gringo Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Witam, Panowie chciałbym poruszyć temat zbrojenia przynęt typu larwa. Na nowy sezon chciałbym uzupełnić stany haków do zbrojenia, poszukouje haków do dość dużym łuku kolankowym, tak byk larwa ładnie się "wylozyla" na nim. Macie jakieś sprawdzone haki?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Decoy AH-12, Phoenix jig fly h450, Traper hikara jc10. Dopasujesz sobie w zależności od wielkości ???? konkretny model i rozmiar.Wszystkie są bezzadziorowe i oczywiście sprawdzone w Sanie czy Dunajcu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 3 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Właśnie myślałem nad hakami vanfook'a z rodzaju CK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 (edytowane) W tym sezonie pstragowym będę testował na robalach BKK spoon 22, zapowiadają się obiecująco. Edytowane 9 Grudnia 2024 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzIncognito Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Do wiązania much oraz do wszelakiego (1-1,5 calowego) sylikonowego robactwa używam: Traper Hikara LN 01/DF 04. Hends BL 124/144. Używałem jeszcze haczyków Akita, ale nie pamiętam jaki to dokładnie był model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zamówiłem jeszcze vanfook tj. Teraz tylko pozostalo domówić koralików wolframowych i szykować się do sezonu. Co do vanfook ck to mam je jeszcze w woblerach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi