stoner Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam Panowie. Mam zamiar kupić pływadełko. Znalazłem w sklepie Fishing -Mart berkley'a -oczywiście ten najtańszy model Equpt TecTube Belly Boat Pulse. Moje pytanie jest nastepujące; czy warto to kupić, czy szukać czegoś innego - może lepszego w tej cenie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darkonis Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Chodzi po prostu o to że niektórym wodą należy się szacunek i zakaz łowienia ze środow pływających na takich wodach ma swoje uzasadnienie. Znam 2 takie jeziora gdzie nie można łowić z łodki i powiem szczerze ... Ryba tam jest nie mała ...Jestem średniej daty , ale łódka zawsze dla mnie będzie łódką i druje sobie te pływadełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 damien79 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Witam, czy użytkuje ktoś to pływadełko - Ron Thomson Max-Float Belly Boat? Szukam czegoś max. do 700 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 damien79 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 To może ktoś coś poleci godnego, sprawdzonego tak do 700 zł? Ważę ok. 80 kg i chciałbym belly z siedziskiem ponad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meme174 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Ja uzytkuje to pkywadelk -siedzisko i oparcie pompowane - na wodzie tak pi razy drzwi z 2 razy w tygodniu moze czesciej. Kupilem rozlozylem i caly czas stoi na balkonie. Ja mam193 cm i wage 100kg z malym plusem i dopiero jak zaczynam mocno nogami machac to dupa moknie. A co dokladnie chcialbys wiedziec ? Teraz jeszcze dorobilem podstawe do echa i przetwornika wiec juz bedzie ful wypas. W komorach mieszcza sie 5-6 pudelka versus 820 i mod ciut wiekszy ale to bym musial sprawdzic. Nawet kotwe mam Dla mnie ideal np na kanal zeranski napompowane miesci mi sie w samochodzie - wiec nad woda tyle co wlozyc do wody i heja zawory trzymaja powietrze, nic nie ucieka. Choc pompke zawsze biore na wszelki enty... Co do minusow to uporczywe jest pompowanie siedziska i oparcia - nie ma tam zaworow jak na plywakach tylko takie jak w tanich materach wciskane i pozniej trzeba to upchnac paluchem i zamknac zamkiem w siedzisku. Choc juz mysle czy pod dupe nie wlozyc styropianu i miec z glowy jeden balonik do pompowania Edytowane 18 Września 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 nie wlozyc styropianu i miec z glowy jeden balonik do pompowania Weź styrodur. Twardy i nie kruszy się. Majątku nie kosztuje (płyta 5cm) około 25 w markecie. I nie nasiąka wodą jak styro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meme174 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Dzieki za rade -skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 damien79 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Ja uzytkuje to pkywadelk -siedzisko i oparcie pompowane - na wodzie tak pi razy drzwi z 2 razy w tygodniu moze czesciej. Kupilem rozlozylem i caly czas stoi na balkonie. Ja mam193 cm i wage 100kg z malym plusem i dopiero jak zaczynam mocno nogami machac to dupa moknie. A co dokladnie chcialbys wiedziec ?Teraz jeszcze dorobilem podstawe do echa i przetwornika wiec juz bedzie ful wypas. W komorach mieszcza sie 5-6 pudelka versus 820 i mod ciut wiekszy ale to bym musial sprawdzic. Nawet kotwe mam Dla mnie ideal np na kanal zeranski napompowane miesci mi sie w samochodzie - wiec nad woda tyle co wlozyc do wody i heja zawory trzymaja powietrze, nic nie ucieka. Choc pompke zawsze biore na wszelki enty...Co do minusow to uporczywe jest pompowanie siedziska i oparcia - nie ma tam zaworow jak na plywakach tylko takie jak w tanich materach wciskane i pozniej trzeba to upchnac paluchem i zamknac zamkiem w siedzisku. Choc juz mysle czy pod dupe nie wlozyc styropianu i miec z glowy jeden balonik do pompowania Ok, chcialbym się dowiedzieć jak jest z jakością wykonania, czy ma porównanie do droższych modeli, jak długo kolega go użytkuje? Edytowane 19 Września 2014 przez damien79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tlok Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Plywam na Vision keeperze waże 69 kg i tylek nad woda. Plywadlo kosztuje troche ponad 700 zl i w pelni spełnia moje wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meme174 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ok, chcialbym się dowiedzieć jak jest z jakością wykonania, czy ma porównanie do droższych kodeli, jak długo kolega go użytkuje?Uzytkuje od tego roku ale dosyc intesywnie... choc lekko ze mna nie ma - puki co daje rade i zadne nikti sie nie pruja - plywaki z dosyc grubej gumy - mam znajomego ktory juz chyba 2 czy 3 rok uzytkuje i jest zadowolony. Jak za taka kase puki co polecam Pewnie klepane w tej samej fabryce co vision kipper - poza tym w plywadelku dosyc trudno cos popsuc, urwac itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 damien79 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STREMER Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wybór padł na nowszy model http://video.najoomi.com/play/video/sX4bLA_ZRPQ/cumberland-float-tube-fins-and-mako-sunglasses 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STREMER Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 http://allegro.pl/nowe-plywadelko-outcast-fish-cat-4-i4626749371.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 manonegra13 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Kolego @STREMER mógłbyś coś napisać o tym belly , właśnie się do niego przymierzam i szukam informacji na jego temat . Jak się siedzi czy nad wodą , czy moczysz tyłek w wodzie , czy materiał i balony są dobrze wykonane i mocne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubaS 1 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Noo! Zdecydowałem się i zakupiłem Lineaeffe XXL Jeszcze go u mnie nie ma, ale kumpel przesłał mi kilka fotek Całkiem fajnie się prezentuje w porównaniu do Outcasta. Miał outcasta najwyższy model to ma z czym porównywać Jak dotrze do mnie to porobię foty napompowanego Edytowane 12 Stycznia 2015 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thibar Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 co to za pianka z ostatniego zdjęcia,oparcie i siedzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubaS 1 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Oparcie i siedzenie jest wypchane pianką taką właśnie-mocną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 manonegra13 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ładnie wygląda ten @kubaS1Zastanawia mnie jedna kwestia , otóż jeśli waga pływadełka jest niska to czy nie świadczy to że jest wykonane z słabych materiałów , tak mi się przypomniało jak szukałem pontonu by patrzeć na wagę. Jak to ma się do belly bota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubaS 1 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Nie wiem, nie miałem jeszcze tego w łapkach, ale kolega zapewniał mnie, że jest naprawdę fajnie wykonane i z super materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 manonegra13 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Znalazłem jeszcze coś takiego http://www.ebay.es/itm/KP1122-Belly-Boat-Camouflage-Mimetico-Pesca-Mar-Lago-4-Camere-Aria-Pinne-pompa-/390710054562?pt=Pesca&hash=item5af8224ea2Podobne trochę do Kuby , wyparłość 300lb i 140*130cm , ale żadnych silników ani więcej info nie widzę.Szukam czegoś co będzie miało minimum carga tę 300 lb,chciałem tego cumberland ale nie mogę znaleźć a z zza oceanu droga przesyłka wyjdzie z cłem. Czym bardziej się zagłębiam tym mniej wiem co wybrać , może jakieś typy ? Edytowane 13 Stycznia 2015 przez manonegra13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubaS 1 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Ja miałem to samo, pierw stawiałem na visiona, ale jakoś mnie nie przekonywał do końca Potem trop na rona, ale znów coś mi nie pasi... w końcu byłem zdecydowany na zakup pływadełka phenixa, a że wpadło jeszcze trochę kasy to wycelowałem na wcześniej upatrzonego Lineaeffa Edytowane 13 Stycznia 2015 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 symbio Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ja miałem to samo, pierw stawiałem na visiona, ale jakoś mnie nie przekonywał do końca Potem trop na rona, ale znów coś mi nie pasi... w końcu byłem zdecydowany na zakup pływadełka phenixa, a że wpadło jeszcze trochę kasy to wycelowałem na wcześniej upatrzonego Lineaeffa Co w visionie Cię zniechęciło, bo sam się zastanawiam nad tym pływadełkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubaS 1 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Moim zdaniem, vision, ron i phoenix to jedna klepanina od jednego skośnookiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 manonegra13 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zamówiony http://tienda.jata-sport.com/epages/ea7785.mobile/es_ES/?ObjectPath=/Shops/ea7785/Products/1829 Kuba to jest chyba poprzedni model tego co Ty wziąłeś, zamówiłem zobaczymy za te pieniądze to nawet jak mi się nie spodoba takie łowienie to sprzedam i dużo nie stracę, przemawiały na plus jak dla mnie większe gabaryty , możliwość dokupienia i wymiana balonu no i cena . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zamówiony http://tienda.jata-sport.com/epages/ea7785.mobile/es_ES/?ObjectPath=/Shops/ea7785/Products/1829Kuba to jest chyba poprzedni model tego co Ty wziąłeś, zamówiłem zobaczymy za te pieniądze to nawet jak mi się nie spodoba takie łowienie to sprzedam i dużo nie stracę, przemawiały na plus jak dla mnie większe gabaryty , możliwość dokupienia i wymiana balonu no i cena . mz bez cudow. 1 nie ma z tylu siatki tylko otwarta przestrzen.(fotka 2 tak wyglada, ale na 4 tej juz nie jestem pewien)2 belka z przodu nie rozpiera pontonow po bokach (w cisionie wchodzi w taki szlufki a to przydatne bo inaczej "zapadaja" sie "do siebie")ale fakt, cena polowa visiona. Jesli oba powyzsze nie sa prawdziwe i zwiodly mnie fotografie to to chyba kropla w krople vision. Ps plusem visiona jest gwarancja. mam bb kupiony w irl (zamawiany w uk bo nie ma oficjalnego dealera chyba), ale w pl za zwrotem kosztow wysylki wyslali mi cala nowa rurke i koncowki do pompki (albo na nie ktos nadepnal albo przytrzasnalem drzwiami samochodu) jak latherman: 0 problemow 0 paragonow i dociekan. prosze xx pln za wysylke i adres. bum 3 dni pozniej mam wszystkie czesci w sumie za darmo (bo nawet jakbym je kupil to za przesylke wciaz trzeba placic). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 manonegra13 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Jak dojdzie to zobaczymy jak to się przedstawia w realu , chyba że tylko wymiarami będzie się różnić z visionem :-)A z jakąś ewentualnie reklamacją myślę że u mnie nie będzie problemu :-) Edytowane 15 Stycznia 2015 przez manonegra13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
stoner
Witam Panowie. Mam zamiar kupić pływadełko. Znalazłem w sklepie Fishing -Mart berkley'a -oczywiście ten najtańszy model Equpt TecTube Belly Boat Pulse.
Moje pytanie jest nastepujące; czy warto to kupić, czy szukać czegoś innego - może lepszego w tej cenie,
Top użytkownicy dla tego pytania
32
27
20
15
Popularne dni
14 Gru
12
10 Lut
11
11 Cze
10
19 Cze
7
Top użytkownicy dla tego pytania
gooral 32 odpowiedzi
STREMER 27 odpowiedzi
Gofer2005 20 odpowiedzi
kubaS 1 15 odpowiedzi
Popularne dni
14 Gru 2012
12 odpowiedzi
10 Lut 2017
11 odpowiedzi
11 Cze 2015
10 odpowiedzi
19 Cze 2014
7 odpowiedzi
Popularne posty
Gofer2005
Już wszystko ogarnięte i nie jest tak źle jak się wydawało zawsze na początku jest więcej obaw niż plusów, teraz nie mogę się doczekać kiedy wypłyne na bezkresne głębiny
Sidor
JMC COMANDO, pływak do zadań specjalnych !
Gofer2005
Echo pokazało jak sąsiad pompuje sąsiadkę, a ojciec złapał 2 kawałki karpia i kawałek sernika. Wszystko zjadł bo nie wie co to C&R gumofilc jeden A teraz schodzę z belly i idę pić za lepsze wynik
Opublikowane grafiki
284 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi