rózgaś Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam.Posiadam takowy silnik i chciałem dokupić ładowanie do niego. Widziałem u chłopaka i rewelka. Echosonda ładowana non stop. Pissałem na allezło i nie ma nic takiego. Ma ktoś jakiś pomysł gdzie to kupić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 nie znam tych silników i pewnie to co widziałeś było konstrukcją fabryczną nie wiem też czy jest możliwość zamontowania w twoim silniku ale raczej prądnicy lub alternatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 wystarczy zobaczyc czy na talerzu zapłonowy jest miejsce na cewke ładowania.mam taką cewke od johnsona/evinruda.to jest taka podwójna cewka . ma 2 uzwojenia by dawac prąd tętniący, prawie wyprostowany.wsyawiasz cewke pod koło zamachowe,na wyjsciu cewki nalerzy dodac stabilizator i prostownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdo Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 w swoej yamaszce mam ładowanie (2 suw, 9.9, 2008 rok) tylko go nie uzywam. Moze ktos uzywa ?? Jakia wtyczka idzie do silnika ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ja oddalem do serwisu suzuki i odebralem zalozoneYamahe tez by zrobili..Problem byl z odpowiednim wtykiem/gniazdem, ktore dokupilem w sklepie. To daje prad mniej wiecej staly i wymaga podlaczen urzadzen przez bufor akumulatorowy. Standardowa cewka to ok. 200W. Z tego powodu (ciezarow do targania) jeszcze mi sie nie zdarzylo skorzystac... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rózgaś
Witam.Posiadam takowy silnik i chciałem dokupić ładowanie do niego. Widziałem u chłopaka i rewelka. Echosonda ładowana non stop. Pissałem na allezło i nie ma nic takiego. Ma ktoś jakiś pomysł gdzie to kupić????
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi