Skocz do zawartości
  • 0

Zakup pływadełka

stoner

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Też zakupiłem ISO, do tego buty i płetwy w sklepie nurkowym. Dziś dotarło echo fishing buddy 120. Jest jednak kolejna rzecz do wykonania, mianowicie numery rejestracyjne. Wolałbym nie mazać markerami lub farbami po burcie. Jakieś sugestie?

Zamówić na allegro np tabliczkę drukowaną i przyczepić z tyłu na oparciu

• 0

@Gofer2005: podrzucisz jakiś link do sprawdzonego sprzedawcy?

@pacek222: kupiłem ostatnią sztukę w zoomix market, z wysyłką 900 zł. Wcześniej mieli 140-ki w jakimś sklepie w Augustowie, ale szybko zeszły. Na allegro jest 120-ka, używka. Dzwoń i pytaj.

Edytowane przez Mdah

• 0

A co powiecie na takie pływadło z wiosłami.

Terroryzuję sprzedawcę żeby mi sprzedał w dobrej cenie.

Na razie stoi za 220euro.

attachicon.gif$(KGrHqNHJFYFChEC-))9BQtmlFH(h!~~60_84.jpg

attachicon.gif$T2eC16V,!y8E9s2fjtdyBQtmkkCpMQ~~60_84.jpg

Witam,

Nawiązując do postów z piewszej strony mam pytanko, czy ktoś z Was ma doświadczenie z pływaniem na tych mini dmuchanych katamaranach?

sportlt.jpg

np. http://creekcompany.com/product.php?productid=16294&cat=254 lub http://melonair.com/n11/ .

Zastanawiam się pomiędzy belly boat V, a właśnie czymś takim (na razie bez silnika). Co o tym sądzicie?

Przeznaczenie: praktycznie cały rok, rzeki o wolnym lub bardzo wolnym uciągu, małe jeziora, i ... w zależności od pogody Martwa Wisła.

Od razu dodam, że ponton z prawdziwego zdarzenia z silnikiem z takich czy innych względów nie wchodzi w grę.

Pozdrawiam,

Dominik

Edytowane przez Dominik.kdp

• 0

Dzięki za uwagi.

Jest jeszcze dużo mniejsza wersja - https://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/hart-vi-pontoon/44441/p

hqdefault.jpg

filmiki:

Wygląda jednak na to, że w drugim filmiku gościu i tak używa więcej płetw, niż malutkich wioseł. Swoją drogą zastanawiam się, jak w tym maluchu będzie ze stabilnością (krzesełko jest dość wysoko).

Pozdrawiam,

Dominik

Edytowane przez Dominik.kdp

• 0

Skręcanie w takim pływadle to nie jest znowu aż taka akrobatyka.

Chyba , że ma się tylko jedną nogę.

Można sobie też podłączyć silniczek elektryczny , co w tradycyjnym "pampersie"(belly boat) może być trudne.

post-50881-0-14081700-1464204635_thumb.jpg

Z tyłu lub z przodu.

Edytowane przez makamba
  • Like 1

• 0

Witam,

Z tymi z decathlonu nie miałem doświadczenia.

Ja w tym roku kupiłem berkley belly boat pro model 2015, dokładnie takie:

161z3wk.jpg

Plusem jest dodatkowa rozpórka przy siedzeniu - jest bardzo stabilne. Waży jakieś 6 kg. Pod 4 litery można dołożyć dmuchaną poduszke za kilkanaście PLN, coby było sucho. Kupiłem za 600 zł. Ja jestem zachwycony ;)

Pozdrawiam,

Dominik

• Like 1

• 0

Dominik,

Wydaje mi się, że cena bardzo dobra

Licus,

Z tymi bełtami nie mam doświadczenia ale plusem w Dekatlonie jest mozliwość kupienia towaru na raty

• 0

Muszę pochwalić serwis Vision-a. Na mazurach podczas przenoszenia belly zgubiłem plastikową rozpórkę. Jeden z dwóch elementów się znalazł, drugiego nie ma. Zadzwoniłem do sklepu z zapytaniem o brakujący-tzw. Męski element i odpowiedziano mi, że oczywiście zamówią go dla mnie. Czas oczekiwania ok 2 tyg. Kiedy spytałem o cenę, otrzymałem odpowiedź, że nie zapłacę ani grosza! Poprosili adres do wysyłki i już

• Like 1

• 0

Coś się zmieniło w sprawie pływadełek z Decathlona? Ma ktoś? Testował? Jakaś opinia? Żeby obejrzeć widzę że tylko na Targówku. I pytanie do użytkowników innych pływadełek: Z czego jest zrobiony "wkład" do pływadełek bo z tego co znalazłem na youtube to te z decathlona mają chyba z PVC.

Edytowane przez migdau

• 0

Coś się zmieniło w sprawie pływadełek z Decathlona? Ma ktoś? Testował? Jakaś opinia? Żeby obejrzeć widzę że tylko na Targówku. I pytanie do użytkowników innych pływadełek: Z czego jest zrobiony "wkład" do pływadełek bo z tego co znalazłem na youtube to te z decathlona mają chyba z PVC.

Vision ma pcv. Ps +za serwis visiona jak napisano wyzej raz mi wyslali nowy balon a raz rure do pompki.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• 0

Muszę pochwalić serwis Vision-a. Na mazurach podczas przenoszenia belly zgubiłem plastikową rozpórkę. Jeden z dwóch elementów się znalazł, drugiego nie ma. Zadzwoniłem do sklepu z zapytaniem o brakujący-tzw. Męski element i odpowiedziano mi, że oczywiście zamówią go dla mnie. Czas oczekiwania ok 2 tyg. Kiedy spytałem o cenę, otrzymałem odpowiedź, że nie zapłacę ani grosza! Poprosili adres do wysyłki i już

Potwierdzam, kontakt i obsługa klienta rewelacja, pozdrawiam P. Andrzeja z serwisu, inni mogą się od Vision uczyć jak ma wyglądać serwis