Jarokowal Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jak w temacie. Nie rozbieram bo nie mój, ale chciał bym zapytać czy istnieje możliwość przeniesienia korbki. Ktoś poznaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 nie istnieje. Przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Rzucanie druga reka nie jest takie straszne. Dla mnie ktos, kto operuje multikiem L jak i R w taki sam sposob, czyli bez uszczerbku na jakosci rzutow jest gosciem w castingu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 co masz na mysli mówiąc operuje? wiekszość używajacych korbki z prawej strony po rzucie przekłada kij do lewej. Chyba niewielu otrafi rzucać dobrze zarówno lewą jak i prawa reką.pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Założyłem tego multika do wędki, zupełnie nie mogłem sobie poradzić (lewa reka bezczynna ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Jerzy@ Remek tak pisze bo się naoglądał japońskich płyt DVD gdzie jeden facet tak rzuca na filmie. Robi tak nie dlatego, że jest taki wspaniały tylko musi sprzedać swoją produkcję lewo i prawo ręcznym jak i korbiarzom. Ot i cała tajemnica. nazwisko japończyka specjalnie pominę.Zgadzam się z Remkiem, że operowanie lewą i prawą ręką przy korbce nie jest takie straszne. natomiast najstraszniejsze jest operowanie kijem z odwrotnej ręki do tej, którą jemy n.p. zupę albo piszemy listy piórem. I o tym właśnie trzeba pamiętać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 O ile sie nie myle to multik rosyjskiej produkcji. Ale przełożenie korby na drugą strone nie jest możliwe, w żadnym multiplikatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 O ile sie nie myle to multik rosyjskiej produkcji. Ale przełożenie korby na drugą strone nie jest możliwe, w żadnym multiplikatorze. Tak to sowiecka konstrukcja A ze nie mam absolutnie żadnego doswiadczenia w tej dziedzinie, to wolałem zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 co masz na mysli mówiąc operuje? wiekszość używajacych korbki z prawej strony po rzucie przekłada kij do lewej. Chyba niewielu otrafi rzucać dobrze zarówno lewą jak i prawa reką.pozd JW Moze rzeczywiscie szkodza mi te filmy Thymmalusie co drugi Japonczyk, ktory wystepuje na tym filmie potrafi rzucac tak samo prawa jak i lewa reka. W rzekach pstragowych, w naszych realiach jak znalazl. Kto tak potrafi? W Polsce niewielu, w Japonii kazdy dzieciak i to obrazuje stan polskiego castingu. O mistrzow trudno. Na szczescie i my powoli zaczynamy sie uczyc. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 [co drugi Japonczyk, ktory wystepuje na tym filmie potrafi rzucac tak samo prawa jak i lewa reka.....Na szczescie i my powoli zaczynamy sie uczyc. PozdrawiamRemek A co na to Giertych? Czy to aby nie podpada...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 tak si eslada ze naleze do tych innych... kiedy smadra pani powiedziala ze jestem obustronny z przesileniem na lewa strone.... efekt... rzucam i prawa i lewa.. ale krecic wole lewa.. jakos tak mi wyszlo... co nie znaczy ze zupe zawsze jem prawa... bywa tak ze wstane rano, chwyce w prawa reke lyzke, lyzeczke czy inny widelec i cos mi normalnie nie pasuje.. przekladam do drugiej i wszystko ok. czesto nastepnego dnia wszystko jest juz po staremu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Mifku@ są różne przypadki. Przez kilka lat miałem takiego pracownika Romcia Sz. W młodości miał w gipsie pół roku prawą rękę i siłą rzeczy operował lewą. Z czasem wyrósł z niego dorabiany mańkut. Śmiesznie wygląda jak łowi na spining. Rzuca lewą ręką ale, że nic nie umie prawą to przekłada później kij do drugiej łapki i kręci też lewą ręką. Zupę je lewą i pisze lewą. Taki przypadek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Rzuca lewą ręką ale, że nic nie umie prawą to przekłada później kij do drugiej łapki i kręci też lewą ręką. pozdrawiam Szczerze mowiac tez tak mam jak łowię <_< Pozdrawiam Slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Michale, a wystarczyłby multik z korbką po prawej stronie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Szczerze mówiąc nie probowałem jeszcze łowić multiplikatorem na razie tylko stacjonarne ale co raz bardziej mnie korci żeby sobie kupić np Revo <_< Od małego sie tak nauczyłem rzucać zestawem i jakoś sie przyzwyczaiłem ale już powoli mnie to zaczyna denerwować te przekładanie wędki z reki do reki. Juz kilka razy probowałem sie odzwyczaić i nic z tego ale nie poddaje sie <_< PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Szczerze mówiąc nie probowałem jeszcze łowić multiplikatorem .... PozdrawiamSlider Slider czas najwyższy sprobować. Revo to przyjazny w uzyciu multik kup, nawin linke i idż na ryby za jakis czas wpadniesz w casting po uszy jak kilku z nas!pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 W rzekach pstragowych, w naszych realiach jak znalazl. Kto tak potrafi? Hmmmm ktoś mi kiedyś dał do kręcenia multik z korbą nie z tej strony nad pewną pstrągową rzeczką. i od tamtej pory często rzucam ręką którą mi wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi