bazyloss Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 (edytowane) nie działa mi obserwacja tematów i powiadomienia o wiadomościach część wiadomości mam oznaczone jako "usunięte" i nie mogę na nie odpowiadać części priv nie dostałem, wiem, że były wysłane w komunikatorze w "nowych" mam jakieś stare wiadomości Edytowane 8 Grudnia 2012 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maximus Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Nikt z moderatorów nie wie co może być przyczyną takiego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Sprawdź teraz - wszystkie punkty zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 eee tam nic nie pomogło ani pw ani powiadomienia w obserwowanych jedynie dzisiaj nowa wiadomość pojawiła mi się przy wejściu na stronę, ale nadal nie figurowała w "nowych" nawet sprawdziłem czy WP nie wycina mi tego jako spam, ale nie, chyba, że w ogóle "nie wpuszcza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jakoś też nie działa archiwizacja rozmowy na email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 doktorek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 U mnie też. Powiadomień - zero. Archiwizacja na maila też nie działa. Poczta na o2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Dzisiaj wieczorem będę działał - niestety przez 5 dni byłem nieobecny i działałem tylko przez telefon więc było ciężko. Dzisiaj siadam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 mam nadzieję Remas że na rybkach te 5 dni Jak możesz to podpowiedz też dlaczego jak coś kopiuje z priwa do priwa i wysyłam to wyskakują obok kopiowanego tekstu dziwne rzeczy,jakieś nawiasy,opisy użytej czcionkii koloru np [arial]black] itd,i ogólnie język jakby pisany dla programisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ja mam pytanie. Czy teraz zawsze będzie się tak przycinać przy przechodzeniu w jakikolwiek wątek/zakładkę? Bo zwłoka jest nawet kilkusekundowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Sprawdźcie proszę privy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 ok, ale najpierw muszę jakiegoś dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ja też nic nie mam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 temat: cytaty ... co sie zmienilo, ze obecnie cytujac wyglada to calkiem inaczej niz 2 tygodnie temu, i ponad to pogorszyla sie funkcjonalnosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 temat: cytaty ... co sie zmienilo, ze obecnie cytujac wyglada to calkiem inaczej niz 2 tygodnie temu, i ponad to pogorszyla sie funkcjonalnosc? A co się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 A ja prócz dziwnego cytowania jestem wciąż zalogowany, mimo że po skończeniu przeglądania forum się wyloguję. Otrzymuję natomiast powiadomienia o PW na poczte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 temat: cytaty ... co sie zmienilo, ze obecnie cytujac wyglada to calkiem inaczej niz 2 tygodnie temu, i ponad to pogorszyla sie funkcjonalnosc? Pitt, podczas otwarcia edytora, zaraz przy avatarze znajduje się ikona nad literką "B - jak bold" symbolizuje wyłącznik, po najechaniu myszką powinien pojawić się opis "Tryb BBCode" kliknij ją a wtedy cytaty będą po staremu w tagach [ quote ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Pitt, podczas otwarcia edytora, zaraz przy avatarze znajduje się ikona nad literką "B - jak bold" symbolizuje wyłącznik, po najechaniu myszką powinien pojawić się opis "Tryb BBCode" kliknij ją a wtedy cytaty będą po staremu w tagach [ quote ]Hehe, działa, dzieki Sławek. Ale ale! Nie dokonca. Wcześniej zacytowało by i Ciebie i Pitta a teraz cytuje tylko Ciebie Edytowane 18 Grudnia 2012 przez OloPe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Cytuje ostatnią wypowiedź inaczej "klikniętą" jako cytuj, jeśli chcesz zacytować np. Mnie i Pitta trzeba kliknąć przy poście Pitta cytuj a następnie przy moim również cytuj, zacytuje w ten sposób 2 wypowiedzi. Trochę słabe to być może da się to zmienić od strony administracyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Pitt, podczas otwarcia edytora, zaraz przy avatarze znajduje się ikona nad literką "B - jak bold" symbolizuje wyłącznik, po najechaniu myszką powinien pojawić się opis "Tryb BBCode" kliknij ją a wtedy cytaty będą po staremu w tagach Cytuje ostatnią wypowiedź inaczej "klikniętą" jako cytuj, jeśli chcesz zacytować np. Mnie i Pitta trzeba kliknąć przy poście Pitta cytuj a następnie przy moim również cytuj, zacytuje w ten sposób 2 wypowiedzi. Trochę słabe to być może da się to zmienić od strony administracyjnej. no faktycznie, funkcjonuje, dziekuje bardzo ale pomimo wszystko pewien jestem, ze wczesniej funkcjonowalo to inaczej, przejzysciej i latwiej ... np. w tym trybie BBCode nie moge zalaczac emotikonow, a wczesniej mozna bylo ... hmm wczesniej wygladalo to tak jak na obrazku ponizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maximus Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ja też mam ten sam problem a'propo wylogowania,pomimo kliknięcia "wyloguj" po następnym wejściu jestem dalej zalogowany.Troszkę to irytujące.Jaka jest tego przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 manonegra13 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Mam pytanie odnośnie wersji mobilnej, otóż jeśli wchodzę w niektóre tematy z telefonu to wyskakuje mi okno nie można otworzyć ponieważ zbyt wiele przekierowań, drugą sprawą jest długie oczekiwanie na otwarcie strony ale to już na komputerze stacjonarnym, w pierwszym i drugim przypadku jeszcze około miesiąc temu tego nie było , wszystko hulało aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bazyloss
nie działa mi obserwacja tematów i powiadomienia o wiadomościach
część wiadomości mam oznaczone jako "usunięte" i nie mogę na nie odpowiadać
części priv nie dostałem, wiem, że były wysłane
w komunikatorze w "nowych" mam jakieś stare wiadomości
Edytowane przez bazylossOdnośnik do komentarza
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi