Krzysiek22 Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Dzień dobry dopisałbym się jeszcze, jeżeli możliwe, na dwie szt YG. PozdrawiamKS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Powinny być, policzę. Właśnie wróciłem z ustawiania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego jakby co to i Ja skorzystałbym z zabukowania Enigmy YG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Hej. Jutro urywam się na cały weekend, mam trochę gotowych ustawionych woblerów i korpusów do wykończenia, do których zasiądę zaraz po weekendzie. Będę miał dla Was woblery, tylko muszę już nowy lakier do nich kupić. Niestety z Hartzlackiem są cyrki i czasem muszę dokupywać drugą puszkę, żeby wykończyć partię. Także kto ma życzenie mieć, ten będzie miał . Na Garaż też przygotuję trochę, nawet będzie większy wybór sprawdzonych na szczupakach modeli, na pewno Enigma CT, Enigma Whiplash, Grad i Quake będą na GS dostępne w kolorze Yellow Green. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sbaig Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Poczekam cierpliwie na CT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Jutro będę do Was pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Tzn. dzisiaj, tylko później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca Cześć, czy są jeszcze dostępne? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca Cześć, muszę i tak trochę dorobić bo nie starczyło . Napiszę zaraz do Ciebie, żeby mi nie uciekło i dogadamy szczegóły. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Ja też nadal jestem chętny.. i czekam na info.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Ja też nadal jestem chętny.. i czekam na info..Cześć. Robercie mam Was wszystkich zanotowanych. Zaraz po Garage Sale będę domykał Wasze zamówienia. Woblery, które zaklepaliście nie pojadą na GS i będą odłożone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embe Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja Witam PiotrzeMoże przypadkiem zostały Ci jakieś Enigmy CT, To poproszę dwie yellow, dwie srebrne, a może jakieś inne? To też po dwie.. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja Witam PiotrzeMoże przypadkiem zostały Ci jakieś Enigmy CT, To poproszę dwie yellow, dwie srebrne, a może jakieś inne? To też po dwie.. Pozdrawiam.Cześć, kilka zostało sprawdzę co mam o do Ciebie napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi