krzysiek gżybek Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Wielkie uczyniłeś pustki w mózgu moim,drogi jerkbajcie tym znkniéciem swoim .Pełno wieści na Fejsie a jakby niczego nie było,tym jednym zniknięciem tak wiele ubyło 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Klep te wahadła lepiej Krzychu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 ''....niekiedy człowiek musiinaczej się udusi...'' 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki003 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 DOMAIN NAME: jerkbait.pl 's billing period had finished Komuś zapomniało się odnowić domenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Wielkie uczyniłeś pustki w mózgu moim,drogi jerkbajcie tym znkniéciem swoim .Pełno wieści na Fejsie a jakby niczego nie było,tym jednym zniknięciem tak wiele ubyło W imieniu administracji portalu chciałbym przeprosić Użytkowników za wszelkie niegodności spowodowane 24h przerwą w dostępie do forum. Od siebie dodam - jeśli możecie to weźcie proszę pod uwagę, że jerkbait nie jest korporacją tylko inicjatywą społeczną, niekomercyjną prowadzoną na zasadzie wolontariatu przez naprawdę małą grupkę osób i niestety przy takim profilu działalności nie wszystko i nie zawsze będzie wychodzić perfekcyjnie - coś za coś. Osobiście uważam że jeśli to ma być cena niezależności i autentyczności to może warto ją ponieść. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sukingad Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 W imieniu administracji portalu chciałbym przeprosić Użytkowników za wszelkie niegodności spowodowane 24h przerwą w dostępie do forum. Od siebie dodam - jeśli możecie to weźcie proszę pod uwagę, że jerkbait nie jest korporacją tylko inicjatywą społeczną, niekomercyjną prowadzoną na zasadzie wolontariatu przez naprawdę małą grupkę osób i niestety przy takim profilu działalności nie wszystko i nie zawsze będzie wychodzić perfekcyjnie - coś za coś. Osobiście uważam że jeśli to ma być cena niezależności i autentyczności to może warto ją ponieść.Weźmiemy to pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drChlubicz Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Wybaczam, choć lekko nie było, to były trudne 24h 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dziad Wodny Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 (edytowane) Wielkie uczyniłeś pustki w mózgu moim,drogi jerkbajcie tym znkniéciem swoim .Pełno wieści na Fejsie a jakby niczego nie było,tym jednym zniknięciem tak wiele ubyłoJerkbaicie, portalu mój! Ty jesteś jak zdrowie;Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie,Kto Cię stracił. Choćby na dobę Edytowane 11 Grudnia 2024 przez Dziad Wodny 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławomir Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 A ja myślałem że u mnie co się popie....ło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek gżybek Opublikowano 11 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Jerkbaicie, portalu mój! Ty jesteś jak zdrowie;Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie,Kto Cię stracił. Choćby na dobę mam nadzieję nikt naszej poezji nie posądzi o plagiat albo inspiracje innym utworemZnajomy mecenas ma wolne terminy to sprawę o pomówienie poprowadzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiu Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Siedzę na obczyźnie i tak chyba już nałogowo myślę sprawdzę co i jak o jakież było moje zdziwienie , myślę człowiek na kilka dni wyjechał i już zablokowali gdzie tu wolność słowa itp , na szczęście sprawa się wyjaśniła ufff. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misiek1 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 A ja myślałem że u mnie co się popie....łoJa też bo u mnie nie działa do tej pory Instagram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kardi Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Jerk na rządowej, premierowej wręcz, liście dóbr nienaruszalnych. Niecne siły chciały (w szpiczastych czapach z czerwoną gwiazdą), przejąć podobnie jak Kraśkę i Werner, ale...nic z tego! Dobrze, że ktoś nad tym wszystkim czuwa, tak ogólnie, instytucjonalnie i państwowo. A poważniej - Friko- z podziękowaniem za trzymanie kursu, w czasach gdy dotrzymywanie zobowiązań staje się cechą zapomnianą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabor Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Gżybek jutro za moje zasługi piszesz o mnie poemat .Poeta się znalazł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skius Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Niecne siły chciały (w szpiczastych czapach z czerwoną gwiazdą), przejąć podobnie jak Kraśkę i Werner, ale...nic z tego! Kraśko ze spiczastą czapą z czerwoną gwiazdą ma więcej wspólnego niż sie nam wydaje (Wincenty Kraśko bolszewik ,dziadzio Piotrusia ) Rzeczywiście awaria forum w zimowe wieczory potrafi zepsuć humor. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkadio Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 cicho o polityce bo nastąpi zamknięcie tematu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kardi Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 cicho o polityce bo nastąpi zamknięcie tematuWszystkich zamykają, ale może 'temat' się utrzyma... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krzysiek gżybek
Wielkie uczyniłeś pustki w mózgu moim,
drogi jerkbajcie tym znkniéciem swoim .Pełno wieści na Fejsie a jakby niczego nie było,tym jednym zniknięciem tak wiele ubyło
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi