Skocz do zawartości
  • 0

Kilka problemów po ostatnim wyłączeniu

bazyloss

Pytanie

nie działa mi obserwacja tematów i powiadomienia o wiadomościach

część wiadomości mam oznaczone jako "usunięte" i nie mogę na nie odpowiadać

części priv nie dostałem, wiem, że były wysłane

w komunikatorze w "nowych" mam jakieś stare wiadomości

Edytowane przez bazyloss

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

eee tam :) nic nie pomogło

ani pw ani powiadomienia w obserwowanych

jedynie dzisiaj nowa wiadomość pojawiła mi się przy wejściu na stronę, ale nadal nie figurowała w "nowych"

nawet sprawdziłem czy WP nie wycina mi tego jako spam, ale nie, chyba, że w ogóle "nie wpuszcza"

• 0

mam nadzieję Remas że na rybkach te 5 dni :)

Jak możesz to podpowiedz też dlaczego jak coś kopiuje z priwa do priwa i wysyłam to wyskakują obok kopiowanego tekstu dziwne rzeczy,jakieś nawiasy,opisy użytej czcionkii koloru np [arial]black] itd,i ogólnie język jakby pisany dla programisty.

• 0
temat: cytaty ... co sie zmienilo, ze obecnie cytujac wyglada to calkiem inaczej niz 2 tygodnie temu, i ponad to pogorszyla sie funkcjonalnosc?

Pitt, podczas otwarcia edytora, zaraz przy avatarze znajduje się ikona nad literką "B - jak bold" symbolizuje wyłącznik, po najechaniu myszką powinien pojawić się opis "Tryb BBCode" kliknij ją a wtedy cytaty będą po staremu w tagach [ quote ]

• 0
Pitt, podczas otwarcia edytora, zaraz przy avatarze znajduje się ikona nad literką "B - jak bold" symbolizuje wyłącznik, po najechaniu myszką powinien pojawić się opis "Tryb BBCode" kliknij ją a wtedy cytaty będą po staremu w tagach [ quote ]
Hehe, działa, dzieki Sławek.

Ale ale! Nie dokonca. Wcześniej zacytowało by i Ciebie i Pitta a teraz cytuje tylko Ciebie

Edytowane przez OloPe

• 0

Cytuje ostatnią wypowiedź inaczej "klikniętą" jako cytuj, jeśli chcesz zacytować np. Mnie i Pitta trzeba kliknąć przy poście Pitta cytuj a następnie przy moim również cytuj, zacytuje w ten sposób 2 wypowiedzi. Trochę słabe to być może da się to zmienić od strony administracyjnej.

• 0
Pitt, podczas otwarcia edytora, zaraz przy avatarze znajduje się ikona nad literką "B - jak bold" symbolizuje wyłącznik, po najechaniu myszką powinien pojawić się opis "Tryb BBCode" kliknij ją a wtedy cytaty będą po staremu w tagach

Cytuje ostatnią wypowiedź inaczej "klikniętą" jako cytuj, jeśli chcesz zacytować np. Mnie i Pitta trzeba kliknąć przy poście Pitta cytuj a następnie przy moim również cytuj, zacytuje w ten sposób 2 wypowiedzi. Trochę słabe to być może da się to zmienić od strony administracyjnej.

no faktycznie, funkcjonuje, dziekuje bardzo :)

ale pomimo wszystko pewien jestem, ze wczesniej funkcjonowalo to inaczej, przejzysciej i latwiej ... np. w tym trybie BBCode nie moge zalaczac emotikonow, a wczesniej mozna bylo ... hmm :mellow: wczesniej wygladalo to tak jak na obrazku ponizej

post-45581-0-70963600-1355860241_thumb.jpg

• 0

Mam pytanie odnośnie wersji mobilnej, otóż jeśli wchodzę w niektóre tematy z telefonu to wyskakuje mi okno nie można otworzyć ponieważ zbyt wiele przekierowań, drugą sprawą jest długie oczekiwanie na otwarcie strony ale to już na komputerze stacjonarnym, w pierwszym i drugim przypadku jeszcze około miesiąc temu tego nie było , wszystko hulało aż miło.