzcy. Myślę, że chętnych "sponsorów" by się kilku znalazło. PozdrawiamMelek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Buu! nawet nikt nie napisze Melek ale kijowy pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Oby taki konkurs powstał :-) postaram się wypocin mega video :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwieczorynka Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Witam Was. Załączam link do kanału "Woblerowa Pracownia", na którym znajomy udostępnił już kilka filmików o budowie woblerów. Będą systematycznie pojawiać się kolejne filmyhttps://www.youtube.com/channel/UC5bW3qXML0P1ABQc9tNZK3w Edytowane 22 Lutego 2015 przez djwieczorynka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Michale, na pierwszej stronie wątku jest serdeczna prośba Pawła, by zamieszczane filmiki były zamieszczane przez ich autorów. Nie kolegów, znajomych, krewnych. Może poproś swojego kolegę, by zechciał się zarejestrować na jerku, oraz samodzielnie wklejał linki do swoich produkcji? Jak sądzę, wielu (nie tylko młodych strugaczy) chętnie skorzysta z Jego pracy. Temat zapowiada się ciekawie, jest w pełni zgodny z wątkiem i nic nie stoi na przeszkodzie, by pokazać tu nie tylko link do kanału, ale po prostu wszystkie kolejne produkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwieczorynka Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Przepraszam, że nagiąłem lekko tą zasadę, ale sytuacja jest taka, iż znajomy mnie o to osobiście poprosił, gdyż ma awarię komputera, kolejne adnotacje dotyczące filmów na kanale będą już jego autorstwa. Konto na jerku zapewne posiada. Edytowane 22 Lutego 2015 przez djwieczorynka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mpatiaa Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Witam serdecznie. Zgodnie z ustaleniami Pana Pawła i Pana Janusza, wrzucam po kolei każdy z filmów, które pojawiły się na moim kanale, w kolejności chronologicznej. Tym bardziej doświadczonym rzemieślnikom być może te vlogi zbyt wiele nie pomogą, ale jest tu także sporo początkujących spragnionych wiedzy o tworzeniu woblerów, więc zapraszam serdecznie. Miłego oglądania. Edytowane 23 Lutego 2015 przez Mpatiaa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mpatiaa Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Ciąg dalszy filmów: Edytowane 23 Lutego 2015 przez Mpatiaa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Michale dziękujemy Ci za twoje filmiki . Oczywiście gdy zmontujesz coś nowego to nie zapominaj o tym temacie . Pozdrawiam , Paweł B . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi