Krzysiek_W Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Jak mogę dodawać zdjęcia i albumy do takiej galerii? To już działa, czy dopiero będzie uruchomione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 A chcesz mieć swoją galerię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomasz K Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ja chcę, chyba że mnie już macie dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 (edytowane) Nie ciśnie mnie teraz, ale w przyszłości tak. Rozumiem, że jeśli wyraził bym zapotrzebowanie, to będę mógł się zwrócić o włączenie, tak? Edit: Jeszcze jedno. Jaki będzie limit wagi zdjęć w takiej galerii? Edytowane 8 Grudnia 2012 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysiek_W
Jak mogę dodawać zdjęcia i albumy do takiej galerii? To już działa, czy dopiero będzie uruchomione?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi