miramar69 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 (edytowane) Jak widzę ludzie się nie zmieniają i decyzja o banie była słuszna te multikonta co tu kiedyś "nowy dystrybutor" pozakładał w dużej mierze służyły właśnie do obrabiania 4 liter "konkurencji" - jak widać weszło w krew do tego stopnia że nawet już byłej konkurencji się dostaje ach to polskie piekiełko Został tu na forum jeden jego klakier, ciekawe czy się odezwie ps. tak masz masz racje, pomyliłem się z karabelami - to dlatego że mało się znam na blankach phenixa, mam raptem dwa dosyć niszowe modele, które kiedyś kupiłem sobie w stanachJeśli mowa o mnie, to proponuje rozejrzeć się bliżej siebie i poszukać wazeliniarstwa ... oraz mulit kont , które dalej funkcjonują ... Co do "naganiania" od lat obserwuje to zjawisko na forum , a co niektórzy dobrze się nawet mają z tego powodu ... Przechodząc do reszty , czyli blanków PHENIX - nigdy nie byłem ich zwolennikiem choć miałem styczność od początku zaistnienia ich na rynku PL i pewnie dalej tak zostanie ...Ne jestem naganiaczem i tak jak pisałem kilka stron wcześniej nie mam żadnych korzyści ni fantów z tego powodu ...Piszę i zawsze starałem się pisać prawdę niezależnie od tego kogo to dotyczyło ... , ale tylko w kwestii sprzętu ...Gierki mnie nie obchodzą i bardzo brzydzę się tym zjawiskiem ogólnie występującym TU oraz wazeliniarstwem ... i oczywiście obłudą ... Z całym szacunkiem pozdrawiam zwolenników PHENIXA ... , a nowemu przedstawicielowi życzę by pokonał trudności i nie skończył jak poprzednik zostawiając wszystkich na lodzie oraz trochę ogarnął ten baizel ... , ludziom którzy zaś użytkują wędziska tej firmy zawsze udanych zakupów i porządnego serwisu by żyło się mniej stresowo ... bo on zawsze doprowadza do niepotrzebnej gównoburzy. Dziękuję za uwagę z mojej strony, resztę pewnie wyjaśnią bardziej zaufani , ale gdyby jednak coś ... proszę nie wycierać sobie gęby takim małym "klakierem" ... to nie fer... Edytowane 28 Stycznia 2021 przez miramar69 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Witam, czy ktoś z forumowiczow miał w ręku Blanki Phenix FEATHER Nanolite a dokładnie 69M LUB MH? Jak tak to proszę o jakąś krótką recenzje / opis. Myślę , ze nie tylko Ja chętnie bym się czegoś o nich dowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Skałek zrobił mi, ale 71H, więc może obmacał już inne blanki z serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Jeśli mowa o mnie, to proponuje rozejrzeć się bliżej siebie i poszukać wazeliniarstwa ... oraz mulit kont , które dalej funkcjonują ... Co do "naganiania" od lat obserwuje to zjawisko na forum , a co niektórzy dobrze się nawet mają z tego powodu ... Przechodząc do reszty , czyli blanków PHENIX - nigdy nie byłem ich zwolennikiem choć miałem styczność od początku zaistnienia ich na rynku PL i pewnie dalej tak zostanie ...Ne jestem naganiaczem i tak jak pisałem kilka stron wcześniej nie mam żadnych korzyści ni fantów z tego powodu ...Piszę i zawsze starałem się pisać prawdę niezależnie od tego kogo to dotyczyło ... , ale tylko w kwestii sprzętu ...Gierki mnie nie obchodzą i bardzo brzydzę się tym zjawiskiem ogólnie występującym TU oraz wazeliniarstwem ... i oczywiście obłudą ... Z całym szacunkiem pozdrawiam zwolenników PHENIXA ... , a nowemu przedstawicielowi życzę by pokonał trudności i nie skończył jak poprzednik zostawiając wszystkich na lodzie oraz trochę ogarnął ten baizel ... , ludziom którzy zaś użytkują wędziska tej firmy zawsze udanych zakupów i porządnego serwisu by żyło się mniej stresowo ... bo on zawsze doprowadza do niepotrzebnej gównoburzy. Dziękuję za uwagę z mojej strony, resztę pewnie wyjaśnią bardziej zaufani , ale gdyby jednak coś ... proszę nie wycierać sobie gęby takim małym "klakierem" ... to nie fer... Ojj Mariusz naganiaczy tu jest całe stado ....oraz lubiących kopać leżącego ....Rodmas ma kłopoty i zamiast dopingowac chłopa ,żeby wszystko sie ułożyło to wymyślają głupoty a po co ? Cóż, odpowiedz jest banalna. Kolejny etap nabijania sobie postow aby zyskac range "sum" na forum - stać się autorytetem a w konsekwencji tego miec większą moc naganiania (co przekładac sie moze na fajne gifty) Jest tu paru orzeszków ,,oj jest ,ale wydaje mi sie, że czlowiek o przeciętnym ilorazie Iq jest w stanie ich wyłapać . Czasem szkoda mi kolegów ,których to naganianie najbardziej sie ima .... Także to tyle z rana ...z cyklu poranne rozkminki przy kawie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziurban Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Blanki Phenix Feather. Konkretnie model FTX-71H-B mnie interesuje. Ktoś ma obłowiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Ktos slyszal o takim blanku DR3C700H 10-25lb 10-45g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Ma ktoś może kij na blanku Phenixa Feather FTX i coś mógłby o nich napisać? Zastanawiam się nad kijem na tym blanku ale za dużo info o nich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Mam dwa różne z tej serii. Pytanie o którego Ci chodzi. Mam FTX 71 H-S na ciężko pod sandacza i 71L na ciężej pod okonia, lżej szczupaka i sandacza. Przyjemne kije. Ten pierwszy oczywiście to już kawał dzidy, ale wykazuje przy tych parametrach ugięcie. Drugi gnie się progresywnie bez charakterystycznych dla sporej rzeszy Phenixow „kolanek”. Lekkie, dobrze zbalansowane i warte zainteresowania. Przynajmniej Ci którzy mieli u mnie z nimi kontakt przyjemnie się zaskoczyli. Są tacy co sobie nawet zamówili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Czy ktoś coś wie na temat blanki mxs 802h? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi