Czoper Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Panowie co z seryjnych kijków byście polecili do łowienia z pontonu na wartkie przelewy z mocnym uciągiem wody , do woblerków 4-6cm pod klenika, jaska brzankę, max 2,40 cm ?? zaznaczam że uciąg mocny, więc i hol ryby jest siłowy... coś do 300zł ?coś może z shimano bo maja miesiste blanki? Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 http://jerkbait.pl/topic/19044-troche-sprzetu-tica-kolowrotki-i-wedki/ tutaj masz Kijki Mysle ze dosyc fajne ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Jesli myslisz tylko o nowej wedce to Obejrzyj sobie Shimano Beastmaster CX 240 ML. Kupowalem taka na prezent i mialem kilka okazji nia polowic. Bardzo fajny patyk, jak bobrze trafisz to moze za 300zl kupisz. Sporo ryb na niego juz jest wyholowanych na Sanie nizinnym i okolicznych ciurkach: jazie, klenie, okonie, szczupaki i brzany - kijek ma bardzo przyjemna prace, mozna rzucic nawet malymi wobkami, dobrze amortyzuje w czasie holu. Jak na taka cene to rewelacja. Jest tez wersja 2,1m ale nia nie lowilem. Na lodke wole krotkie kije, wiekszosc mam wlasnie kolo 2m, jednak w wielu przypadkach 2,4 bylby lepszy Edytowane 9 Grudnia 2012 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) tylko same 2,6 -2,7 zostały ;( na pontoniku wygodniej mi się łowi krótkimi Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Hmm Moze Fiume Arsenal Tylko ja mam Model 2.7 3-18 G 2.4 Chyba jest tylko na twoje warunki doradzal bym 5-25 G ogolnie bardzo fajny kij bo go trzymałem w rece cena około 170/180 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 A jak Ci się ten Fiume sprawuje.. tego typu marki sprzętu nie wzbudzają u mnie zaufania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) J Edytowane 9 Grudnia 2012 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 hmm szczerze Zajebisty Kijek Ogolnie kupilem go z 2 miesiace temu nawet nie wyjalem na niego duzo ryb okonia jedneego ko 27 Cm ALe ogolnie fajny kijek nwm jak ten 5-25 g jest sztywniejszy od tego 3-18 G mojego ;] ogolnie wykonanie bardzo fajne i z gwarancja problemow nie ma ponoc gosciu w sklepie mowil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) http://jerkbait.pl/t...g/#entry1167657 może być za mocny... Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Niekoniecznie bedzie za mocny.Nie trzymalem nigdy tej wedki w rece ale do wobkow 4-6cm w silnym nurcie a do tego brzana to juz nie przelewki.Daleko rzucac nie musisz bo z pontonu, silny nurt wiec latwo splawisz woblerka.Parabolik wybaczy wiele bledow a do tego kij musi miec moc.Tymbardziej cena i wykonanie stoja na plus.Klepnij do Kamila moze on rozwieje twoje watpliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi