stoner Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam Panowie. Mam zamiar kupić pływadełko. Znalazłem w sklepie Fishing -Mart berkley'a -oczywiście ten najtańszy model Equpt TecTube Belly Boat Pulse. Moje pytanie jest nastepujące; czy warto to kupić, czy szukać czegoś innego - może lepszego w tej cenie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STREMER Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Ja mam te:http://www.decathlon.pl/petwy-avanti-superchannel-abs-id_8208295.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Kupiłem płetwy 200 buty 100 Sklep nurkowy w Poznaniu, wszystko pasuje Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mdah Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Też zakupiłem ISO, do tego buty i płetwy w sklepie nurkowym. Dziś dotarło echo fishing buddy 120. Jest jednak kolejna rzecz do wykonania, mianowicie numery rejestracyjne. Wolałbym nie mazać markerami lub farbami po burcie. Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Też zakupiłem ISO, do tego buty i płetwy w sklepie nurkowym. Dziś dotarło echo fishing buddy 120. Jest jednak kolejna rzecz do wykonania, mianowicie numery rejestracyjne. Wolałbym nie mazać markerami lub farbami po burcie. Jakieś sugestie?Zamówić na allegro np tabliczkę drukowaną i przyczepić z tyłu na oparciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pacek222 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Można wiedzieć gdzie kolega kupił fishing buddy 120 i jakie koszta bo sam się rozglądam za jakimś echem na oponę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mdah Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) @Gofer2005: podrzucisz jakiś link do sprawdzonego sprzedawcy? @pacek222: kupiłem ostatnią sztukę w zoomix market, z wysyłką 900 zł. Wcześniej mieli 140-ki w jakimś sklepie w Augustowie, ale szybko zeszły. Na allegro jest 120-ka, używka. Dzwoń i pytaj. Edytowane 3 Marca 2016 przez Mdah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mdah Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Pytaj tu tutaj: http://marketwedkarski.pl/24249,echosonda-humminbird-fishin-buddy-120.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 @Gofer2005: podrzucisz jakiś link do sprawdzonego sprzedawcy? Mnóstwo tego, sam jeszcze nie zamawiałem bo dopiero dziś byłem zarejestrować oponę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 W końcu udało się zwodować, nie obyło się jednak bez niespodzianki Przecież miało być wiosennie https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=r6wpc-b2yJ8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 manonegra13 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) W końcu udało się zwodować, nie obyło się jednak bez niespodzianki Przecież miało być wiosennie https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=r6wpc-b2yJ8Lodołamacz :-) Edytowane 25 Marca 2016 przez manonegra13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dominik.kdp Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) A co powiecie na takie pływadło z wiosłami.Terroryzuję sprzedawcę żeby mi sprzedał w dobrej cenie.Na razie stoi za 220euro. $(KGrHqNHJFYFChEC-))9BQtmlFH(h!~~60_84.jpg $T2eC16V,!y8E9s2fjtdyBQtmkkCpMQ~~60_84.jpgWitam,Nawiązując do postów z piewszej strony mam pytanko, czy ktoś z Was ma doświadczenie z pływaniem na tych mini dmuchanych katamaranach?np. http://creekcompany.com/product.php?productid=16294&cat=254 lub http://melonair.com/n11/ .Zastanawiam się pomiędzy belly boat V, a właśnie czymś takim (na razie bez silnika). Co o tym sądzicie?Przeznaczenie: praktycznie cały rok, rzeki o wolnym lub bardzo wolnym uciągu, małe jeziora, i ... w zależności od pogody Martwa Wisła.Od razu dodam, że ponton z prawdziwego zdarzenia z silnikiem z takich czy innych względów nie wchodzi w grę.Pozdrawiam,Dominik Edytowane 13 Maja 2016 przez Dominik.kdp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 To sie chyba nazywa pontoon boat. Mz brak zalet bb i wszystkie wady kajaka ciezko podebrac rybe i nie da sie manewrowac jednoczesnie wedkujac. Mz niepraktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 nie da sie manewrowac jednoczesnie wedkujac. Przecież można siedzieć z płetwami z girami w wodzie i "szpachlować" .Te podnóżki są tylko po to ,żeby sobie nogi rozprostować jak się chce na samych wiosłach pomykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Taka kolumbryna krecic samymi stopoami? A co ja cie wiatr obroci i trzeba bedzie sie okrecic o 180st? Rob co chcesz ja dla tego kajaka sie pozbylem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dominik.kdp Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Dzięki za uwagi. Jest jeszcze dużo mniejsza wersja - https://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/hart-vi-pontoon/44441/p filmiki: Wygląda jednak na to, że w drugim filmiku gościu i tak używa więcej płetw, niż malutkich wioseł. Swoją drogą zastanawiam się, jak w tym maluchu będzie ze stabilnością (krzesełko jest dość wysoko). Pozdrawiam,Dominik Edytowane 13 Maja 2016 przez Dominik.kdp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Ja tam napisalem swoje oczywiscie kazdy kupic co mu sie wydaje bardziej odpowiednie. Po to na rynku sa rozne rzeczy zeby kazdemu dogodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Skręcanie w takim pływadle to nie jest znowu aż taka akrobatyka.Chyba , że ma się tylko jedną nogę.Można sobie też podłączyć silniczek elektryczny , co w tradycyjnym "pampersie"(belly boat) może być trudne. Z tyłu lub z przodu. Edytowane 25 Maja 2016 przez makamba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Licus Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 ma ktoś doświadczenie z tymi pływadełkami, proszę o opinie http://www.decathlon.pl/float-tube-alpha-trooper-id_8327541.html http://www.decathlon.pl/zestaw-float-tube-nrv-camo-id_8215387.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dominik.kdp Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Witam,Z tymi z decathlonu nie miałem doświadczenia.Ja w tym roku kupiłem berkley belly boat pro model 2015, dokładnie takie: Plusem jest dodatkowa rozpórka przy siedzeniu - jest bardzo stabilne. Waży jakieś 6 kg. Pod 4 litery można dołożyć dmuchaną poduszke za kilkanaście PLN, coby było sucho. Kupiłem za 600 zł. Ja jestem zachwycony Pozdrawiam,Dominik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STREMER Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Dominik,Wydaje mi się, że cena bardzo dobra ma ktoś doświadczenie z tymi pływadełkami, proszę o opinie http://www.decathlon.pl/float-tube-alpha-trooper-id_8327541.html http://www.decathlon.pl/zestaw-float-tube-nrv-camo-id_8215387.htmlLicus,Z tymi bełtami nie mam doświadczenia ale plusem w Dekatlonie jest mozliwość kupienia towaru na raty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mdah Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Muszę pochwalić serwis Vision-a. Na mazurach podczas przenoszenia belly zgubiłem plastikową rozpórkę. Jeden z dwóch elementów się znalazł, drugiego nie ma. Zadzwoniłem do sklepu z zapytaniem o brakujący-tzw. Męski element i odpowiedziano mi, że oczywiście zamówią go dla mnie. Czas oczekiwania ok 2 tyg. Kiedy spytałem o cenę, otrzymałem odpowiedź, że nie zapłacę ani grosza! Poprosili adres do wysyłki i już 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 migdau Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Coś się zmieniło w sprawie pływadełek z Decathlona? Ma ktoś? Testował? Jakaś opinia? Żeby obejrzeć widzę że tylko na Targówku. I pytanie do użytkowników innych pływadełek: Z czego jest zrobiony "wkład" do pływadełek bo z tego co znalazłem na youtube to te z decathlona mają chyba z PVC. Edytowane 8 Października 2016 przez migdau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Coś się zmieniło w sprawie pływadełek z Decathlona? Ma ktoś? Testował? Jakaś opinia? Żeby obejrzeć widzę że tylko na Targówku. I pytanie do użytkowników innych pływadełek: Z czego jest zrobiony "wkład" do pływadełek bo z tego co znalazłem na youtube to te z decathlona mają chyba z PVC.Vision ma pcv. Ps +za serwis visiona jak napisano wyzej raz mi wyslali nowy balon a raz rure do pompki. Sent from my SM-N910F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 migdau Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rowino Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Muszę pochwalić serwis Vision-a. Na mazurach podczas przenoszenia belly zgubiłem plastikową rozpórkę. Jeden z dwóch elementów się znalazł, drugiego nie ma. Zadzwoniłem do sklepu z zapytaniem o brakujący-tzw. Męski element i odpowiedziano mi, że oczywiście zamówią go dla mnie. Czas oczekiwania ok 2 tyg. Kiedy spytałem o cenę, otrzymałem odpowiedź, że nie zapłacę ani grosza! Poprosili adres do wysyłki i jużPotwierdzam, kontakt i obsługa klienta rewelacja, pozdrawiam P. Andrzeja z serwisu, inni mogą się od Vision uczyć jak ma wyglądać serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
stoner
Witam Panowie. Mam zamiar kupić pływadełko. Znalazłem w sklepie Fishing -Mart berkley'a -oczywiście ten najtańszy model Equpt TecTube Belly Boat Pulse.
Moje pytanie jest nastepujące; czy warto to kupić, czy szukać czegoś innego - może lepszego w tej cenie,
Top użytkownicy dla tego pytania
32
27
20
15
Popularne dni
14 Gru
12
10 Lut
11
11 Cze
10
19 Cze
7
Top użytkownicy dla tego pytania
gooral 32 odpowiedzi
STREMER 27 odpowiedzi
Gofer2005 20 odpowiedzi
kubaS 1 15 odpowiedzi
Popularne dni
14 Gru 2012
12 odpowiedzi
10 Lut 2017
11 odpowiedzi
11 Cze 2015
10 odpowiedzi
19 Cze 2014
7 odpowiedzi
Popularne posty
Gofer2005
Już wszystko ogarnięte i nie jest tak źle jak się wydawało zawsze na początku jest więcej obaw niż plusów, teraz nie mogę się doczekać kiedy wypłyne na bezkresne głębiny
Sidor
JMC COMANDO, pływak do zadań specjalnych !
Gofer2005
Echo pokazało jak sąsiad pompuje sąsiadkę, a ojciec złapał 2 kawałki karpia i kawałek sernika. Wszystko zjadł bo nie wie co to C&R gumofilc jeden A teraz schodzę z belly i idę pić za lepsze wynik
Opublikowane grafiki
284 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi