rafaelo1996 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam prosił bym was o opinie tych kołowrotkow do spina 3-18 G do wobkow w graniach od 1 do 15 G jak i gum na Główce sporadycznie 15 G Glownie ma służyc do klenio/jaziowania rzadziej bolka ;] Spro Passion 720/730 Fd Mysle ze sie nada tylko 30 czy 20 Catana 2500/3000 i tak samo ktory model zeby obsłuzyl czasami bolka i czy do klenia zaduzy nie bedzie ;p Prosze o wasze opinie najlepiej posiadaczy tych kreciolkow ;] Z góry dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ja mam spro passiona 720fd do lekkiego spina i bardzo dobrze sie spisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 (edytowane) Moim zdaniem Spro w rozmiarze 30 da rade i spelni Twoje oczekiwania(klen, jaz, bolen, szczupak, sandacz, okon, pstrag, ) Edytowane 8 Grudnia 2012 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 (edytowane) Przecież już o tym pisaliśmy w Twoim innym temacie... --> http://jerkbait.pl/topic/19173-kolowrotek/ Edytowane 8 Grudnia 2012 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Wiem ale pisalismy na temat passiona a nie catany ;] i malo info bylo na temat jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 O Catanie jest co najmniej kilkadziesiąt tematów w necie chyba akurat o tym kołowrotku to już wszystko napisano, miałem i tylko do lekkiego spina na mało wymagające warunki może się ostatecznie nadawać, Passion to już lepsza konstrukcja zdecydowanie płynniej kręci, nie ma co porównywać do Catany, nic godniejszego uwagi w 150PLN nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniacz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Jeżeli chodzi toni sprzęt to popatrz na Daiwa Crossfire-X mi całkiem dobrze się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Chyba nic nowego nie dodam w tym temacie, ale ten model Spro bile na głowę Catanę w tym przedziale cenowym, Juz samo wzięcie do ręki tłumaczy dużo nie wspomnę o pracy nad wodą. Posiadam oba a komfort pracy zdecydowanie różny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 W tych pieniądzach zdecydowanie Passion. Sprawdziłem wielokrotnie na znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Catany nie polecę nikomu nawet gdyby kosztowała 30zł. Piekielne skręca plecionkę , żyłkę. Kosztowała mojego kolegę dużo nerwów i przynęt- o plecionkach nie wspomnę. Nie znam tej drugiej "maszyny", ale Catana to bubel za kosmiczne pieniądze. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Catana jest owiana mitem budżetowego kolowrotka, cena względem jakosci. Za te pieniądze nie ma chyba lepszej pozycji niż passion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam Chciałbym spytac czy ktos Używa Kołowrotka Mistrall Amudson Lub Mistrall Galaxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Passion to chyba jedna z lepszych opcji w tej cenie ,zwłaszcza nowy Passion.http://www.carp-pellets.de/Spro-PASSION-XTR-versch-Modelle-#.URgQ9B1JDdg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TriMack Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 tak z ciekawości -makamba - a dlaczego 'zwłaszcza nowy" ? dostał coś więcej poza wizualnym liftem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Z tego co mi mowili to Jedno łożysko wiecej ma i lepiej kreci na sucho tak mi powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi