Dąbek 111 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Mega czułość, i mega moc przy mega wadze(ok 80g kijek pod multik).Przynęty od5cm riperów na 8g główkach do gum 4"na 25g pełen komfort w rzutach i prowadzeniu.gumy 3"-4" na główkach 30-35g rzuty bardziej dostojne ,ale prowadzenie w dalszym ciągu komfortowe i dynamiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Czułość? Tego nie można nazwać czułością to jest jakiś pieprz.......ny przewodnik elektryczny. Dodam że kogutki do 30gr. spokojnie odrywa od dna bez jęknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 phenix fx793-2 poszukuję informacji na temat tytułowego blanku.trafiłem na niego przypadkiem szukając czegoś na nową pstrągówkę i bardzo mi się spodobał. czasami jednak goły blank, a gotowa wędka to dwie różne historie.z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 zmiana koncepcji może ktoś w okolicach trójmiasta posiada patyka na tym blanku? chętnie bym obejrzał. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Poszedł priv.Więcej tu: http://jerkbait.pl/topic/7784-z-wizyta-u-dawno-niewidzianych-przyjaciol-rodmas/page-8#entry1137030popytaj Waldka poppera on nim łowił okonie a ja nie więc dopełni trochę wiedzy... Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Już pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ok kto pyta ten mniej błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 i ten nie wstawia patyka na giełdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 I na co postawiłeś, 793-2 , czy 863-2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 na razie upatrzyłem sobie 793, jakoś bardziej mi pasuje. ale nie zamówiłem jeszcze, chciałbym najpierw gotową wędkę u kogoś pomacać. szybkie decyzje czasami drogo wychodzą ps. byłeś na trotach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Na rzekę się nie wybieram ,prędzej na zatokę tylko pizga okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 wiem, bo właśnie wróciłem. plaży nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 wiem, bo właśnie wróciłem. plaży nie ma Na rzekę się nie wybieram ,prędzej na zatokę tylko pizga okrutnie Jeszcze troche i się w wypizga, to sobie brykniemy, zakupiłem ostatnio okrutnie łowne żelastwo. jersey- traktuj to jak zaproszenie, Rafał już od dawna mnie molestuje.. sory za off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Phenix PST 894-2 Mam ochotę skleić sobie wędkę na tym blanku z przeznaczeniem na rzeke głównie pod Bolenia. Przynęta to głównie wobler, guma i wachadło max do 20 g. Co myślicie o tym blanku i czy nada sie do takich zastosowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Myślę ze nada się w 100%, zadzwoń do Ł. MASIAKA On tym sporo łowi na Wiśle Pozdrawiam Wojtek Edytowane 7 Stycznia 2013 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dzięki na pewno do niego zakręcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 na razie upatrzyłem sobie 793, jakoś bardziej mi pasuje. ale nie zamówiłem jeszcze, chciałbym najpierw gotową wędkę u kogoś pomacać. szybkie decyzje czasami drogo wychodzą ps. byłeś na trotach?Może u @maniaka http://jerkbait.pl/topic/12446-wedki-na-dozywocie/page-2?hl=restaffine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Na Wiśle chyba... Na Odrę mu nie po drodze Do wymienionych zastosowań nada się idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Witam,poproszę o informacje na temat blanku PST 966 od osób,które miały przyjemność łowić kijem na tym blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze-m Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Posiadam taki kijek zrobiony przez Pstrągmana. Blank piekelnie mocny i niewiarygodnie czuły moim zdaniem dolny zakres wabików to 12g. ugięcie pod trocią (srebro) 65 cm w mocnym nurcie, głębokie z dużym zapasem mocy. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Miałem ten blank w ubiegłym roku, po założeniu przelotek na taśmę wobki trociowe latały ja trzeba czyli pod tzw drugi brzeg a żelastwo to już poza horyzont.nieźle jak na ten cw zbalansowany blank ale min 40cm dolnik (do stopki kolowrotka) przy kreciołku 370g - potrzebny na bank,- jak dla mnie oczywiście....I dlatego poszedł do ludzi...Jest też 3,15m - FX o symbolu chyba 1066 i użytkuje go od ponad roku nasz forumowy kolega Kamil Lisiecki a ponieważ ten chłopak łowi ryby w rzece a nie w katalogach to może coś interesującego by napisał.... Nie daj się prosić Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Witam,chciałbym usłyszeć od Was propozycje zbrojenia tego blanku.Kijek ma służyć do łowienia z brzegu,ma być lekki,czuły,dalekosiężny,będzie współpracował z kołowrotkiem wielkości 4000.Proszę o jakieś sugestie,ewentualnie propozycje,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Już pytał To i ja pytam . Z chęcią poznam opinię co do sprawowanie się wędziska na tym blanku przy połowie okoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Posiadam takowy kiejek na wymienionym blanku ukręcony przez Matusiaka. Jeszcze nie miałem okazji dokładnie go przeczochrać lecz delikatne próby już były na Warcie. Bardzo czuły i szybki. Wybieram się wraz z jego twórcą w niedalekiej przyszłości za pstrągami w jego okolicach więc może po tej przygodzie coś więcej będę mógł napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 zmiana koncepcji może ktoś w okolicach trójmiasta posiada patyka na tym blanku? chętnie bym obejrzał. pozdroJa mam na tym blanku ukręcony kijek. Tyle że jestem z Lęborka50 metrów od mojego domu płynie Łeba ,wiec można od razu sprawdzić jak w praktyce kijek się zachowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi