Skocz do zawartości

Blanki Phenix

Robcyk

Rekomendowane odpowiedzi

TX-684-MH-C co myślicie o tym blanku ile ciągnie dołem i Góra i jak pracuje pod obciążenieniem

Musisz pytać u źródła, jakiś czas temu trochę się zmieniły txy. Dla mnie ten konkretny model górą nie zbierze agresywnie więcej jak 25g łącznej masy , ugięcie i dolny zakres są mocno zależne od uzbrojenia , ugięcie jak na txa dosyć ciepłe zbliżone do umbxa

• 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Nie dramatyzujmy. Phenix nie ma zadnych problemow. Lukasz ma problem czyli Rodmas ma problem.

I to jest duza szkoda, bo nikt na polskim rynku RB, kto moglby zostac przedstawicielem Ptaszora w Polsce nie ma i raczej nie bedzie mial takich ukladow w Phenixie jak on.

Ostatecznie ozacza to, ze modele seryjne pewnie jakos tam beda dostepne, natomiast to co dla Lukasza robil Phenix na 99% juz se ne wrati....

Lukaszowi nalezy zyczyc by sie odnowil jak feniks z popiolow i tego mu zycze!

• Like 2

Nie dramatyzujmy. Phenix nie ma zadnych problemow. Lukasz ma problem czyli Rodmas ma problem.

I to jest duza szkoda, bo nikt na polskim rynku RB, kto moglby zostac przedstawicielem Ptaszora w Polsce nie ma i raczej nie bedzie mial takich ukladow w Phenixie jak on.

Ostatecznie ozacza to, ze modele seryjne pewnie jakos tam beda dostepne, natomiast to co dla Lukasza robil Phenix na 99% juz se ne wrati....

Konkretnie chodziło mi o Rodmas, nie o blanki. I o gwarancje. Zwłaszcza gwarancje na produkowane dla niego blanki.

• 3 tygodnie później...

... przedstawiciel już jest  ;) i to od jakiegoś czasu ...  :rolleyes:

To naganianie na brc w wielu wątkach gdzie nadarza sie okazja jest już męczace. Wszystkie drogi prowadza do brc. Żeby nie bylo zdarzało mi się tam robić zakupy i nie mam uwag.

Skoro jest NOWY przedstawiciel i to już "od jakiegoś czasu" to można oczekiwać oferty. W innym przypadku w jakim celu dumnie anonsowć przedstawiciela jeśli nie ma nic do zaoferowania (z phenixa). Ostatecznie ciężko stwierdzić komu może być głupio.

• Like 1

... nie oceniałbym przedwcześnie ;)  B) ... poczekajmy do nowego sezonu , bo pozory czasami bardzo mylą ...  :rolleyes:

... a potem może być głupio , zapukać B) do drzwi ... 

A co się dzieje z tymi długimi Suzukami? Pisałeś wiosną, że będziesz testował. I co, jak wrażenia po testach?

To naganianie na brc w wielu wątkach gdzie nadarza sie okazja jest już męczace. Wszystkie drogi prowadza do brc. Żeby nie bylo zdarzało mi się tam robić zakupy i nie mam uwag.

Skoro jest NOWY przedstawiciel i to już "od jakiegoś czasu" to można oczekiwać oferty. W innym przypadku w jakim celu dumnie anonsowć przedstawiciela jeśli nie ma nic do zaoferowania (z phenixa). Ostatecznie ciężko stwierdzić komu może być głupio.

... jak już padło , przedstawicielem jest BRC ...

... ale dajcie trochę czasu , przecież to nie jest takie proste by dopiąć wszystkie sprawy ... 

... poza tym jaki sens zamawiać towar na koniec roku ... 

... wszystko w swoim czasie ... to nie piekarnia  ;)  :P

A co się dzieje z tymi długimi Suzukami? Pisałeś wiosną, że będziesz testował. I co, jak wrażenia po testach?

... z tego co wiem zostały przeprojektowane ... po sugestiach i obecnie dalej nad nimi pracują ... 

... na wszystko trzeba czasu i oczywiście kasy, by bawić się w takie rzeczy ... to nie jest takie proste jakby się wydawało ... 

... jak już padło , przedstawicielem jest BRC ...

... ale dajcie trochę czasu , przecież to nie jest takie proste by dopiąć wszystkie sprawy ... 

... poza tym jaki sens zamawiać towar na koniec roku ... 

... wszystko w swoim czasie ... to nie piekarnia  ;)  :P

@miramar69

esteś przedstawicielem handlowym BRC ?

... nie oceniałbym przedwcześnie ;)  B) ... poczekajmy do nowego sezonu , bo pozory czasami bardzo mylą ...  :rolleyes:

... a potem może być głupio , zapukać B) do drzwi ... 

to zadna ocena nie jest tylko fakt  B) Jesli by BRC mialo zostac od nowego sezonu przedstawicielem to moje slowa bylyby naduzyciem, ale skoro BRC jest przedstawicielem obecnie to sytuacja jest co najmniej dziwna... ;)

Edytowane przez Rheinangler