FISH Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jakich elementów gumowych będącymi częściami maszyn i pojazdów można użyć jako rolki w przyczepie podłodziowej?Sprawdzają się wałki wyrzymaczki z pralki Frania,co jeszcze bo nie wiem o co pytać w sklepach.Podobno dobre są jakieś odboje gumowe z maszyn rolniczych,tylko z której maszyny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Hmmm a moze by tak rolki z tasmociagow przemyslowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Prawdopodobnie byłyby dobre ale na złomowiskach które odwiedziłem nie mieli a nowe mają na pewno cenę zaporową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wiec moze rolki od wozkow paletowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Jakich elementów gumowych będącymi częściami maszyn i pojazdów można użyć jako rolki w przyczepie podłodziowej?Sprawdzają się wałki wyrzymaczki z pralki Frania,co jeszcze bo nie wiem o co pytać w sklepach.Podobno dobre są jakieś odboje gumowe z maszyn rolniczych,tylko z której maszyny??? Zajdź jednak do sklepu z częściami do przyczepek. Niedawno kupowałem rolkę i kosztowała 11 zł Myślę że to niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 11zł to niedrogo,jaka jest jej szerokość?Pytałem w sklepach motoryzacyjnych i z maszynami rolniczymi ale nie mają żadnych rolek poza kółkami do wózków.Na razie faworytem jest wyrzymaczka z pralki Frani.Spróbuję też naciągnąć wąż gumowy na jakiś walec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Podaje adres producenta rolek i wszelkiej maści gum do lawet pod łodzie.Aleksander Murzicz tel o76-870 65 60kom.609-746 985producent rolek na rynek Niemiecki.Pozdrawiam Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Dziękuję @tornado za cenny namiar Zamiast kompletować wyrzymaczki z Frani trzeba było zaopatrzyć się u producenta rolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi