Henryk444 Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Witam troche poszukałem w sieci ale nigdzie nie moge znależć ...pacjent Dragon HMx 62 5-25 zlamana szczytówka , może wiecie gdzie dokupic / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 W serwisie tylko to trzeba załatwiać przez sklep wędkarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Ewentualnie dorobić wklejkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Dlaczego wklejkę ? Można zadzwonić do FishingArt i zapewne uda się dorobić cały element - tubular, którego praca nie będzie znacząco odbiegać od oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 W serwisie powinni mieć tyle że z 400-500 zł pewnie Wysłane z mojego CPH2609 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 (edytowane) Dlaczego wklejkę ? Można zadzwonić do FishingArt i zapewne uda się dorobić cały element - tubular, którego praca nie będzie znacząco odbiegać od oryginału.Wszystko zależy jak złamana, jeśli to 20/30 cm ld szczytu robienie wklejki ma sens. Dorobienie górnego składu pewnie dobrych kilka stówek. Taniej pewnie w serwisie gotowiec Edytowane 23 Listopada 2024 przez gringo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Wszystko zależy jak złamana, jeśli to 20/30 cm ld szczytu robienie wklejki ma sens. Dorobienie górnego składu pewnie dobrych kilka stówek. Taniej pewnie w serwisie gotowiecDorabiałem u K. Zielińskiego część szczytową do phenixa 766L Razem z przełożeniem przelotek i kurierem w 2 strony w granicach 550 zł mnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Jeszcze przy Phenixie ok, ale co do Dragona to według mnie gra nie warta świeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 Wszystko zależy jak złamana, jeśli to 20/30 cm ld szczytu robienie wklejki ma sens. Dorobienie górnego składu pewnie dobrych kilka stówek. Taniej pewnie w serwisie gotowiec_________ W serwisie trzeba pytać o sam szczyt/blank. Nie gotowiec. I przełożyć przelotki tak jak serwis to robi. Chyba że „lecą” na samych gotowcach to po temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi