krzysiek.el Opublikowano 28 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 (edytowane) Koledzy użytkuje ktoś ten multik? Metanium DC 71 HG Jakie przynęty obsługuje? Edytowane 28 Listopada 2024 przez FoH ! Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 28 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Ja łowię, ale dopiero pierwszy sezon. Do 40g nie ma problemu wg mnie. Powyżej nie próbowałem, bo kij nie pozwalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 28 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 a od ilu startuje dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 28 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Ja łowiłem od ok. 10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 a od ilu startuje dobrze?5 gram plus guma rzuca już bardzo przyzwoicie Kolega używa z powodzeniem na sandaczach do 30 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 29 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 30g plus guma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 30g plus guma?Raczej łącznie , głównie smukłe jaskółki. Nic mu się od biedy nie stanie przy większej gramaturze , chyba ze sama guma wazy 30 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Trochę czasu minęło od ostatniego posta i może ktoś już rzucał nim poniżej 5g? Jest sens podpinać ten młynek do kija 12lb 3-15g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotacja Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października Całkiem zgrabnie poradzi sobie z przynetą 5 gram tylko trzeba wyregulować docisk szpuli tak aby nie miała za dużego luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi