Skocz do zawartości

Blanki Phenix

Robcyk

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widzę ludzie się nie zmieniają i decyzja o banie była słuszna  :rolleyes:   te multikonta co tu kiedyś  "nowy dystrybutor" pozakładał w dużej mierze służyły właśnie do obrabiania 4 liter "konkurencji" - jak widać weszło w krew do tego stopnia że nawet już byłej konkurencji się dostaje  :lol:   ach to polskie piekiełko

Został tu na forum jeden jego klakier, ciekawe czy się odezwie  B)

ps. tak masz masz racje, pomyliłem się z karabelami  - to dlatego że mało się znam na blankach phenixa, mam raptem dwa dosyć niszowe modele, które kiedyś kupiłem sobie w stanach

Jeśli mowa o mnie, to proponuje rozejrzeć się bliżej siebie i poszukać wazeliniarstwa ... oraz mulit kont , które dalej funkcjonują ...

Co do "naganiania"  od lat obserwuje to zjawisko na forum , a co niektórzy dobrze się nawet mają z tego powodu  ;) ...

Przechodząc do reszty , czyli blanków PHENIX - nigdy nie byłem ich zwolennikiem choć miałem styczność od początku zaistnienia ich na rynku PL i pewnie dalej tak zostanie ...

Ne jestem naganiaczem i tak jak pisałem kilka stron wcześniej nie mam żadnych korzyści ni fantów z tego powodu ...

Piszę i zawsze starałem się pisać prawdę niezależnie od tego kogo to dotyczyło ... , ale tylko w kwestii sprzętu ...

Gierki mnie nie obchodzą i bardzo brzydzę się tym zjawiskiem ogólnie występującym TU oraz wazeliniarstwem ... i oczywiście obłudą ...

Z całym szacunkiem pozdrawiam zwolenników PHENIXA ...  ;)  , a nowemu przedstawicielowi życzę by pokonał trudności i nie skończył jak poprzednik zostawiając wszystkich na lodzie oraz trochę ogarnął ten baizel ... , ludziom którzy zaś użytkują wędziska tej firmy zawsze udanych zakupów i porządnego serwisu by żyło się mniej stresowo ... bo on zawsze doprowadza do niepotrzebnej gównoburzy.

Dziękuję za uwagę z mojej strony, resztę pewnie wyjaśnią bardziej zaufani , ale gdyby jednak coś ... proszę nie wycierać sobie gęby takim małym "klakierem"  ... to nie fer... :whistling:

Edytowane przez miramar69
  • Like 4

Jeśli mowa o mnie, to proponuje rozejrzeć się bliżej siebie i poszukać wazeliniarstwa ... oraz mulit kont , które dalej funkcjonują ...

Co do "naganiania"  od lat obserwuje to zjawisko na forum , a co niektórzy dobrze się nawet mają z tego powodu  ;) ...

Przechodząc do reszty , czyli blanków PHENIX - nigdy nie byłem ich zwolennikiem choć miałem styczność od początku zaistnienia ich na rynku PL i pewnie dalej tak zostanie ...

Ne jestem naganiaczem i tak jak pisałem kilka stron wcześniej nie mam żadnych korzyści ni fantów z tego powodu ...

Piszę i zawsze starałem się pisać prawdę niezależnie od tego kogo to dotyczyło ... , ale tylko w kwestii sprzętu ...

Gierki mnie nie obchodzą i bardzo brzydzę się tym zjawiskiem ogólnie występującym TU oraz wazeliniarstwem ... i oczywiście obłudą ...

Z całym szacunkiem pozdrawiam zwolenników PHENIXA ...  ;)  , a nowemu przedstawicielowi życzę by pokonał trudności i nie skończył jak poprzednik zostawiając wszystkich na lodzie oraz trochę ogarnął ten baizel ... , ludziom którzy zaś użytkują wędziska tej firmy zawsze udanych zakupów i porządnego serwisu by żyło się mniej stresowo ... bo on zawsze doprowadza do niepotrzebnej gównoburzy.

Dziękuję za uwagę z mojej strony, resztę pewnie wyjaśnią bardziej zaufani , ale gdyby jednak coś ... proszę nie wycierać sobie gęby takim małym "klakierem"  ... to nie fer... :whistling:

Ojj Mariusz naganiaczy tu jest całe stado ....oraz  lubiących kopać leżącego ....Rodmas ma kłopoty i zamiast dopingowac chłopa ,żeby wszystko sie ułożyło to wymyślają głupoty a po co ? Cóż, odpowiedz jest banalna. Kolejny etap nabijania sobie postow aby zyskac range "sum" na forum - stać się autorytetem a w konsekwencji tego miec większą moc naganiania (co przekładac sie moze na fajne gifty)  Jest tu paru orzeszków ,,oj jest ,ale wydaje mi sie, że czlowiek o przeciętnym ilorazie Iq jest w stanie ich wyłapać . Czasem szkoda mi kolegów ,których to naganianie najbardziej sie ima ....

Także to tyle z rana ...z cyklu poranne rozkminki przy kawie :) 

• Like 3

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

Mam dwa różne z tej serii. Pytanie o którego Ci chodzi. Mam FTX 71 H-S na ciężko pod sandacza i 71L na ciężej pod okonia, lżej szczupaka i sandacza. Przyjemne kije. Ten pierwszy oczywiście to już kawał dzidy, ale wykazuje przy tych parametrach ugięcie. Drugi gnie się progresywnie bez charakterystycznych dla sporej rzeszy Phenixow „kolanek”. Lekkie, dobrze zbalansowane i warte zainteresowania. Przynajmniej Ci którzy mieli u mnie z nimi kontakt przyjemnie się zaskoczyli. Są tacy co sobie nawet zamówili ;)

• Like 1

• 3 tygodnie później...