stoner Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam Panowie. Mam zamiar kupić pływadełko. Znalazłem w sklepie Fishing -Mart berkley'a -oczywiście ten najtańszy model Equpt TecTube Belly Boat Pulse. Moje pytanie jest nastepujące; czy warto to kupić, czy szukać czegoś innego - może lepszego w tej cenie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ciavez Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Dobre łowienie trzeba kiedyś przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STREMER Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 ISO to to samo, co Cumberland (z niewielkimi modyfikacjami) http://classicaccessories.com/cumberland-float-tubePolecam Cumberlanda - mam 115kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Tylko w Polsce raczej trudno o cumberlanda,wyglądają prawie identycznie, trochę inne kieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STREMER Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 http://www.ebay.com/itm/New-cumberland-inflatable-fishing-float-/161955501966?hash=item25b54cd78e:g:DP4AAOSwqrtWoma6Dobra cenaCiągnij przez Anglię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 No cena spoko ja za swojego Visiona dałem 865, a już widzę że podrożał do ponad 900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pacek222 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Bo dolar fajną cenę ma :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zwierzu Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Pytanie do pływających na pływadle z echem.Standardowe moje aku 7Ah wydaje się być troszkę ciężkawe na dmuchany balonik.Jakie stosujecie zasilanie ? Aku które wytrzyma powiedzmy 6h z czarno-białym echem byłoby OK.Ma ktoś jakiś dobry patent ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Pytanie do pływających na pływadle z echem.Standardowe moje aku 7Ah wydaje się być troszkę ciężkawe na dmuchany balonik.Jakie stosujecie zasilanie ? Aku które wytrzyma powiedzmy 6h z czarno-białym echem byłoby OK.Ma ktoś jakiś dobry patent ?dla tego ja uparcie obstawiam fishin buda humminbirda - jest na 6 AA kosztuje 400-600pln? same zalety... Edytowane 3 Lutego 2016 przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pacek222 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Kolego mógłbyś podesłać jakiś link do tego echa bo jak narazić to wszystkie jakie znajduje to ponad 1000zł a też szukam jakiegoś echa na oponę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Mea culpa chyba podrozalo. Przysiahlbym ze zaplacilem kolo 150e a widze ze po 200 sa. Ew w usa moze taniej. Sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pacek222 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 W USA ceny w okolicach 300 co przy tym kursie podatku i cle traci sens z Juli chciałem kupić mark4 dsi za 490zł niestety między sklepami nie przesyłają i niestety dalej jakiejś okazji trzeba będzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ja mam elite 4x chirp i aku 9ah i nie wydaje mi się za ciężkie, ważę nie całe 90 kg to te 1 czy 2 kg w tę czy wewtę nie robi różnicy, raczej na dno nie pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sidor Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Polecam lowrance elit-3X, z opcją nocnego sonaru. Świetna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Polecam lowrance elit-3X, z opcją nocnego sonaru. Świetna sprawa.Rozwiń myśl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sidor Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 W elit-3X jeden z trybów podświetlenia wyświetlacza, na pierwszy rzut oka zdaje się nie działać, tzn. nie podświetla w ogóle wyświetlacza.Sprawa wyjaśniła mi się pewnego razu, podczas nocnego spływu Wartą w okolicach Rogalinka za wąsatym. Okazało się że to nocny tryb podświetlania wyświetlacza. Kolega obok którego przepływałem około 6-8m. nie widział w ogóle mojego monitorka, ale ja widziałem wszystko doskonale i nie byłem nim oślepiony. Strasznie fajna funkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sidor Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 JMC COMANDO, pływak do zadań specjalnych ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Nie bałeś się że go uszkodzisz?Sołdka ? Mam pytanko Daniel, jakich używasz płetw? ja mam nogę 46 i jak założę śpiochy na to jakiś but z neoprenu żeglarski czy kajakarski to nie mogę nic, a nic wcisnąć na stopę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Tez mam 46. Poszukaj naprawde duzych pletw (np scuba pro w rozmiarze xl). Jeden problem taki ze na szerokisc sa waskie wiec swoje troche rozcialem. Sa tez do rej jakosci pletwy zapinane na buta zwyklego do brodzenia (byly w tym lub drugim watku) niestety drogie jak fix. Sent from my SM-N910F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 No w tym mam właśnie problem bo paski można poluzować, ale stopa na szerokość nie mieści się za chol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sidor Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 problem płetw jest najtrudniejszy do rozwiązania. Mi udało się go rozwiązać, uważam idealnie, jeśli chodzi o moje wymagania. Na początku miałem sporo problemów z płetwami, jakie to chyba wiadomo. (szerokość płetw, ciągłe zdejmowanie płetw i zakładanie butów). Pływam przede wszystkim po rzekach i niekiedy co kawałek trzeba przenieść pływadło. Wiadomo skarpety śpiochów długo tak nie pociągną... Pierwsze płetwy z marketu, te niebieskie (patrz na ikonkę), szybko uświadomiły mi, że skarpeta i płetwy to niezbyt szczęśliwe połączenie. Aktualnie macham płetwami TECH FIN założonymi na spodniobuty z pcv SPODNIOBUTY PROS "STANDARD" . Dlaczego te pletwy? Bo pomimo ich wagi (są bardzo ciężkie) są przepastnie duże w środku (około numer 52), nie są wąskie (nie ściskają nogi), i są zakładane na buta. Dlaczego te spodniobuty? Tylko i wyłącznie dla kształtu buta. Są szerokie i nie mam problemu nawet jak założę 2 pary skarpet neoprenowych 3mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sidor Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Filmik trochę nudnawy, ale być może jako pierwszy rozdziewiczyłem Gdańsk na oponce... Edytowane 11 Lutego 2016 przez Sidor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SPIDERLING84 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) No w tym mam właśnie problem bo paski można poluzować, ale stopa na szerokość nie mieści się za chol... Sidor i ja mamy te płetwy http://coco24.pl/pletwy-gumowe-jetstream-ze-sprezynami.html Rozmiar XXL Ja mam stopę 48, i na to spodniobuty. Pasuje idealnie nic nie upina. Edytowane 16 Lutego 2016 przez SPIDERLING84 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Sidor i ja mamy te płetwy http://coco24.pl/pletwy-gumowe-jetstream-ze-sprezynami.html Rozmiar XXL Ja mam stopę 48, i na to spodniobuty. Pasuje idealnie nic nie upina. Fajne tylko cena trochę wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SPIDERLING84 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Wcale nie trochę wysoka, tylko po prostu wysoka. Ale moim (i Sidora) zdaniem warto wydać te pieniądze. Oczywiście, jeśli się chce trochę tym pływać a nie tylko od niedzieli co miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 orwon Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Fajne tylko cena trochę wysoka Dobre płetwy to podstawa nawet na niedzielne pływanie. Cena wysoka, ale można poszukać na alledrogo, albo na forach nurkowych używek. Porządne płetwy są bardzo dobrej jakości i mogą służyć wiele lat. Ja swoje kupiłem za 100 pln używane (przy cenie nowych 250) i popływam w nich pewnie jeszcze dłuuugo, bo poza kilkoma zarysowaniami na spodzie nie posiadają oznak zużycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
stoner
Witam Panowie. Mam zamiar kupić pływadełko. Znalazłem w sklepie Fishing -Mart berkley'a -oczywiście ten najtańszy model Equpt TecTube Belly Boat Pulse.
Moje pytanie jest nastepujące; czy warto to kupić, czy szukać czegoś innego - może lepszego w tej cenie,
Top użytkownicy dla tego pytania
32
27
20
15
Popularne dni
14 Gru
12
10 Lut
11
11 Cze
10
19 Cze
7
Top użytkownicy dla tego pytania
gooral 32 odpowiedzi
STREMER 27 odpowiedzi
Gofer2005 20 odpowiedzi
kubaS 1 15 odpowiedzi
Popularne dni
14 Gru 2012
12 odpowiedzi
10 Lut 2017
11 odpowiedzi
11 Cze 2015
10 odpowiedzi
19 Cze 2014
7 odpowiedzi
Popularne posty
Gofer2005
Już wszystko ogarnięte i nie jest tak źle jak się wydawało zawsze na początku jest więcej obaw niż plusów, teraz nie mogę się doczekać kiedy wypłyne na bezkresne głębiny
Sidor
JMC COMANDO, pływak do zadań specjalnych !
Gofer2005
Echo pokazało jak sąsiad pompuje sąsiadkę, a ojciec złapał 2 kawałki karpia i kawałek sernika. Wszystko zjadł bo nie wie co to C&R gumofilc jeden A teraz schodzę z belly i idę pić za lepsze wynik
Opublikowane grafiki
284 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi